sāna spogulītis - Forums - iAuto

sāna spogulītis

Pirmais Reģ.: 16.05.2003

ziniet man te tāda nepatīkama problēmiņa....

es nesen nopirku audī, bet vīnam, ziniet, nedaudz kustās ārējais spogulītis vadītāja pusē....

sakiet vai kāds ir saskāries ar šādu problēmu un ko man tagad darīt.... varbūt nopirkt pavairāk tās mazās līmītes? vai mēģināt pieskrūvēt stiprāk?

1 2 3
0 0 Atbildēt

shearer rakstīja:

Pirmais rakstīja:

shearer rakstīja: Pirmajam vajag pakart sevi, tad vinsh bus pedejais

opļā šīri....

tev ir iespēja sestdien parādīt ar savu bezmotoru, kā tad īsti ir jābrauc

jaa nu piedo, bet nevareeshu, jo es vinju 1dien sabliezu. tagad notiek remonts.

nu lohs, kas lohs

sabliezt pilnpiedziņu un tad vēl jamo pēc tam remontēt....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja: Spogulis skrūvējas no ārpuses.

sīkāk varētu?

atlikt, šito postu nelasīt.... ja man kautkas nesanāks, tad ieraksīšu kas bija ne tā

pagaidām paldies, par augstāk doto skaidrojumu

p.n.

pagaidām izskatā, ka deksters tomēr ir jaucis audī un kauko no tā visa jēdz....

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja: Spogulis skrūvējas no ārpuses.

sīkāk varētu?

atlikt, šito postu nelasīt.... ja man kautkas nesanāks, tad ieraksīšu kas bija ne tā

pagaidām paldies, par augstāk doto skaidrojumu

ahā jedz viņš,viņam pirksti pod xxx zatočeni

p.n.

pagaidām izskatā, ka deksters tomēr ir jaucis audī un kauko no tā visa jēdz....

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

putraims rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja:

Bij tā, šķiet, ka spieģels jāpagriež pa 90 grādiem un tur ir 2 skrūves.

Vot, sarunas uzturēšanai gribētu oponēt, bet nesanāks.

šito mezglu neesmu nost ņēmis, tikai stiklu mainījis.

Nezinu, kā tur tās skrūves.

Korpusa skrūves nav aiz spoguļa bet spogulā korpusā tajā vietā,kura pie durvīm skrūvējas. pogulis jāpagriež pats ,ar visu korpusu,pa tiem 90 grādiem. Un tad tur atklājas tās skrūves. Kaut kā tā.

jaa , taas garaas skruuves ar seshkanti.. parasti kaads tirlinjs vinjas ir apjajis un nav ieskruuveejis liidz galam...

0 0 Atbildēt

316i rakstīja:

deksters rakstīja:

putraims rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja:

Bij tā, šķiet, ka spieģels jāpagriež pa 90 grādiem un tur ir 2 skrūves.

Vot, sarunas uzturēšanai gribētu oponēt, bet nesanāks.

šito mezglu neesmu nost ņēmis, tikai stiklu mainījis.

Nezinu, kā tur tās skrūves.

Korpusa skrūves nav aiz spoguļa bet spogulā korpusā tajā vietā,kura pie durvīm skrūvējas. pogulis jāpagriež pats ,ar visu korpusu,pa tiem 90 grādiem. Un tad tur atklājas tās skrūves. Kaut kā tā.

jaa , taas garaas skruuves ar seshkanti.. parasti kaads tirlinjs vinjas ir apjajis un nav ieskruuveejis liidz galam...

apjaashana parasti notiek, pirmo reizi nepareizi uzkjerot un tad ar to sajaato viitni skruuveejot...

0 0 Atbildēt

tā, skrūves skaidrs.... šodien vēl netiku līdz mašīnai

a kas tām skrūvēm otrā galā, tobiš iekš kā jamās skrūvējas vai kaukādi muturi duravās iekšā?

tobiš ko parasti apjāj, skrūvi vai uzgriezni?

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: tā, skrūves skaidrs.... šodien vēl netiku līdz mašīnai

a kas tām skrūvēm otrā galā, tobiš iekš kā jamās skrūvējas vai kaukādi muturi duravās iekšā?

ir revolucionaars risinaajums-scotcs

Reģ.: 13.08.2025
0 0 Atbildēt

ursis rakstīja:

Vot paņem to skču un salīmē sev pirkstus kopā,lai debīlismus nerakstītu.

0 0 Atbildēt

Durvīs ir iemetināti 'uzgriežņi'. Parasti apjājas skrūves 'galva' , bet ne vienmēr. Un,ka arī ir apjāta, var nourbt,tā nu nav problēma. Tu tak to visu māki

0 0 Atbildēt

atgriežoties pie publicētā....

nupat biju līdz mašīnai.... tagad ir jautājums...

kurā virzienā un ar kādu spēku spogulis ir jāgriež... un pats galvenais, vai tur nevajag kautko izdarīt pirms tās griešanas... piemēram pavilkt ārā, kautko kautkur piespiest utml....

ķipa paprovēju pagriezt... tik lēti jamais nemaz negrib griezties....

