Viesu nams Vidzemee ?

Sveiki!

Jautajums ir radies tads...., kuru skaistu vietinju svinibam Vidzeme (Viesu maju piemeram) varetu ieteikt klatesoshie?

Kads ir bijis/paticis,ieverojis, kaut ko dzirdejis?

runa iet par iespeju uzrikot banketu ar 50 - 70 personam......

p.s. nevajag man linkus uz viesumajas.lv - tur tapat neko skaidri nevar saprast.....ljoti skopa informacija weba.....

p.p.s. paldies par padomiem

p.p.s.s. spamu, iespeju robezhas, paturiet pie sevis

1 2 >
Ir viens tāds - Mauriņi saucās - 6km no siguldas, pa allažu ceļu. Bijis esmu ~ 2reiz. Izskats tāds - 1 liela ēka, iekšā pirts, baseins, 2 zāles, ēst gatavo tīri tā neko, numuriņi ar ir, pabeigts tika pagājušā vasarā, takš to viss vēl diezgan svaigs un patīkams. tel.: - 29630923 ja neatbild, uzmeklēšu citu numuru.
www.ss.lv/...

Uzuala rakstīja: www.ss.lv/...

es diemzhel jau mineju, ka weba ir ljoti skopa info

ceru, ka kads ir bijis/pats expierencejis un varetu ieteikt citiem !

Pirmdienis rakstīja:

Uzuala rakstīja: www.ss.lv/...

es diemzhel jau mineju, ka weba ir ljoti skopa info

ceru, ka kads ir bijis/pats expierencejis un varetu ieteikt citiem !

laps i tev jau lapi nebuus,panesas spams

Laba viesu māja ir Vlakas rajonā. Ķempēni saucas. Ir arī saite: www.kempeni.lv

Tur var mierīgi ap 100 kakli saiet - ēst, dzert, piedzerties, pirtī pērties, aitas paglaudīt, zivi dīķī noķert un arī izgulēties.

Pirms pāris gadiem regulāri piedalījos semināros, kuri tika rīkoti šajā lauku mājā.

Līvkalns Siguldā. Nesen biju tur uz kāzām, taisni kaut kur uz kādiem 60 cilvēkiem bija. Vietas pietiek gan pie galda pasēdēt, gan padejot, gan izgulēties.
"Mazais Ansis" Valmieras raj. Ļoti labs!!
www.vidlauci.lv/...

www.skultesmuiza.lv/...

_PN_ rakstīja: Iesaku Dikļu pili. Nav lēts prieks, bet tas ir to vērts.

mjaa....ir labs...bet tur paushala cenu laikam nevar noorrganizet, teiksim bankets plus guljvieta, ap 800 -1 k Ls ?

paldies ari parejiem par linkiem....dazhaS VIETAS tiesham nebija apskatitas

_PN_ rakstīja: Visa pils sutkā 14 štukas Ls. Bet nu 60 cilvēkiem pietiek ar divām zālēm (viena rīšanai, otra dejām) un pirti.

O ! Eiropa odnako ........!

decembrī piedalījos divos saviesīgos pasākumos.

viens notika šeit - www.viss.lv/...

un otrs dikļu pils pabragā - zāle, divas pirtis, basiens, džkzs.

katra, protams, savā stilā, bet uzslavējamas abas vietas.

Pa smuko

www.diklupils.lv/...

un

www.igatespils.lv/...

Man gan liekas, ka līdz 1k uz 60 cilvēkiem ar galdu un gultu neviena pils nesanāks, tāpēc jāmeklē kaut kas vienkāršāks, kaut vai baļķī tēts.

Man gan liekas, ka līdz 1k uz 60 cilvēkiem ar galdu un gultu neviena pils nesanāks, tāpēc jāmeklē kaut kas vienkāršāks, kaut vai baļķī tēsts.

Man gan liekas, ka līdz 1k uz 60 cilvēkiem ar galdu un gultu neviena pils nesanāks, tāpēc jāmeklē kaut kas vienkāršāks, kaut vai baļķī tēsts.

o, pļin, servera slodze saucās

Marchiks_ rakstīja: Nav Vidzeme, bet www.radi.lv/...

Un vēl ir laba vieta Daugmalē, bet tur rezervācija vismaz pusgadu uz priekšu.

Tur, kur tas daudzās mājeles?

ibio rakstīja:

Uggga rakstīja: o, pļin, servera slodze saucās

4x

Servera slodze blablabla atgriezties uz iepriekšājo labu un tā 4x

taa, par vienu apgredzenoto buus vairaak..... kjempeeni kaa jau Tev yeica ir gana laba vietinja.
Savas kāzas svināju Vecmuižā (www.vecmuiza.lv/... tikai nez kāpēc šobrīd nestrādā lapa), vasarā jau tur super, arī virtuve laba, tikai 50-70 cilvēkiem tur būs par šauru. Ja grib arī dejot, tad līdz kādiem 35 var satilpt.
dikljus jau te pimineeja , bet atradu incantu linku kur parakaaties:

hotels.latvia-bookings.com/...

www.vietas.lv
www.andrenik.lv

Aptuveni 110 km no Riigas pa celjam uz Vecpiebalgu, kaadi 5-7 km pirms Taurenes! Celja malaa ir liela izkaartne...

1 2 >

Lasītākie raksti

Jaunie raksti