Pikets. - Forums - iAuto

Pikets.

Dzēsts lietotājs Reģ.: 27.06.2025

Tad kā paliek, taisam piketu pret nodokļu celšanu? Es saprotu-vajag. Bet mēs gribētu ,lai viņi-Saeimā saprastu, ka arī mums vajag. Mums vajag līdzenas ielas. Man vajag, lai es savai Good Year ziemenei jaunajai nebūtu bumbuli uzsitis.

Kā tas notiek, tas pikets? Kur jāsaskaņo, kādi lozungi? Nebūtu loģiski skriet un bļaustīties tā bez jēgas. Varbūt ir kāds jurists,kāds jebkurš, kurš vai kuri-visi kopā izdomātu ko un kā labāk tur padarīt. Pastāvēt pie Saeimas, iesniegt vēstuli, piezvanīt kādam Beztabu vai es nezinu- Bilam Geitsam .

1 2 3 4 5 6 7
rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Izskatās ka jums nav ne mazākā sajēga kā darbojas valsts pārvalde. Kas tad ir tie pārdesmi latu, ko katru gadu nomaksā ceļu nodoklī? Pirdiens jūrā. Par to naudu pat nevar nosavaltēt 1 m2 ceļa.

te tev nu bija pa 10ls akuuno staavvietu, a te pārdesmit lati pat kvmetrs nesanāk? kur ir tas āķis? droši vien, ka tur, par ko liela daļa šajā topikā cepās! dajebkur, tikai ne tur kur vajag!

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: [

Ko ta iedzīvotāji tik nabagi, ka nevar samesties un sataisīt ceļu? Paziņas daudzstāvenē visi sametās pa 10 Ls un šiem uztaisīja akūno stāvvietu pie mājas ar visu apgaismojumu.

Zinaam sitaas staavvietas....sametaas vechiem un samosvalam ar asfaltu, kursh bija paredzeets pavisam citaa vietaa, piem.bedriiteem....

Vairaaki beerniibas draugi uz asfalta straadaa

Vispaar pie mums ir daudz globaalaakas lietas, par ko piketeet, ne bedrainiem celjiem...°

pamest ideju

Pirmajaa slimniicaa nav normaala datortomograafa, kas neatliekamajaam lietaam ir pirmais diagnozes verkjis....Valdiiba nepeerk jaunu, jo viss iet uz to, ka pirmajaa slimniicaa buus meitu maaja vai biznesa centrs...

taa ka cilveeki paliek neizmekleeti vai sataisiitas taads miglas bildes, kas muusdienaam vairs neatbilst kaa arii pacienti tiek vadaati pa visu riigu....

forshi, ne

0 0 Atbildēt

Kaa var gadiities, ka b/o VAS " Seksuaali transmisiivo un ādas slimību centrā" peeksnji puse no teritorijas ar piegulošajaam eekam izraadaas paardota privaatpersonām

0 0 Atbildēt

Kaapeec traumu slimniicas teritorijaa buutu jaacelj Gailjezera lieluma slimniica, ja paari ielai atrodas bijusais kara hospitaalis, kursh netiek tikpat kaa nekaa izmantots veseliibas aarstnieciibai

Reģ.: 27.06.2025
0 0 Atbildēt

Nu jau aizgāja...viens 'lauznis' ( marčiks) ar taisno pieri sāk kaut ko skricelēt, pārējie atspēko...

0 0 Atbildēt

Kaada velna peec, no misistrijas iznaaca ukazs, ka viena dalja no apvienotajaam slimniicaam apriilii paarvaacas uz stradinju jauno korpusu, kuram veel nav pat projekts uzziimeets

ellnino Reģ.: 01.07.2003
0 0 Atbildēt

Es piedalos.

0 0 Atbildēt

Zinu,Ozz,ka daudz kur nav kārtības. Taču šis ir auto portāls, šeit problēma aktuālā ir ceļi...Tad par to ar diskutējam.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Graafs rakstīja: Man liekas, ja viens raksta, tad varbūt neievēro.

Tad varbūt pie oficiālas vēstules pielikumā pielikt uz 3.posmu iauto rallija dalībnieku parakstus un vēl katrs paskatās savā tuvumā un ievāc parakstus.

Vienīgais forma jāsagatavo laikus, lai būtu solīdi.

