RICHS1 rakstīja:
Nē. Vnk 1.aprīlī viņi kopā ar kautkādu tur biedrību dāvāja balvas ātrākajam braucējam.
1. aprīlī CP nebrauc ātrāk kā citos datumos. Iespējams, ka shie pat brauc daudz lēnāk, jo dažiem līdzi braukā televizora cilvēki. Un visu dokumentē. A ja es pareizi esu informēc, tad viņi nemaz nedrīkst dzīties pakaļ ne1nam. Tikai sekot.....
Tā biedrība bija A.Priednieka Drošās braukšanas skola!
Likums "Par policiju" atļauj veikt pakaļdzīšanos nepieciešamības gadījumā. Var jau būt, ka iekšējās instrukcijas aizliedz pakaļdzīšanos veikt, bet tās īr iekšējie normatīvie akti, kas NAV saistoši privātpersonām.
Tāpat arī terminu "sekošana" var viegli nointerpretēt kā "pakaļdzīšanās" un otrādi.
rt rakstīja: vispār jau skatoties cik tuvu rīgai un kurā virzienā brauc
ja prom no rīgas, tad 100% nenoķers, ja jābrauc rīgā un juglā jāstāv korķī, tad 90% noķers. lai gan, var jau ieskriet tankā riepas piepumpēt aiz leņķa, kur no šosejas neredz
Es arī balsoju par šo variantu 
Es teiktu, ka nemaz nedzinās pakaļ - pat pieņemot, ka policis bija visai žiperīgs un aizjoza līdz dampim, iekurbulēja un izkustējās 10 sekundēs, tad sākuma pozīcijā ķeramais bija jau 500 m priekšā, ātruma attiecība ar mentiem 200:0
Tur bija arī motopeles, ja viņas pieslēdzās, tad noķēra un vakarā skatamies TV. Ja peles nepieslēdzās, tad iepriekšējam komentam 100%
Vakar ap pusnakti stradaja tandems - bergos divi volvo ar fēniem, baltezerā divas motopeles, ta ka ja uz 150 paskrien gar vieniem, oficiali uzkersies otriem virsuu....
Ar moci piespiest auto apstāties nav iespējams, un riepu sašaušana tādā ātrumā šāvējam var patenciāli beigties ar restotu sauli.
motopeles ieizhi vien staav kruumos arii pirms siguldas pedeejaa liikumaa kur veel ir sadaloshaa josla labajaa pusee no riigas braucot.
motopeles ieizhi vien staav kruumos arii pirms siguldas pedeejaa liikumaa kur veel ir sadaloshaa josla labajaa pusee no riigas braucot.
Graberis rakstīja: Ar moci piespiest auto apstāties nav iespējams, un riepu sašaušana tādā ātrumā šāvējam var patenciāli beigties ar restotu sauli.
vai tad nepietiek tikai ar kameru nofikseet nr ziimi un videoradara raadiijumu:/ un tad lai tik skrien un gaida paveesti...
100% piekriitu tam, ka sitaadaa aatrumaa pakaljdziisanaas ir biistama un nevajadziiga...