PINNACLE ir risinājums!, bet draiverus savai kamerai gan pameklee un ieinstalee pirms tam!!! Nezinu kaa ar to pinnacle dzelzhi sadziivos ar laptopu, bet risinaajumi ir - PA NAUDU!!! protams!
pats chakareejos, chakareejos, nospljaavos (apnika gaidiit visas taas rendereeshanas, burrrrningoshanas uz DVD utt) un nopirku parasto DVD rakstiitaaju ko zem televizora liek un dziivoju mieriigi - ierakstu DV kameraa, un no taas pa taisno uz DVD diska, naf kaa holivudaa... protams
nu taa, DV kameru nopirku man liekas pirms gadiem 2iem un lidzi nekads softs nenaaca. Bet, laptopam ir firewire un windows movie maker programma, kas laikam ir logu komplektaa. Panemam firewire vadu un kacaajam kompii.
Klau, SAABisti, tā kā mans līdzšinējais apdrošinātājs šajā lietainajā laikā acīmredzot ir nedaudz apaukstējis to vietu ar kuru domā, labprāt uzklausītu jūsu ieteikumus ar konkrētiem vārdiem/telefonu/mailu numuriņiem, kur es varētu mēģināt uzklausīt saprātīgu OCTA+KASKO piedāvājumu. Piedāvāt: yukki at inbox.lv
snow rakstīja:apdroshinies tur kur strada pazistami apdroshinashanas kompanija !
savadak visadi var gadities
Jau gadījās "Pazīstamie" no Ergo iedeva vissūdīgāko ciparu, kādu es vispār mūžā biju redzējis un biju domājis, ka tas vairāk piestāv vācu auto, bet pēc jūsu aptaujas izrādījās, ka daži no jums maksā vēl lielākas prēmijas (%procentos), tā kā man nav pamata kurnēt. Jancīgākais, ka "nepazīstami" no tā paša Ergo deva tieši pretēji - vislabākās likmes, arī BTA bija labas prēmijas. Balta - dārga. IF bija pa vidu, bet viņiem ir bijusi laba sadarbība ar SAAB servisiem, un beigās viņi arī iedeva patīkamāku cenu. Kopumā tirgū prēmijas 4.5%-6.5% , līgumos un praksē ļoti būtiski atšķiras pieeja servisiem, atlīdzību izskatīšanas laiki, izmaksu tāmes apstiprināšana (lasi pozīciju "svītrošana" un galu galā attieksme pret klientu.
Prēmijas % ir atkarīgs arī no izlaiduma gada un apdrošināšanas summas utt. Ja salīdzina ERGO ar citām, tad vid. par 30% viņiem ir (bija) lētāk nekā citās kopānijās.
Vēl neko nevaru teikt, bet iegādāts jau i. Sakarā ar dažādiem blakus apstākļiem uz dzīvokli vēl neesmu aizvedis un izmēģinājis. Vienīgi subu neeisaka ņemt no tās x-line. Tāpēc paņēmu no cita komplekta.
Resiveri paņēmu pirms kāda laika un uz to brīdi uzticējos pārdevējam un cenu diapazonā (kurš gan tika pārsniegts), kurā gribēju iekļauties, piedāvāja šo modelis: Panasonic SA-XR50E-S
SAAB sadz. un jurid. kons topx
topiks nopietnu sadzīves problēmu risināšanai. Nav tehnisks. Nedrīkst izdzēst un piespamot