ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
..tad kaa ar taam ruchkaam? Dazi tipi iesaka Mazdas- esot vienkarshaak ielikt, un izskats ar nav peljams...
Varbut ir sheit kads, kurs ir licis B4, vai kadas citas, un varetu apskaidrot, kas un ka ar to parlikshanu...
Paldies!
man staav garaazhaa B4 durvis
Tas process veel priekshaa, bet ja interesee, varu sarunaat arii tev kas uztaisa. Mazdas ruchkas buutu orgjinaalaak, bet gaumes lieta. Man tomeer labaak no audjika patiikaas.[addsig]
Bljin, jaalaupa banka! $ vajag!!!
Gan ar laiku...
Kaadaas cenaas taas ruchkas grozaas?
Vajadzetu kada kreisaja shrotinja izgriezt...
Nu, tip, sameklet kadas sistas durvis ...
A to baigi pa kabatu sit- veselas njemt... ![]()
Ja kaadam vajag, arii man ir 1.8 motoriits garaazhaa. Karburators (divkameru). Atdodu motoru ar visu karbuuzi pa 70Ls 9944443/marchs@clubgtm.lv
Sporta izpuuteejs (aizmugureejais bundulis+truba) GOLFAM. 35Ls HARTMANN - kvalitaate, par sapraatiigu cenu.[addsig]
Tev droshi vien vajag 2 Jettas stiklu? Zheel, man ir tikai no 1, bet visi diegi veseli.[addsig]
..vienu mirkli purns tads, tad tads... tagad deretu G60 Rallye, ne?
[addsig]
Uzzvani man riit ap 11:30 9944443, pie spices vareetu satikties.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13