- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
a Sviestam, ja kas, atkal kucēni piedzimu;si ![]()
uculs rakstīja: Man arī ir attaisnojums Baigi talu un ar tp nekas nav sarunāts. Parējais itkā netraucē.
A mes varam mesties uz vienu roku , benza uz 1/2, tev tikai jaatkulas arvilcienu lidz Rigai ![]()
pozitiivais rakstīja: karočē...es šodien atkal nebūšu...jāstrādā...tas nu tā informācijai
a Sviestam, ja kas, atkal kucēni piedzimu;si
A kur Sviestam sieviesu reproduktivie organi izvietoti
![]()
perkons rakstīja:
pozitiivais rakstīja: karočē...es šodien atkal nebūšu...jāstrādā...tas nu tā informācijai
a Sviestam, ja kas, atkal kucēni piedzimu;si
A kur Sviestam sieviesu reproduktivie organi izvietoti
kuču tak, ne sieviešu ![]()
![]()
naakosho treshdien es nebuushu, jo dodos uz alus tuuri un Vaaciju.
Tapēc jautāju: "Vai tauta sarosīsies uz trešdienas pasākumu?"
))
Rīt braucam vai kā?
P.S
Ja lietus līst tad laikam neko!
Bet ja nebuus vairak par 6 tad man kaut kaa nevelk ![]()
Riit redzees
....... un otra problēma ir tāda, ka dotais pasākums saucas Saab, Volvo un MB sporta aktivitātes, bet līdz šim lielākie sporta atbalstītāji ir bijuši pārsvarā tikai MBisti un arī Saabisti........ un rezultātā tas pasākums izvēršas idejas sponsorēšanas pasākumā ne tikai no Bizes puses.......
skeram rakstīja: ....... un otra problēma ir tāda, ka dotais pasākums saucas Saab, Volvo un MB sporta aktivitātes, bet līdz šim lielākie sporta atbalstītāji ir bijuši pārsvarā tikai MBisti un arī Saabisti........ un rezultātā tas pasākums izvēršas idejas sponsorēšanas pasākumā ne tikai no Bizes puses.......
Interesanti, pie kuriem no attiecīgajiem tu pieskaiti mani??
Pie tam neizprotu tavu tekstu par sponsorēšanu? Dotajā brīdī mēs sponsorējam katrs pats sevi!
Redz jums vēl šķiet, ka ir auksti. Manējiem vēl ir vai nu jāmācās vai pašiem jāmāca (kas tieši- paklusēšu) ![]()
Bet mn ir chujs ka buus vakra suudi, jo nu laiku sola galiigi nekaadu.
Pa nakti sola Peerkona negaisu un tad uz vakara pusi es ir buut domat ka buus slikti.
Izsaktaas ka es shodien pats netikshu
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23