Pašvaldību vēlēšanas 2025 - visi iAuto intervētie Rīgas mēra kandidāti (+ VIDEO) - iAuto

Pašvaldību vēlēšanas 2025 - visi iAuto intervētie Rīgas mēra kandidāti (+ VIDEO) 6

iAuto.lv | 5.jūnijs 2025 20:08

Iztaujājot Rīgas mēra 2025 kandidātu, iAuto.lv pieskaras dažādiem jautājumiem, kas attiecas uz satiksmes plūsmas organizāciju galvaspilsētā. Un karstākie jautājumi par zonu 30 km/h un attālinātajiem sodiem.

Jautājumi Rīgas mēru kandidātiem:

1. Privātā auto transporta vieta Rīgā?
2. Kādi ir plānotie ātruma ierobežojumi Rīgas centrā, zonas 30.km/h?
3. Kā vērtējat pašvaldības uzstādītās sodu kameras un automātisko sodīšanu?
4. Kā vērtējat sabiedriskā transporta joslas Rīgā?
5. Kā vērtējat auto stāvvietu sistēmu Rīgā un Vecrīgā?
6. Vai elektroauto un elektromobilitātei ir jābūt speciālam atbalstam Rīgā? 
7. Kā vērtējat ideju noteikt iebraukšanas maksu Rīgas centrā?
8. Jautājums, kuru es Jums neuzdevu, bet vēlaties atbildēt?

Vilnis Ķirsis no "Jaunā  vienotība":

Viesturs Kleinbergs no "Progresīvie": 

Ainārs Šlesers no "Latvija pirmajā vietā": 

Māris Sprindžuks no "Apvienotais saraksts":

Juris Pūce: no "Latvijas attīstībai"

6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

ES 6.jūnijs 2025 9:36
4 0 Atbildēt

Sabiedriskais transports, sabiedriskais transports, kāpēc man no savas dzīves jāzaudē 10 stundas nēdēļā sēžot lēnajā sabiedriskajā trasnportā, ja ar auto es ietaupu 10 stundas nedēļā un tieku daudz ātrāk. Mēnēsī jau 40 stundas, kas ir vesela darba nedēļa, tas ir absurds! Man tā sanāk, galīgi darām.

ES 6.jūnijs 2025 9:22
1 1 Atbildēt

Šlesers riktīgi murgo. Sākumā visas Valsts pārvaldes sagrūda Rīgā, tagad dabūsi maksāt par to ka tiec pie tām vai strādā Rīgā, bet dzīvo ārpus. Tāpēc jau arī dzīvo ārpus, jo Rīga nolaista.

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti

Izceltie raksti

Vīri ar lāpstām iet pensijā - kā Igaunijā labo ceļa bedrītes (+ FOTO) 2

Pensijā varbūt nē, bet var darīt citus darbus, kamēr ceļa bedrītes aizlāpa šāda tehnika - speciāls auto ar vienu operatoru, kas grozot "snuķi", piepilda bedres ar smalkās frakcijas šķembām. Lasīt vairāk

Elektriskais G-klases apvidnieks ir pilnīga izgāšanās 12

Salīdzinājumā ar degvielas modeli, elektrisko G-klasi izvēlas vien retais, tādēļ Mercedes nāksies sākotnējos plānus izmainīt. Lasīt vairāk

Toyota parāda jauno bZ4X Touring un Corolla Cross GR Sport (+ VIDEO)

Maija beigās TV Autoziņas devās uz Eiropas galvaspilsētu Briseli, jo netālu no tās Toyota Europe ļāva paskatīties uz svaigākajiem Toyota un Lexus modeļiem, tostarp arī jaunās paaudzes RAV4. Par to sīkāk pastāstīsim kādā no nākamajiem Autoziņu raidījumiem, bet šodien vētīsim pavērsienus mazāk populāru modeļu uzbūvē. Lasīt vairāk

Vai izdosies – elektriskais Mercedes vilcējs ar puspiekabi cer nobraukt 100 km atpakaļgaitā 4

4. jūnijā Mercedes-Benz e-Actros 600 kravas auto ar Marko Hellgrevu pie stūres, mēģinās uzstādīt jaunu Ginesa rekordu, vadot vilcēju un puspiekabi 100 kilometrus atpakaļgaitā. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti