- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ai, vispār diskusija tiešām jau sāk pieņemt nesportisku ievirzi.
Atslēdzos un paziņoju, ka šodien futbolu nekādi spēlēšu, jo došos uz tāljūru no odiem glābt dzēseni un zvērkāvi ar skarbo absolventu priekšgalā, olimpiskais TV man arī ir bagāžniekā, ceru, ka tajā mūžamežā tas rādīs!![]()
Murr, murr (tulkojumaa tas varetu noziimet chau, chau)
2 Sviestc
Es nekur nebraucu, shodien seedeshu maajaas un veeroshu olimpiaadi ieksh TV, bet neskumsti, tavas viziitkarts ir tapushas, nu makets, tikai nedabonu laukaa, lai aizsuutiitu tev apstiprinaashanai.Pirmdiena gudraaka par 5dienu... ![]()
Eu, nu beidz. Kas tad tev, rudens depresija saak naakt virsuu?
Nereti taa chuuska dziivo veel ilgaak par pashu siteeju
2 elSprogo
Kur tad pagaajushajaa 3dienaa paliki ar shautrinjaam? ![]()
A man te jautaajumziimes un lielas acis, nevis kaut kas spalvains ar lielaam ausiim ![]()
nu kā tad - kolēģe mašīnā jau no paša rīta - pa ceļam uz darbu ![]()
Veiksmīgu nedēļas nogali visiem un labi atpūsties!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Tad tu apridjiljis, kameer viziitkartes vel nav gatavas, ka nav jaamaina auto ![]()
Es te tā attapos, ka šodien cilvēki baru bariem blenzīs spēļu atklāšanu... Tāpēc visur tāds tukšums gaidāms. A man vienkārši -- nav televizora, tātad nav kur skatīties, tātad neskatīšos... Tik nevaru saprast, vai nebūs tajā laikā darbi darāmi... bet tas jau atkarīgs no tā, vai datoru atņems, vai ne...
ja Tev ir kaada masiica ar MB (un noteikti ir!!
), tad
1) vinjai f-bols nav jaaspeelee
2) Tev nav jaapeerk MB
3) Tev nav jāpārdod SAAB
Vienkārši - Tu iegūsti tiesības spēlēt MB komandā (jo Tavai māsīcai ir MB)
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13