Visi komentāri - Kā ir mainījušās degvielas cenas Latvijā 2026. gada 1. janvārī? Esam aktīvāki! (+ VIDEO)

Kā ir mainījušās degvielas cenas Latvijā 2026. gada 1. janvārī? Esam aktīvāki! (+ VIDEO) 21

iAuto.lv | 3.janvāris 2026 15:09

Visi komentāri

aizejošais 3.janvāris 2026 17:21
2 0 Atbildēt

Ko, esam aktīvāki?

Toms1 3.janvāris 2026 17:46
2 1 Atbildēt

Bez Circle K Latvijā ir simtiem citu degvielas uzpildes staciju. 

CIRCLE K ja arī kautko pelna tad tas ir uz veikalu un ēdināšanu, vai arī Valsts iestādēm un biznesa klientiem.

Circlē Kā 3.janvāris 2026 20:51
0 0 Atbildēt

(tāpat Kā daudzkūr citūr) priekš Lohiem darbojas līkrokaina loh lietotne- ar kuru katrs kaut vai Bejdzamais (galējais) lohs pa 5-6-7dienām tur saņem 15cent atlaidi

Vidzeme 3.janvāris 2026 18:16
0 0 Atbildēt

Nesanāks. Jau teicu, ka Straujupītes (vai Kool) cenas, par piemēru Gulbenē un kaut vai Ieriķos, stipri atšķiras (apmēram 10 centi litrā), turklāt uzpildes stacija Gulbenē ir vērts, lai to redzētu - var ievērtēt Google/maps. Uz Ieriķiem tāpat vien nebraukšu, tātad pildos tuvākajā DUS, tomēr ne Straujupītē.

pamat akmenis 3.janvāris 2026 20:47
3 2 Atbildēt

te visam visā pamat pamatā ira viens- kā apppisst Lohu

Valdība ja atļauj, PTACs ja pieļauj- nu tad kāpēc gan ne.Vane, koa, cien Lohi?

Toms1 3.janvāris 2026 20:49
2 3 Atbildēt

Kurš tev traucē iet ar kājām braukt ar autobusu

Toms1 3.janvāris 2026 20:51
2 3 Atbildēt

No kura laika valdība nodarbojas ar degvielas tirdzniecību? 

No kura PTAC nodarbojas ar degvielas cenu regulēšanu vai noteikšanu?

TuMazākTeDirs 3.janvāris 2026 20:54
1 2 Atbildēt

un pie iespējas Lūdzu tematiskāk par Tēmu ;p

Toms1 3.janvāris 2026 20:55
2 2 Atbildēt

Ko konkrēti tieši nesajēdz no degvielas cenām?

KurTuBiji 3.janvāris 2026 21:11
3 2 Atbildēt

"agrāk", kad šeit jau vairāku mēn gar notiek tā dēvētā loh diskusija/Par?

Tev varbūt ir viedoklis par visiem iepriekš uzdotajiem (un Loģiski ka nevienreiz NEeatbildētajiem) pamat loh jautājumiem?

Tavu pārt, paši lietotāji vai pats Circle'Kā nosaka tā dēvēto Nodokļu Slogu katram pārdotajam degvielas litram?? Kā ar "obiligāto rezervju" uzkrāšanu/apriti un ar 8nedēlas pēc kārtas piedzīvoto "laimīgo 5dienu"?Kur atbildes uz jautājumiem par ziemas degvielas neticami ticamo "iegūšanu" dažādos tajos Jūsu lietotajos kaktu tankos ar visām viņu pus/sarūsējušajam'tevertnēm un sazinhyyzinkādu "ziemassvētk piedēvu" pašrocīgo pievienošanu?

Kur tavs viedoklis par BEZIZMEŠU degvielas (pa 227 centiem/litrā) iespējamo labvēlīgo ietekmi uz tausain]mniecību un uz LOHU rīcībā esošajiem itin nekādam "EuroX" netabilstošajiem izrūnīti apgraizītajiejm CssdTA "izlaistajiem" atklātā textā suuuuda hlamiem?? Kā tur VALDĪBA mums kādu tādu valstisko iniciatīvu "atbalsta" ? Ko?