Tas arī parādīs- ir tautai interese vai nav par šādu pasākumu. Un ir jāsaprot-ko mēs gribam panākt. Paklaigājot pie Saeimas nekas nebūs,tas fakts. Tiem,kam interesē šī lieta, varētu sanākt kopā un parunāt par to. Te nekas nesanāks, ienāks atkal demagogs Pirmais un novirzīsies no tēmas.

kuļiš tu Pirmajam piesējies????? Pirmais tev traucē piketu rīkot??? vai tomēr it tā, ka JŪS (nu tie, kas balsoja par šo valdību) var tikai postēt šķidru tekstu?

tu sāki organizēt pasākumu! tak atbalstu jau esi dabūjis, 95% no šejieniešiem ir PAR!

gaidam nākamo soli

p.n.

DEMAGOĢIJU SAGRIBĒJI? še!

ja pa ceļiem neviens nebrauks, tie nebojāsies.... davaj palūdzam konkurences padomei ritīgi pacelt degvielas cenas un valdībai tomēr uzlikt to pirmā aprīļa nodokli..... vot i ceļi būs labāki..... mērķis būs sasniegts....

0 0 Atbildēt

reģistrācija lietuvā???? fufelis!

tajā pašā Norvēģijā jau sen ir atrisināts jautājums par iezemiešu braukšanu ar ārzemēs reģistrētiem pepelaciem.....

kā atrisināts? vienkārši izdodot attiecīgus likumus un ierubījot sodu sistēmu.....

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Zinu,Ozz,ka daudz kur nav kārtības. Taču šis ir auto portāls, šeit problēma aktuālā ir ceļi...Tad par to ar diskutējam.

Neviens nav pasargaats no slimiibas, arii autobrauceeji (ir viena kategorija, kurus 50 cilveeki vairaakus meeneshus lasa kopaa pa gabalinjam un stutee augsaa

Uz ko vedinu-ja nav kaartiibas daudz lielaakaas lietaas, tad taadi " siikumi" kaa bedriites vienk tiks pasuutiitas labi taalu....taapat kaa 20 Riigas iedziivotaaji ar savu utaini mazisko Vaarpu ielu

Galvenais valdiibas uzstaadiijums-buuveet!Daudz un augstu!

Kad Via Baltica Aadazhu posmu bija jaabuuvee (kristopaana laikaa ka tik ne) tad " do ku4i" veel kaut ko nosafalteeja...

taa ka daargais draugs, seko einaara piemeeram, un buuvee helikopteri....

P.N.

tagad RD ir taa pati koaliicija kas Sajomaa, taa ka Birks pieliecaas lielajiem, oranzajiem onkaam

0 0 Atbildēt

Ozz, nav runa par 20 iedzīvotājiem. Ir runa par acīm redzami kļūdainu pasākumu-ceļu uzturēšana. Nav tālu jābrauc-tikai līdz Lietuvai lai redzētu,ka kaut kas te pie mums nav kārtībā.

Es jau Tev rakstīju- te ir iauto portāls, te runājam par mašīnām un ceļiem. Es saprotu, Tev tuva lieta ir medicīna un jebkuram tā ir nepieciešama, bet šeit tika sākta diskusija PAR CEĻIEM...nu nesāksim tagad runāt par valsts apmaksātu viagru,par māmiņu pabalstiem, pensijām un ko vēl ne....

ellnino Reģ.: 01.07.2003
0 0 Atbildēt

A kaada ir doma par piketa formu/scenaariju utt. ?

0 0 Atbildēt

Domaa, ka es nesaprotu

Tie plikie, kas piketeeja pret Abrenes atdosanu Jeega bija

Laikam ka ne...

Nu tad dari taa:

ieguusti vismaz videeji smagus miesas bojaajumus,pieprasi liielo pikji par domaajamiem zaudeejumiem paarejosas darba nespeejas deelj, un suudzi tiesaa RD satiksmes departamentu, Autocelju direkciju un pasaas beigaa satiksmes ministriju...Veiksmes gadiijumaa Tu sanjemsi pie mums pusi no taa, ko prasiiji.Ja vien Tev maigi neliks pieveerties. Tad mauc taalaak uz Augstaako tiesu,.Ja buus luugums pakluseet, visbeigaas suudzies Briselei.

