Drifts atgriezās tur, kur viss sākās pie tc Mols. Brīvdabas auto izstādē "Pielaiko savu auto 2025" bija jūtama īsta automobiļu atmosfēra – riepu dūmi, skaņas un emocijas.
un
Drifts atgriezās tur, kur viss sākās pie tc Mols. Brīvdabas auto izstādē "Pielaiko savu auto 2025" bija jūtama īsta automobiļu atmosfēra – riepu dūmi, skaņas un emocijas.
un

Interesanti, KURŠ šādā oficiālā 'pasakumā' samaksā sodu par gaisa un vides piesārņojuma TĪŠU radīšanu?
Man skatē Euro 6 dīzelim ik gadu pie nodokļa liek klāt, jo redz 'ES' esmu tas dēļ kā pasaule ejot tūtā un leduslāči mirst, salūti arī jau ir bezmazvai aizliegti, jo redz daba mirstot no tā!!!!
Tikmēr kaut kādi sīko kraniņu īpašnieki oficiāli bez stresa ārdās, kūpina tik riepas, bezjēdzīgi gāzē, gaisā un vidē izmetot šos smagos izmešus(deļ kā redz ik gadu nodokli tik palielina) un tas ķip normāl? 👌

Viņiem nekad nav bijusi bērnība. Kāda vēl šīfera spridzināšana, kādi žiguļi. Tu ko!?
Tur ir bijis memmes bruncītis, čučāt iešana 8toņos vakarā, brīvdienas vienītī pie omas laukos spēlejoties smilšu čupā ar kaķa sūdu līdz 16 gadu vecumam un dāvanās uz ziemassvētkiem grāmatas. ![]()
Tas ir nebijušās priecīgās bērnības kompleksu radītais galaprodukts - ienīst visu, kas rada prieku.
Ķīnas autoražotājs BYD paplašina savu piedāvājumu Eiropā, piesakot kompaktā SUV Atto 2 uzlādējamo hibrīdversiju, kas Eiropas pircējiem kļūs pieejama 2026. gada pirmajā ceturksnī. Lasīt vairāk
Bavāriešu iekšdedzes motori īpaši pieprasīti ASV. Lasīt vairāk
Valsts policijas darbinieki šonakt pamanīja kādu automašīnu “Škoda”, kuras vadītājs nepildīja policijas prasības un nestājās brīdī, kad tika veikta transportlīdzekļu vadītāju alkohola pārbaude. Lasīt vairāk
Elektriskais luksusa klases SUV jau šomēnes kļūst pieejams virknē Eiropas tirgu, ieskaitot Vāciju un Šveici. Lasīt vairāk
trīsarpus velo, redziet, viņiem traucē, bet elpot šitto sūdu - neesot nekādas vainas. Jā.