Toms1 3.janvāris 2026 21:13
2 2 Atbildēt

Tu uzskati ka nodokļi un nodevas uz 1 degvielas litru ir par lielu?

JĀ, 3.janvāris 2026 21:45
5 0 Atbildēt

"es" uzskatu, ka nodokļu slogs ir par Lielu,un ka tas ir reāli pazemojošs attiecībā uz TIEM, kuri šo visu goprātīgi maksā. Turklāt ka ikgadējo "Valdības" izziņoto "jauno" nodokļu galvenaiss "mērķis" visdrīzāk ir tieši nevis kāda tur teiksmaina "tautas labklājības" celšana, bet gan nemitīga smadzeņu pišš''āna.No kuras galvenaiss (patiesais) ieguvējs ir galvenokārt pats šo te Valdošo šarlataānu grupējums ar 5-6-7-8k/mēn "taisnīgo atalgojumu" tā dēvētajā Valsts Darbā.

Es kā "autovadītājs ar stāžu" kopš Latvijas Republikas dibināšanas momenta esmu godīgi nomaksājis visā pilnībā visus Valdības noteiktos nodokļus un/vai (yoptvai!) visas iespējamās ar "ceļu satiksmi" saistītās nodevas- taču neko vairāk par nemitīgu gaušanos un ikgadējo nodokļu sloga celšanos diemžēl neesmu dzirdējis. 

Tagad pat- nezkuro gadu pec kārtas gadumijā dzirdam vienīgi uzsaukumus par TO, kas no "jaunā gāda" celsies un par ko būs Jāmaksā vairāk, nekā bija jāmaksā jau "līdz šim".

Katrs mazākais degvielas cenu kāpums reāli momentāli atsauksies uz vispārējās dzīves dārdzības pieaugumu- to "mums saprot" praktiski jebkurš loh iedzīvotājs pat bez kādas vidēji valstiskās vidēji/speciālās financiāl mahinātor izglītības.

Pasludinātie "draudi" jau nezkuro gadu pēc kārtas pat reāli pārsniedz reālo cenu uzkāpumu no katra šī te arvien jaunas grūtības sološā Jaunā gada!

Toms1 3.janvāris 2026 22:00
0 1 Atbildēt

Kad pirms daudz gadiem bija Latvijā LVL valūta, tad degviela parēķinot uz eiro, maksāja virs 2 eiro litrā, tad covid vīrusa krīze nokrita zem 1 eiro litrā.

Kāpēc cenas veikalos nesamazinās par 50% pilnīgi visām precēm????

Degvielas cenām 0.01 % ietekme uz inflāciju.

core 3.janvāris 2026 23:27
3 1 Atbildēt

Tomiņ, tu esi lohs.

Un latos, pārrēķinot uz eiro, degviela nekad nav maksājusi 2 eiro.

Toms1 3.janvāris 2026 23:34
1 0 Atbildēt

Kāda tev vispār daļa gar degvielas cenām?

Toms1 3.janvāris 2026 21:57
0 0 Atbildēt

Nīderlande degvielas cenas jau pagājušā gadā bija krietni dārgāk kā Latvijā, bet cenas pārtikai, apģērbiem, kosmētikai, bērnu precēm, sadzīves tehnikai, parfimērijas, elektroprecēm tādas pašas vai pat zemākās kā Latvijā.

TAKA NEMULDI,  ka no degvielas cenas celsies viss pārējais Rimi, Maxima,  Top,  Mego,  Lidl,  Aibe,  Elvi

Toms1 3.janvāris 2026 21:52
0 0 Atbildēt

Man ir patiesi prieks par Tevi,  kad maksā visus vairāk nekā 15 Latvijas nodokļus jau 35 gadus. Tikai problēmas ir kad Latvijā ir tūkstošiem SIA kuri gadiem nemaksā nodokļus bet maksā Aplokšņu algas

Toms1 3.janvāris 2026 21:49
0 0 Atbildēt

Cik tu prognozē piena produktu un apģērbu cenu pieaugumu sakarā ar degvielu cenām ???

JĀ, 3.janvāris 2026 22:17
3 0 Atbildēt

šis no tavas puses ir tāds kā drusku demagoģisks jautajums,Jo īstenībā (kā "es" saprotu), mēs pēc būtības runājam par vienu un to pašu.Tapc nav vērts raisīt kādu te diži Personificētu konfliktu..

