Eiropas tūres ietvaros popularizē Neste MY atjaunīgo degvielu (+ VIDEO) - iAuto

Eiropas tūres ietvaros popularizē Neste MY atjaunīgo degvielu (+ VIDEO) 7

TV Autoziņas speciāli iAuto | 12.maijs 2025 14:19

Aprīļa beigās Neste degvielas stacijā viesojās vairāku automašīnu karavāna, kas ir daļa no Tour d'Europe jeb Eiropas tūres iniciatīvas, kas demonstrē degvielas no atjaunīgiem resursiem.

Dr. Marko Babičs (Dr. Marko Babic), Bosch gaisa kvalitātes un ilgstspējas risinājumu vadītājs: “ Sākām Spānijā, apmeklējām Čehiju, Vāciju, Varšavu. Tālāk turpināsim cauri Baltijai uz Skandāviju, cauri Briselei uz Apvienoto Karalisti un Īriju. Apmēram 70 pieturvietas. No Dublinas līdz Salonikiem, no Helsinkiem līdz Portugālei.”

Armands Beiziķis, Neste Latvija valdes priekšsēdētājs: “Mūsuprāt tas ir viens no lielākajiem šāda veida pasākumiem Eiropā un mums ir svarīgi būt daļai no tā un parādīt ka varam ražot degvielu no atjaunīgiem resursiem”
Marko Babičs : “Neste degviela ir unikāla, jo specializēta zemām temperatūrām Ziemeļvalstīs. Bez tam viņi garantē minimums 90% CO2 samazinājumu, kas ir ļoti unikāli.” Tūres gaitā Bosch demonstrē īpašu Digital Fuel Twin iekārtu, kas zina, kāda tipa degviela iepildīta automašīnas tvertnē.

Marko Babičs: “Pirmais uzdevums bija demonstrēt atjaunīgo degvielu plašo pieejamību. Mana personīgā pieredze ar draugiem un radiem rāda, ka neviens nezina, ka mums ir 5000 - 6000 atjaunīgo degvieli staciju Eiropā. Tāpat šīs tūres uzdevums ir parādīt politiķiem Briselē, ka viņiem ir vēk viena stratēģija, ko var izmantot transporta sektora dekarbonizācijai.” Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

Ābols 12.maijs 2025 15:27
5 0 Atbildēt

Interesanti, kurš šo sponsorē, smaidīgajiem vāciesiem tiek lietas bākas bezmaksas jo var dabūt reklāmu? 

Vai būtu tik smaidīgi, ka vāciesiem pašiem būtu jālej no savas kabatas pilnas bākas pa 2.27€/l  😉😄

iciks 12.maijs 2025 16:46
2 0 Atbildēt

Ģimenes nezinot, kur tirgojot šo brīnišķo degvielu? Es arī nezinu, kur tirgo vaļa daikta ādas krēslu pārvalkus un mani īpaši neinteresē, jo šis pārcenotais produkts man nev nepieciešams. Auto tīri labi uz priekšu brauc ar parasto degvielu.

:-) 12.maijs 2025 15:56
1 0 Atbildēt

Bet ES, cita tirgotāja DD, un dūmainības koeficients 0.08. Pro D nav nekas īpašs, tik labs marketings. Ja par Neste My, tad tas ir koks ar 2 galiem, it kā produgts augstvērtīgs, bet saliekot kopā produkta dzīves ciklā radīto piesārņojumu, iznāk stipri netīrs. Identiski kā ar elektroauto.

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Renault 5 ir elektro auto ar odziņu, braucot gribas smaidīt un izsaka komplimentus (+ FOTO) 2

Dizains ir patiesi izdevies, visi tā elementi ir orģināli. Braucot jūtams labs komforta līmenis, neskatoties uz to, ka auto nav liels Lasīt vairāk

Eiropas tūres ietvaros popularizē Neste MY atjaunīgo degvielu (+ VIDEO) 7

Aprīļa beigās Neste degvielas stacijā viesojās vairāku automašīnu karavāna, kas ir daļa no Tour d'Europe jeb Eiropas tūres iniciatīvas, kas demonstrē degvielas no atjaunīgiem resursiem. Lasīt vairāk

iAuto motocikla tests: No bezceļiem līdz pilsētai ar “Ducati Multistrada V2” (+ VIDEO) 6

Jaunais “Multistrada V2” modelis ir apvienojis veiktspēju, komfortu un tehnoloģiskos jauninājumus vienā pārdomātā un praktiskā iepakojumā, kas paredzēts gan garākiem ceļojumiem, gan ikdienas braukšanai pilsētā. Lasīt vairāk

Koenigsegg Jesko Absolut ar diviem jauniem rekordiem

Zviedru hiperauto savam itin garajam rekordu sarakstam pievienojis vēl divus jaunus ierakstus. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti