- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
piemaajas saimnieciibaa tiiri labi noder t.s $asija,ar kabiini aizmuguree un kravas kasti prieksaa.
TKO rakstīja:IMHO, ir doma ietureet mazu traktereli liidz 50Zs, lai var rushinaaties pa saimnieciibu. Kaadam ir idejas, kur var apskatiities eksemplaarus, iznjemot ss, reklama, u.c.?
Rāmavas izstāžu kompleks Valdlaučos.
traktori.lv nav nevienas cenas
labāk jau gan T25, man šķiet tas ir mazākais sākums gandrīz
McJanis rakstīja:Lietoti trķīši....no 200.- - 800.- LS. auto.reklama.lv/...
Kaut kāds gļuks ielikās... :/ Pie traktoriem ir sludeklis par lietotiem traķiem. Tur arī skaties!
migano rakstīja:mjam, tie T16 - mīnuss ka nav stūres pastūzis. Ja piekrāmēsi kasti, pa lauku stūre zobus izsitīs.
labāk jau gan T25, man šķiet tas ir mazākais sākums gandrīz
Pirmkārt T25 un T16 ir vienādi dzinēji (cik viņiem ir zirgi nezinu, bet tiem drapakiem pietiekoši), otrkārt šasijas daudz biežak var sastapt ar hidraulisko stūri nekā T25.
2 cyl dieselis
Pagaidaam piemaajas darbos nav bijis nekaa taada,ko ar sasiju nevareetu izdariit.
Ozz rakstīja:Sasijas lielaakais pluss ir tas,ka motors atrodas virs pakaleejiem ritenjiem...caur ko tas ir megacaurgaajiigs monsters...
aaha, un ja vēl bloķi ieslēdz ...
nez kura gada, bet fāterim šasija bez past. stūres un vispār nekāda hidraulika.
Aizmugurē šķērspiekabi paši no dzelžiem likām klāt
bet patreiz tie aparāti šķiet uzskrūvētām cenām, tie T16, T25. Ir pieprasījums, būs normālā cenā arī pavisam grausts ![]()
TKO rakstīja:jaunu es nepavilkshu, bail pat prasiit, cik taadi maksaa!
Nu vari braukt uzvaaciju mekleet...
Vari arii tepat..
Bet jebkuraa gadiijumaa 50Zs traktoram ir daudz...
Labaak izstaasti kaadiem darbiem un kaadiem apjomiem tev vinjsh paredzeets
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2