Maija priekšpēdējā dienā degvielas tirgotāji iepriecina ar patīkami zemām degvielas cenām.
Virši uzpildes stacija Smiltenē, atlaižu dienā rinda veidojās gan no rīta, gan vakarā Foto: iAuto.lv
Maija priekšpēdējā dienā degvielas tirgotāji iepriecina ar patīkami zemām degvielas cenām.
Virši uzpildes stacija Smiltenē, atlaižu dienā rinda veidojās gan no rīta, gan vakarā Foto: iAuto.lv
atceros, kad krievijas robežu vēl nebija pārņēmusi mafija eiropa ar savām bankām vēl nebij ielaidusi taustekļus latvijas miesā benzīns maksāja 40 santīmu litrā...
Aha un arī toreiz raudāju cik degviela dārga. To cik mazas algas bija to jau aizmirsi.
tajā laikā saņēmu pie 400 nodokļi bij mazāki pārtika bij daudz lētāka - atceros 10 olas maksāja 35 santīmi nodokļi reizes 20 mazāki rīgā dzīvoklis centrā maksāja trīs tūkstoši+ agrāk vismaz puse algas uzkrāju, jo nebij kur tērēt... tagad saņemu tūkstoti un dzīvoju no rokas mutē
principā tev piekrītu - man ir līdzīgi, taču tā ir slima domāšana - vai tiešām tev liekas, ka krievijā (pieļauju, ka tu slepus sapņo par to) tās cenas ir palikušas nemainīgas, nu degviela, maize, apkure tur maksā tikpat?, bet citās valstīs? - jā, algas lielākas, bet izdevumi arī (šeit es domāju ļaudis parastos). Un vēl par tiem vecajiem laikiem - vai tiešām tu gribētu stāvēt rindā pēc maizes, ziepēm un desas, braukt ar žiguli, veļu mazgāt ar rīga-8?, vai tiešām tu domā, ka žigulis vai tas pats raf, ko ražoja tolaik, spētu konkurēt ar kaut vai volkswagen - apskaties, arī krieviem visas padomjlaiku rūpnīcas ir bankrotējušas, un tak saprotams kādēļ - bez rietumu tehnoloģijām tās nevar pastāvēt. Jā, tagad ir ķīna un laiki citi, tādēļ krievija var pastāvēt - es tā domāju.
lati un santīmi bij jau pēc krievijas okupācijas, pirms brīvo latviju okupēja eiropa par rindām rnājot - garumā bij tādas pašas arī ziepes, maizi un desas neatceros, ka kādreiz trūktu- pēc cukura jā stāvēju bet tur bij labi lielie maisi lētāk protams atceros rindas pēc arbūziem un kad atveda ko lētāku nekā veikalā. bija kapeika - jā bez kondicioniera bet dzīvs līdz šim... rīga arī nebij nemaz tik slikta - man vēl tagad svaidās divas darba kārtībā, bet kā teicu lati un santīmi bij pēc krievijas aiziešanas, kad latvieši par savu brīvību atpirkās ar abreni.
Mazas algas jums bija?? Nodokļus vajadzēja cītīgāk maksāt, nevis pa pagrabiem/gateriem/objektiem melno pirkstu dsā rubināt!
93-4 gadā shella tankā benzīns maksāja 17 santīmus.Kādu gadu iepriekš nesenatvērtajā Dzirnavuielas Lido par Ls 1,- "paēst" varēja tā, ka pēc tam grūtības bija paiet. Maznodrošināto nabaglohu rinda pa durīm ārā stāvēja.Tāpat kā visu laiku visienesīgākajā statoila tankā tepat uz U-lohagatves,pēc tālaika stand'ārtiem teju supermārketam pielīdzināmajā..
Elektrības cenas ir patīkami zemas. 0c pa dienu. 15eur un vari nobraukt 1000km.
man tuvākajos tankos : NESTE: 98 benzīns 1,607
Circle K 98 benzīns :1,624
uzrāva augšā cenu pēc atlaižu dienas.....
Iztaujājot Māri Sprindžuku, Rīgas mēra 2025 kandidātu, iAuto.lv pieskaras dažādiem jautājumiem, kas attiecas uz satiksmes plūsmas organizāciju galvaspilsētā. Lasīt vairāk
Vakar, 29. maijā, ap pulksten 16.40 Rīgā, Raiņa bulvārī notika automašīnu Ford un Volvo sadursme, ceļu satiksmes negadījumā cieta viena persona, kura atteicās no hospitalizācijas. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus. Lasīt vairāk
Šodien, 29. maijā autoceļš Dobele-Īle izrādījās bloķēts, jo visā platumā to aizšķērsoja militārā tehnika. Nekādas detaļas par šo negadījumu nav zināmas. Lasīt vairāk
Valsts policija par pārkrautām kravām trīs baļķvedēju pārvadātājiem kopumā sodos piemērojusi vairāk nekā 39 000 eiro, aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk
Nevis tirgotāji apliecina, bet gan notiek (turpinās) lohkultivācijas pasākumi.Šī bija kārtējā "5dienas" spec cena, pie kam tā attiecās uz visiem*!) tankiem (un uz visiem, kuri Tankā)..Pulksten 0;00 (Zero) cenas ir atpakaļ.Ja nu vienīgi nevis +10centi kā iepriekš ierasts, bet krietni +7 ir gan.Tā tagad ir beidzamo 3nedēlu "mode". Attēlā redzamais 1.497 par Zaļo proZampu pusnaktī tumsas aizsegā ir pārtaPis par 1,567.Ja kāds "netic",lūdzu, kapī/piste: Neste Pro Diesel
1.567 Visās stacijās cenas vienādas...
www.neste.lv/lv/content/degvielas-cenas - un TAS tā BŪS līdz "nākamajai" 5dienas (bet varbūt šoreiz 3reš dienas vai 4turt dienas) "laimīgajai dienai".
Kas "man" šeit "riebjas"- ka šo tematu aprakstu jau kādu to vismaz 6to reizi, taču NE viens nav šo fufeli "pakomentējis". Tā ka "brīvdienu" braucēji lies pa lohcenu (maksās/Ragā). Nomainiet lūdzu maldinošo cenutablo attēlu...
Nu ko lai saka - tā ir cilvēka psiholoģija. Es novēroju rindu Smiltenē un Gulbenē, uzpildījos arī pats - ielēju 50 litrus, atlaide 1,50 - vienas kafijas krūzītes vērtībā. Papildus bonusi: šo čeku vari uzrādīt Hesburger un dabūsi 1-nu kafiju par 10 centiem, un, kaut kas iekrīt arī Rimi kartē.