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja:

es to draņķi nedzeru....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: atgriežoties pie publicētā....

nupat biju līdz mašīnai.... tagad ir jautājums...

kurā virzienā un ar kādu spēku spogulis ir jāgriež... un pats galvenais, vai tur nevajag kautko izdarīt pirms tās griešanas... piemēram pavilkt ārā, kautko kautkur piespiest utml....

ķipa paprovēju pagriezt... tik lēti jamais nemaz negrib griezties....

ar speeku, kas tev speeka nav, salauzt tur nekaa nevar btw..

ja izdomaasi njemtnost durvju obshivku un to spoguli, tad te vispaar var eposu sarakstit....

0 0 Atbildēt

1. Jāgriež ir uz priekšpusi,tas ir pulksteņrādītāja virzienā kreisajai pusei un otrādi labajai.

2. Putraim, tur uzlikt uzgriezni no iekšas nevar, dubulta siena.

0 0 Atbildēt

spogulis negriežās.... griezu diezgan stipri...

izskatās, ka jamais turās tikai uz priekšējās skrūves.... pieļauju domu, ka aizmugures skrūve arī traucē to spoguli griezt

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Nesaprotu kas tur tik sarežģīts. Trīs skrūves ar krustiņa skrūvgriezni un spogulis nost.

Par kuru auto tu tagad runā?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: spogulis negriežās.... griezu diezgan stipri...

izskatās, ka jamais turās tikai uz priekšējās skrūves.... pieļauju domu, ka aizmugures skrūve arī traucē to spoguli griezt

Ja auto ir bijis sists, tad var būt salauzts korpuss un saskrūvēts vai salīmēts tas korpuss,skrūves noslēptas un nokrāsotas. Tad neko ar neizjauksi.

Ko piejājies tam spogulim?? Ir dažādi varianti,kā nostiprināt to spoguli,padomā,tu tak esi varen gudrs izdomātājs,gan jau sanāks.

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

deksters rakstīja:

Magistrs rakstīja: Nesaprotu kas tur tik sarežģīts. Trīs skrūves ar krustiņa skrūvgriezni un spogulis nost.

Par kuru auto tu tagad runā?

par audi 80

Kura gada?? Nav runa par veco ,kantaino konteineru,kāds tev ir.

0 0 Atbildēt

eu plad, tu vecās konzervbuņdžas stūmēj.... šitas nav spama topics par to cik kruta vecajiem aužiem turējās klāt spoguļi....

autors šajā topicā izkliedz savu sāpi par to cik ļoti nepieskrūvēts spogulis traucē satiksmes drošībai un prasa zinātājus padalīties ar informāciju...

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: eu plad, tu vecās konzervbuņdžas stūmēj.... šitas nav spama topics par to cik kruta vecajiem aužiem turējās klāt spoguļi....

autors šajā topicā izkliedz savu sāpi par to cik ļoti nepieskrūvēts spogulis traucē satiksmes drošībai un prasa zinātājus padalīties ar informāciju...

naaksies cien lietot scotc ...

vieniigais kas sapratu kaadu tad pie noteikta ml daudzuma ieiesiet sinhronismaa ... vai arii buus vienalga

hmmmm kad es braucu man tas tik uzkriitosji nelikaas,lai neteiktu ka vispaar nepamaniiju sho defektu...

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

ursis rakstīja:

Pirmais rakstīja: eu plad, tu vecās konzervbuņdžas stūmēj.... šitas nav spama topics par to cik kruta vecajiem aužiem turējās klāt spoguļi....

naaksies cien lietot scotc ...

vieniigais kas sapratu kaadu tad pie noteikta ml daudzuma ieiesiet sinhronismaa ... vai arii buus vienalga

hmmmm kad es braucu man tas tik uzkriitosji nelikaas,lai neteiktu ka vispaar nepamaniiju sho defektu...

Vienkāršāk ir taisīt pēc Rumbulas varianta - uzsēdināt uz makrofleksa.

kā tu to stādies priekšā????

piepūst pilnas durvis???

0 0 Atbildēt

es nupat mēģināju pagriezt to spoguli... nesanāca... kāpēc es atkal TO rakstu... es mēģināju pagriezt arī otru (labās puses) spoguli un arī tas negriezās....

izskatās, ka pielīmēts jamais nav, jo neliela kustība starp spoguli un to daļu, kas pie durvīm būtu pieskrūvēta, tomēr ir....

laikam nāksies izveikt autorizētā servisa apmeklējumu

0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja: Vot paņem pirmais medus kūku un atbrauc pie manis uz Mārupi,es tev ar pirkstu pabakstīšu kas un kā jādara.

paga, man tūlīt ierīkos te mājā vēl vienu internetu, pēc kādas stundas tu būsi kur???

purvā???

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja: Vot paņem pirmais medus kūku un atbrauc pie manis uz Mārupi,es tev ar pirkstu pabakstīšu kas un kā jādara.

paga, man tūlīt ierīkos te mājā vēl vienu internetu, pēc kādas stundas tu būsi kur???

purvā???

vieglaak nav paluugt kaadu viirieti paliigaa, kam ir nedaudz speeka??

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: lietuvas meistari uz līmes liek ne tikai spoguļus, bet arī spārnus un daudz ko citu

kas, kas, lietuvas celtnieki??

0 0 Atbildēt

topika autors laikam aizbrauca uz Purvu...

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti