Tātad šajā mazajā eksperimentā ir novērots, ka no Baltijas valstīm mums ir lētākais benzīns, bet tie, kam 0.47 ir par dārgu, jāsāk meklēt kāds draugs pie Latvija - Krievijas robežas.
Veci, piedod. Bet vai tad ir jāpriecājās ka Tu, es vēl varam to ninīti ieiliet. Pats zini kur tas nodoklis nonāk. Tavi teksti ir tādi ka tas viss ir zebest.
Es daudz pīpēju un degvielu daudz izmantoju. Ir sanācis kādā tusiņā no kāda pīpīti kontrabandas nopīpēt. Degvielu nav sanācis kontrabandas liet. Mēs neviens neesam ideāli. Tu Dekster maisi ūdeni. Nu nav Latvijā ideāla valdība kura cenšās labu Tev un man darīt.
Godmaņa 1. valdīšanas laikā ne katrs valsts uzņēmums maksāja nodokļu, bet privātie vispār neko nemaksāja. Taču visas slimnīcas, skolas, pažarnieki un policisti strādāja, pie kam algu saņēma regulāri... un ne jau to mazāko.
Tagat viss ir tik tāl izzagts, ka naudas nav vairs vispār nekam. Vienīgais kam pietiek ir savējiem silē ko ieliet, i ta kviec ka maz sanāk, toties barokļu ir savairojies vismaz 10 - 20 reizes vairāk.
Sretsked rakstīja: ...... Tās valsts,kurā viņi strādāja, tās vairs NAV. Tās valsts nauda aizgāja visādām Kubas revolūcijām,Kambodzas bērniem utt. Un atomieroču ražošanai.
Nulles punkts sākās 1991.gadā, tad sākas atskaites punkts mūsu valstij.
Kas Tavā izpratnē ir valsts? Primāri? Juridisks veidojums vai cilvēku kopums?
Nenoliedzot Tavu spēju ieskatīties lietu saknē, dažreiz, pirms kaut ko saki, der padomāt.
Tāpēc,ka nestresoju par benzīna cenu un nežēlojos?
Sūkā ledu,ambīli.
Cilvēks iedomājies ka ir dievs, nebūtu pēdējais laiks griezties pie psihiatra!? Man jau principā pie kājas, bet tev dekster visi 100% nu ritīgi nav, jeibogu nav...
Tāpēc,ka nestresoju par benzīna cenu un nežēlojos?
Sūkā ledu,ambīli.
Cilvēks iedomājies ka ir dievs, nebūtu pēdējais laiks griezties pie psihiatra!? Man jau principā pie kājas, bet tev dekster visi 100% nu ritīgi nav, jeibogu nav...
Tev droši vien nav zināms ,ko par tādiem,pie psihiatra sūtītājiem-amatierīšiem, saka paši psihiatri ?
Cilvēks iedomājies ka ir dievs, nebūtu pēdējais laiks griezties pie psihiatra!?
Tev droši vien nav zināms ,ko par tādiem,pie psihiatra sūtītājiem-amatierīšiem, saka paši psihiatri ?
Varbūt vari padalīties ar informāciju?
Viņi ir primārie psihiatru klienti
Druknais,ja tagad būtu jācīnās par Latviju,kā to mūsu senči darīja 1918-1919. gados, tu droši vien sēdētu mežā,trīcētu un adītu zeķi,kopā ar visiem pārējiem skepses nomāktajiem jefiņiem.
Adīt neprotu, bet mežā sēdētu gan, ko es maisīšos pa kājām tādam cīnītājam kā deksters ( lasīt - komandoss )....
Tev ir problemātiski notirgot vienu gazika kravu kūdras? Nu nevajag man vairāk. Tu man kūdru, es tev naudu, kur tā problēma? Kāda starpība, esmu glumš, vai esmu neglumš, jebšu tu klientus šķiro pēc deguniem?
druknais1 rakstīja: Tev ir problemātiski notirgot vienu gazika kravu kūdras? Nu nevajag man vairāk. Tu man kūdru, es tev naudu, kur tā problēma? Kāda starpība, esmu glumš, vai esmu neglumš, jebšu tu klientus šķiro pēc deguniem?
Gaziku Bauskas purvā uzlādē par vienu trīsgraudnieku traktoristam (arī sargam, viņi pēc tam dalās ). Kas tad tur ir - pāris grābieni ar lielo kausu un gaziks pilns. Pavasarī braukšu ar skāniju, tad laikam kādu piečuku katram vēl būs jāiemaksā.
Nē nu ir jau cilvēki, kuri visu pērk caur veikala vadītāju, firmas direktoru. Nu ķipa, lai kurtāk izskatītos, lai pirkstiņus pavicinātu. Nu tādi kā deksters, ar olas formas galvu un bez matiem...
Es kā cilvēks vienkāršais meklēju kur lētāk, kur labāk man. Neeju es pie augstākās kastas, bet pie vienkāršās tautas. Pieeju pie sarga, pie strādnieka un viss notiek... Padomju kultūrai ir ļoti spēcīgas saknes...
Eu, speciālist, parādi man kaut vienu lietu, ko es esmu nozadzis!
Ja nevari, tad esi mīkstais, bļauris, nekas vairāk...
Un nevajag te dirst par godīgiem biznesiem, nodokļu nomaksām u.t.t. No tā tev vispār nav nekādas sajēgas, jefiņ! Turpini pildīt saimnieka pavēles un nelien nesaprotamās lietās.
Atkal un atkal par degvielu.
Tātad sākumam salīdzinājums:
Valsts Benzīns 95 Benzīns 98 Dīzeļdegviela
Igaunija 0.51 0.53 0.45
Latvija 0.47 0.48 0.44
Lietuva 0.53 0.55 0.49
Krievija 0.20 0.21 0.16
Tātad šajā mazajā eksperimentā ir novērots, ka no Baltijas valstīm mums ir lētākais benzīns, bet tie, kam 0.47 ir par dārgu, jāsāk meklēt kāds draugs pie Latvija - Krievijas robežas.