Attiecībā uz "piena" produktiem situācija bija itin līdzīga- regulārais sviests teju jau pa 4,- , taču "uz/pirms svētkiem"  teju katrā "lielajā lohķēdē" pēkšni atradās kāda lohpaciņa pa 1,29.Kas mākslīgi tīši uzskrūvēts- nav problem pēkšņi noskrūvēt.Jo taču visi visu saprotam- lohs atnāks pec lētā sviesta un tajā pašā lohveikalā iepirks vēl veselu grozu visādu citu (varbūt pat nevajadzīgu) suudu.Es reku Topā nopirku pirmssvētku cenā prastus LV ražotus piržamzirņus komplektā ar rgk pīrāgu gaļu- saimniece sataisīja tā, ka visa māja ēda laizoties un pieprasīja Vēl... 

Aplokšņu algas- jā, tas "man" reāli skauž,jo es "savā" nozarē jau sen kā praktiski neko nevaru nokrāpt.Es nudien nesapront- KĀ tas ira, ka "man" jāuzņemas līdzadbildība par šo.

Apm tā, kā tas tur augstmaņ puslohs te nesen nāca/klajā- ka satiksmes drošība esot visas sabiedrības Darbs.Ja "es" esmu adbildīgs pislonis- Viņš "man" par to manu Darbu un par Mūža ieguldījumu satiksmes drošībā  kādu tādu reāli taisnīgo Algu neko nemaz ij netaisās izmaksāt.Taču pats  sava tā izcili Taisnīgi Atalgotā amata tiešos pienākumus labprāt uzkrautu "man". Hm..

Toms1 3.janvāris 2026 22:29
0 1 Atbildēt

Es domāju ka Tevi vajadzēja sen virzīt uz Vecrīgu,  Smilšu ielā -  Finanšu ministrija strādāt.  Tā ir ministriju  ministrija ar viss lielāko budžetu.  Tur strādā daudzi simti cilvēku, daudziem no tiem maģistra un doktora grādi. Ir tur ar  experti no lielajām ASV BIG4 audita, revīzijas,  grāmatvedības un biznesa konsultāciju firmām kā pwc,  EY, KPMG utt.

"man" 3.janvāris 2026 22:48
2 0 Atbildēt

nav šādas izglītības (tapat, kā iespējams Tev), tapc es uz to smilKšuielu ij nemaz nepretendēju.

Ko šeit vislaik sludinu- ka tieši kovidlaiks bija tas beidzamais bezatgrieziena atskaites ponts, pēc kura tā dēvētie "ierēdņi" šeit neatgriezeniski nostiprināja savu nepārvārāmo Varu pār "pārējo" loh sabiedrību.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Drošība svarīgāka - Ķīna aizliedz durvju rokturus ar elektrisko pievadu 1

No 2027. gada 1. janvāra Ķīnā stāsies spēkā noteikumi, kas aizliedz iebūvēt jaunajos transportlīdzekļos tikai ar elektrību darbināmus durvju rokturus. Lasīt vairāk

Kā ir mainījušās degvielas cenas Latvijā 2026. gada 1. janvārī? Esam aktīvāki! (+ VIDEO) 21

1. janvārī iAuto.lv veic nelielu izbraucienu pa Rīgu, lai pārliecinātos, kādas ir degvielas cenas, sākoties 2026. gadam. Lasīt vairāk

No trīs līdz pieciem eiro pieaug iebraukšanas maksa Jūrmalā 13

Sākot ar 1. janvāri, no trīs līdz pieciem eiro pieaug iebraukšanas maksa Jūrmalā. Lasīt vairāk

Pieaug akcīzes nodoklis naftas produktiem, tabakai un dabasgāzei 31

No šodienas pieaug akcīzes nodokļa likmes naftas produktiem, tabakas izstrādājumiem, elektroniskajās smēķēšanas ierīcēs izmantojamam šķidrumam, tā sagatavošanas sastāvdaļām un tabakas aizstājējproduktiem, kā arī dabasgāzei, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ieņēmumu dienestā (VID). Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti