- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Hmm, vai kexi ieksh F1 nav iedomajusies izmantot rotormotorus?
Nee nu zinu, ka noteikumi neatljauj, bet no rotorniekiem taks tadus kobeljus var ara dabut ka baisi metas, pie tam motora abarotus principa bremze tikai degvielas sadegsanas atrums
AS7 -vai es teicu ka esmu pasaules centrs? Ne, bet tagad saku , jā , esmu , jo mana pasaule riņķo ap mani. Un izvēlies izteicienus , lai gan , jāklis nemaz nav tik slikti. Bet tu esi utubungas nomīdīts prezervuārs.
Pareizi!!!!
Pasaules centrs esmu ES
Lynx
Ņemot vērā to, ka Minardi-Cosworth ir tikai viens punkts, tad nevienu Šūmja uzvaru tas pagaidām neatsver
Kirurgs
Utopija....![]()
Es arī gribu būt jāklis
MICHAEL!!!!!!!!! MICHAEL!!!!!!!!!
Vienīgais ko tu vari izjāt, tas ir pats sevi.....
Atsvaidzināšu, vari saukt mani par Vareno.....
Mihaels Šumahers......... Dievs!!!!!!!!!
ja tu vareetu shito fraazi pateikt aciis tiem, kas vinju piipee, tad bauskaa buutu par vienu invaliidu vairaak
[addsig]
Tava pagalma smilškastes trasē!!!!
Fui cik Tev pagalmā nekārtīga smilškaste! Izlasi visus Kukainīšus un palaid zālītē, citādi Ženē točno mazos bračkas sabrauks.
Pirz ta, ka neincanti paliek...
Viņš jau piedzima par čempionu ![]()
Dekster
Aizej nomazgā rokas pirms klabini vārdu 'Šūmahers' ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2