Zivtinja taada, ka cilveeki IR suudzeejusies par skaadi, ko vinjiem nodariijusas bedres.mani klienti, taa teikt...un nevienam no vinjiem nekas nav izdevies...

0 0 Atbildēt

ellnino rakstīja: A kaada ir doma par piketa formu/scenaariju utt. ?

Doma veidojas tāda- tie,kuriem tiešām tas interesē, varētu kādu vakaru satikties kāda visiem daudz maz izdevīgā vietā. Zigi ( Idiotu ) es zinu, vienu daļu citus arī. Tad varētu mazliet aprunāt iespējamo virzienu kurā pareizāk stumties. Es negribētu,ka šis pasākums izvērstos par prastu pabļaustīšanos pie kādas no iestādēm. Varbūt sākumā var savākt parakstus, uzrakstīt vēstuli,parunāt ar kādu no deputātiem vai kādu juristu ( Borovkovs) - kā labāk var ko sasniegt. ( marčiks un pirmais var arī neņirgt ). Un tad lēni,apdomīgi sākt ar PAMATOTĀM prasībām vai ierosinājumiem, nevis kaut kādiem pompoziem saukļiem.

Es domāju,ka pareizākais būtu ierosinājumu forma, nevis kaut kāds tracis vai draudi vai kas zin ne vēl. Vajadzētu pašiem ar izprast,ka ne jau viss tur notiek pilnīgi garām, vienkārši mēs esam tik tālu nonākuši,ka mēs nepasakam saprotamā formā kas mums nepatīk. Domāju, ka nav tā,ka TUR neviens neuzklausītu. Tikai kaut kāds tracis un skandaļēšanās toč ne pie kā laba nenovedīs.

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: .Ja vien Tev maigi neliks pieveerties. Tad mauc taalaak uz Augstaako tiesu,.Ja buus luugums pakluseet, visbeigaas suudzies Briselei.

Tu šķiet zini tikai to,ka ir tiesas.....

0 0 Atbildēt

Vēl viens aspekts ir tas, ka pašlaik notiek Lielais skrējiens pēc naudas, pēc kapitāla. Cilvēkiem vienkārši neinteresē daudzas lietas, viņiem šķiet vieglāk samaksāt servisā nieka 300 latus un uz 3 mēnešiem aizmirst par bedrēm un lidot vienkārši tām pāri. Tai pat laikā viņš nopelnīs 5-8-15-90 tūkstošus..par bedrēm-nospļauties. Tā ir realitāte un tur nav ko brīnīties, tas ir normāli- ir iespējas, cilvēki pelna. Kad sāksies stabilitāte šajās jomās, tad sāksim skatīties pēc vides, pēc tā,kas mums apkšrt notiek-kāpēc ir bedres,kāpēc kūlu kāds dedzina,kāpēc nav kur ceļa malā pačurāt.

Jo-paši vien esam vainīgi pie bedrēm...ne Šlesers ne kāds cits,paši.Jo to esam pieļāvuši jau no paša sākuma.

Es šāda veida akciju uztveru kā indikatoru tam,cik esam gatavi cīnīties par savām tiesībām. Ja tautai būtu tā Abrene bijusi baisi svarīgā- visi būtu izgājuši ielās, situācija būtu savādāka. Redz, šoferiem apriebās rindas, sākās nemieri, problēma tika risināta. Ja visiem būtu baigi svarīgas bedru problēmas, visi saliedētos un pateikt- Veči,klau, nu sataisiet tos ceļus, mēs nobloķēsim visu Latviju, hja tā nebūs. Un pateiktu to tā, ka tie,kam jāsaprot,saprastu.

Tu ko, Ozz, domā, ka kādus 100 000 policija saliktu uz 15 diennaktīm par pamatotu prasību?

0 0 Atbildēt

Veiksmes gadiijumaa savaaksi simtu, ne simt tuukstosu...

P.N

tiesa ir kaa reiz tas orgaans, kursh var piespiest valsti apmierinaat Tavu prasiibu....

Nebuus taa, ka lieliskais simtnieks nobiisies no Tevis riikotajaam atrakcijaam, un metiisies ar skjipeli aizsmeereet bedres...

Nu jebkuraa gadiijumaa-veelu veiksmes!

0 0 Atbildēt

Ozz, es neesmu bērns un labi saprotu,ka nenobīsies. Un neviens nevienu baidīt netaisās, saproti tak to reiz.

LABINAIS Reģ.: 22.07.2004
0 0 Atbildēt

a kaads zin kapeec LT un EE ir labaaki celji labaaki nosaciijumi auto registraacijaa utt? mosh vaig lai LT puikas muusu celju celj tur laikam tas leetaak un kvalitatiivaak sanaak museejie tikai bedres apgriezh kaajaam gaisaa. un zinu kapeec bedreem pa virsu saliek kalninju jo taapat noseediisies un naakam gad buus bedre ja uzliks ienaa liimenii pat gadu nenovilks

0 0 Atbildēt

Nu ja lieta liidz tam praidam nonaaks, tad es ar piedaliisos...ja buus laiks, un buus ar ko

0 0 Atbildēt

LABINAIS rakstīja: a kaads zin kapeec LT un EE ir labaaki celji labaaki nosaciijumi auto registraacijaa utt? mosh vaig lai LT puikas muusu celju celj tur laikam tas leetaak un kvalitatiivaak sanaak museejie tikai bedres apgriezh kaajaam gaisaa. un zinu kapeec bedreem pa virsu saliek kalninju jo taapat noseediisies un naakam gad buus bedre ja uzliks ienaa liimenii pat gadu nenovilks

Vinjiem ir konkreeta naudas summa, par kuru ir jaaizdara tas un tas....

Mums-konkurss par to, kursh leetaak uztaisiis....

Un par regjistraaciju-mees tak esmot 1. vietaa Eiropaa, vismaz peec CSDD sarezgjiitiibas struktuuras

Peec buutiibas gandriiz sanaak, ka automasiina ir CSDD , ne mans iipasums...es ar auto varu dariit tikai to, ko CSDD atljauj

LABINAIS Reģ.: 22.07.2004
0 0 Atbildēt

Vinjiem ir konkreeta naudas summa, par kuru ir jaaizdara tas un tas....

Mums-konkurss par to, kursh leetaak uztaisiis....

Un par regjistraaciju-mees tak esmot 1. vietaa Eiropaa, vismaz peec CSDD sarezgjiitiibas struktuuras

Peec buutiibas gandriiz sanaak, ka automasiina ir CSDD , ne mans iipasums...es ar auto varu dariit tikai to, ko CSDD atljauj

njaa a mums viss kaa parasti ir vainu pats krutaakais ES vai pats suudiigaakais miilu sho valsti

0 0 Atbildēt

dekster

es jau zinu, ka manis rakstīto tu nemaz nelasi un uzreiz pieņem kā kautko tādu, ko tu nekad nedarīsi, bet es esmu dzirdējis, ka ceļu remontnieki/būvnieki speciāli taisa ceļus, kas iztur noteiktos pāris gadus....

a valdības vīreļi uz šito padjopku saka, ka kapitāli būvēt ceļus (tā lai pēc pāris gadiem neizjūk) esot akujenna dārgi un tāpēc neesot izdevīgi....

tad man saceļās jautājums - KAM nav izdevīgi????

es domāju, ka arī tu neliksi 5kw siltumsūkni 200mxm lielai mājai tikai tāpēc vien, ka TAS IR LĒTĀK....

moš kautkādā veidā sākam ar to, ka piespiežam Treknos Septiņgadniekus taisīt normālus ceļus..... MAZ, BET NORMĀLUS....

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Man vajag, lai es savai Good Year ziemenei jaunajai nebūtu bumbuli uzsitis.

vot un ieklausies arī raimondsm vārdos bišķīt....

problēma ir ari tur, ka tavu gudjēreni NERAŽO latvijā..... na ņiuhjā tajā latvijā neražo.... un vēl gadus 50 neražos.... būs tikai lieli spoži veikali, kur varēs nopirkt preces, ko RAŽOJUŠI citi....

neuztver kā personīgu uzbraucienu, es te zemāk bišķi pārspīlēšu....

bet to pašu kūdru tu dzen projām pārsvarā kā pliku resursu....

kāpēc? tāpēc, ka TEV tā ir izdevīgāk.......

tāpat kā dižveikalam ir izdevīgāk tirgot no pasaules malas atpakaļ atvesto tevis paša sasūkto kūdru, bet nu jau smukā spīdīgā maisā....

1 2 3 4 5 6 7

Lasītākie raksti

Jaunie raksti