Dzērājšoferiem bieži neprasa samaksāt pilnu mašīnas vērtību (+ VIDEO) - iAuto

Dzērājšoferiem bieži neprasa samaksāt pilnu mašīnas vērtību (+ VIDEO) 5

LTV Ziņu dienests | 20.novembris 2023 8:53

Nākamnedēļ apritēs gads kopš pieķertajiem šoferiem reibumā virs pusotras promiles pienākas ne tikai kriminālatbildība, bet arī braucamā konfiskācija. Valsts policija uzskata, ka efektu tas ir devis, jo pieķerto dzērājšoferu skaits šogad samazinājies par 700, līdz aptuveni 3150.

Jaunās kārtības piemērošana praksē gan atklājusi dažādas strīdīgas nianses, piemēram, ja dzērājs braucis ar svešu auto, visticamāk, mantiskais zaudējums būs mazāks. Turklāt cik galu galā dzērājšoferim noziegums izmaksās, ir zināma loterija.

5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

Šņabdegunis 21.novembris 2023 10:53
7 0 Atbildēt

Es parast iekš to ss.lv nopērk auto līdz 250 eur, vislābāk bez dokumentiem, lai ir ar ko uz gater braukt! Alg man maksā skaidrā naudā, lai es var saņemt trūcīgā pabalsts un malkas naud. Ja maksā to algu pa godīgo, tad nav vairs pabalts un nevar galus savilkt kopā.  Tie naudas sod galīg nebiedē, jo no pabalstiem nevar tiesu izpildītājs neko novilkt, bet alg man ir kabatā. Ja to mašīn atņem, es nopērk jaun, jo to veco tak ir jāremonte, bet naud ta nav un iedzert gribās un uzpīpēt ar mazliet. Manā stāvoklī vien štuk vairāk vai mazāk neko nemain, var pat miļjon prasīt, bet ja tā miļjon nav, tad nav par ko satraukāties. Nevar atēnmt to kā nav!  Vectēvs teica, ka Ulmaņlaikos esot bijuši parādu cietumi, vo tas ir sūdīg, kaut gan no otras puses, ziemā ir silt un dod ēst 3 reiz dienā, tā kā nemaz nav tik sūdig!

lopiem 20.novembris 2023 12:45
2 2 Atbildēt

nav tā drusku par traku? vai visiem visss vienalga ka tik naudu izspiset maksimāli?

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atļauts 120 km/h, traucās ar 321 km/h – Vācijā pieķer ātruma pārkāpēju ar Porsche 2

Satiksmes kontroles laikā Vācijā, uz autoceļa A2 pieķerts īpaši steidzīgs autovadītājs, kurš ar Porsche Panamera S E-Hybrid traucies ar ātrumu 321 km/h vietā, kur atļautais ātrums bijis 120 km/h. Lasīt vairāk

Elektriskais Polestar 3 ar jaunu Ginesa rekordu – 935 kilometri ar vienu uzlādi 7

Veicot 935 kilometrus bez papildu uzlādes, Polestar 3 uzstādījis jaunu rekordu elektriskajiem SUV. Lasīt vairāk

Ķīnā uzsāk jaunā Volvo XC70 ražošanu 4

Ķīnā uzsākta uzlādējamā Plug-in hibrīda Volvo XC70 ražošana. Ar trīs elektromotoriem apveltītais SUV pirmizrādi svinēs 27. augustā un uzreiz kļūs pieejams pasūtīšanai. Lasīt vairāk

Veiksmīgs starts – elektriskais Mercedes eActros 600 darbībā jau 15 valstīs 5

Mercedes elektriskais kravas auto ar sniedzamību līdz 500 kilometriem, ir veiksmīgi startējis un tiek izmantots nu jau 15 pasaules valstīs, aptverot plašu darbības spektru, kas sākas ar speciālo transportu piena savākšanai un beidzas ar tālsatiksmes pārvadājumiem. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti