CSDD sākt izsniegt jauna parauga autovadītāja apliecības (+ VIDEO) - iAuto

CSDD sākt izsniegt jauna parauga autovadītāja apliecības (+ VIDEO) 7

LTV Ziņu dienests | 4.janvāris 2023 10:08

Beidzot tiesības ar krāsainu foto! Ceļu satiksmes drošības direkcija no jaunā gada sākusi izsniegt jauna parauga vadītāja dokumentus, to skaitā jaunas vadītāja apliecības ar moderniem pretviltošanas elementiem.

7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

Opis 4.janvāris 2023 13:08
4 0 Atbildēt

Kāpēc jaunā parauga apliecības nevarēja būt ar starptautiskā parauga tiesību informāciju? Mūsu CSDD gadiem mēģina pretoties angļu valodas lietošanai apliecībā, kā rezultātā ASV, Austrālijā, un visur kur citur pasaulē latviešiem auto nomās piekasās un prasa uzrādīt "international driving permit", jo neko nevarot saprast, kas tā ir par apliecību un ko ar to var vai nevar vadīt. Paveicas tikai tad, ja auto nomā strādā emigrants no ES valstīm un zina no galvas kā izskatās ES vadītāja apliecības.

Tūrists 4.janvāris 2023 13:14
2 0 Atbildēt

Man San Diego Lidostā par šito piesējās!

Es kādas 10 minūtes stāstīju ka ES parauga apliecības ir starptautiskas, der visās ES valstīs, zin cik daudz ES ir valstu, un visās der, tātad tās ir "international" un der arī USA. Tik ilgi to čali tur marinēju, ka šim piebesīja un viņš iedeva mašīnas atslēgas, bet principā dēļ CSDD attieksmes var sanākt sabojāts atvaļinājums. Cik pēc tam intresējos, tad arī starptautiskā parauga tiesības csdd ļoti negrib dot un meklē katru iespēju to nedarīt.

asais111 4.janvāris 2023 13:20
2 0 Atbildēt

csd ka tik ieraut naudu nasis viniem fofih vai der vai neder tas tiesibas citur

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ķīnas Sany plāno pārdot savus elektriskos tālsatiksmes kraviniekus Eiropā 19

Ķīnas kravas automobiļu un būvniecības tehnikas ražotājs Sany 2026. gadā plāno uzsākt elektriskā vilcēja e263 piegādes Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

Zemkopības ministrija steidz izmaiņas koku ciršanas noteikumos, ignorējot Satversmes tiesas lemto (+ VIDEO) 10

Birokrātijas likvidēšanas un budžeta gatavošanas aizsegā Zemkopības ministrija lielā ātrumā dzen cauri iespēju cirst jaunākus kokus un arī veidot lielākas kailcirtes. Lasīt vairāk

iAuto tests: Brauc ar “Volkswagen Crafter” busu, bet sajūtas kā "Tiguan" (+ VIDEO) 16

"Volkswagen Crafter" uzlabojumi galvenokārt ieviesti salonā. Sajūta pie stūres tuvināta vieglo auto pieredzei, neizpaliek multimediju sistēmas ar lieliem skārienekrāniem. Lasīt vairāk

Dārgi, bet vajag - Tērvetē atklāta pirmā biometāna rūpnīca Latvijā (+ VIDEO) 17

Tērvetē šodien atklāta pirmā Latvijā bioloģiskās sašķidrinātās dabasgāzes rūpnīca. Tas ir nozīmīgs solis Latvijas enerģētiskās neatkarības virzienā, jo ļaus lauksaimniecības blakusproduktus un biomasu pārvērst par tīru un klimatneitrālu enerģijas resursu. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti