Cik ātri motociklu grupa pārvietojas pa ielu ir diskutabls jautājums, bet ar automobili taranēt motociklu gan ir nepieļaujami.
Dīzeļa motora dūmi vien nokūp un labi, ka viss beidzās bez avārijas.
Cik ātri motociklu grupa pārvietojas pa ielu ir diskutabls jautājums, bet ar automobili taranēt motociklu gan ir nepieļaujami.
Dīzeļa motora dūmi vien nokūp un labi, ka viss beidzās bez avārijas.
Jopta! Gaidīju beigās vismaz klopi ar sasistu Gklass seju, lēkājošiem mocikletistiem, mātes vārdus un nodedzinātu bobiku. A skuju

Kāpēc uzreiz muļķis jāieslēdz?
Ja es pilsētā braucu ar traktoru uz 30km/h, tad droši dzen...
Un neviens Tev ar kulaku nemetīs...Es pat piestātu malā un palaistu visus, ja aiz manis būtu gara rinda...
Es šeitrakstu par tiem, kas dzen tos kas uz 50-60km/h brauc!!!
Kamēr elektrisko automobiļu akumulatori lādējas, ceļotāji ļaujas neveselīgām izklaidēm. Lasīt vairāk
Leģendārais apvidus auto “Toyota Land Cruiser” konkursā “Latvijas Gada auto 2026” saņēma balvu nominācijā “Gada Bezceļu auto 2026”. Lasīt vairāk
Vācijas sportisko luksusa automašīnu ražotājs Porsche arī šogad piedzīvo pārdošanas apjomu kritumu. Lasīt vairāk
Kāda ir plānotā 40 miljonu eiro EKII pabalstu sadale privātā transporta iegādei 2026. gadā? Kas un par ko sāņems pērkot auto 4000 eiro? 6 750 eiro, vai pat 9 000 eiro un vairāk! Lasīt vairāk
Kā to saprast "nepieļaujami"? Orgānu donori var "izpildīties" un agresīvi uzvesties, t.sk.pārsniegt ātrumu! Bet, ja "atsaldeņus" mazliet noliek pie vietas, tad tas ir "nepieņemami"!