- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
P.S. man patika Ferārri fanu ovācijas, kad Kimi ielika apmalē ![]()
Tavas sinteetikas teorijas arii ir diezgan shkjirdras. Maklaarenam gan ir maz naudas, ne? A kur tad ir vinju kachaki? Tad, kad tur 20gs peedeejos gados maklaareni njeema visus pa apli un MiKAKA bij chempions, tad neviens neko nepiixteeja.
Lai jau aug tie Batoni un citi zveeri, bet nevar jau taapeec aizliegt cilveekiem pa sarkanajiem fanot! ![]()
Tu sikala dekster atkartosu tev pedejo reizi -es par ferrari nefanoju!!!! Skaidrs???
Tu no sakuma islasi un tad smirdini
Nu labs vecais![]()
![]()
![]()
Fano par savu kuli ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šis man gāja pie sirds![]()
Godiigi sakot gribeetos taa kaa fanot par Wiliams-BMW(BMW sirdij tiikamaaka mashina
), bet gan komandas gars taac padiivains gan ariii pilotu starpaa taada neveseliiga gaisotne. Redzees kas notiksies naakamsezon kad buus citi piloti. Tachu ja vinji turpinaas taadi luuzeri buut kaa liidz shim, nu nez vai fanoshu.
Un godiigi sakot esmu vairaak par interesantu saciiksti, kuraa liidz pat beigaam taa iisti nevar pateikt vietu sadaliijumu.
Hokenhaimas saciikste bija laba ar Alonso/Batona ciinju, ieprieksheejaa ar Schumja&Ferrari taktisko ciinju. Taadas sacensiibas man patiik veerot. Un vienkarshi riebjas saciikstes kuraas atsevishkji idioti noraksta citus pilotus.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2