ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
Nezinu, pat ja arii zinaatu - nav jau par ko dzert;(
[addsig]
ja ir kas zinaams, tad : subaru@iauto.lv
vai 6332799
[addsig]
Vai tev vajag pashus vadus, vai tikai uzgaljus no tiem? Ja vadi veseli, tad pa laikam 2,50 gab. var iepirkt atseviskji jaunus uzgaljus (orgjinaalos).
Autoservisaa Iglit, Raamulju ielaa 3[addsig]
Tie ir vieni no dārgākajiem svečvadiem.
to robchix
Grūti iedomāties ka kāds tirgo atsevišķi tādus uzgaļus un vēl pa 2.50. Tam golfam uzgaļi, kas nāk uz pašām svecēm ir aptuveni 25cm gari.
Chau vecais! Kaa iet? Klau, kad es vareetu Tev atdot shprici? Man nekas peec visa nonjemshanas un uzlikshanas nekas neizmainiijaas;(
[addsig]
maybe vinjam ir DOHC svechvadi aizkjeerushies ..
[addsig]
Tie pa 2.50 ir no parastajiem vadiem.[addsig]
Chau vvecais! Klau, kur tu savu rulzu vedi uz diagnostiku(tur veel tev kompi paarbaudiija)? Man taa kaa gribeetos ari saveejo uz turieni aizraut
Lauriz_GTM
Ew, kursh dod 20Ls par sporta stuuriiti ar visu paareju. Vieniigaa kaite - jaapaarvelk. 9944443[addsig]
Marchs_GTM man vajadzeetu bet pikja nau
[addsig]
aizmirsu bet nu mp3 visas shtellas kkaac tur uuberkrutais[addsig]
Pie manis mashiinaa
varu shodien pat atdot![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13