- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Gnoms rakstīja: jepanulsja, odnako... mesija, pļin...
a kulji ti dumal?
pilnmeeness odnako ![]()
antarktikaa tik pingviini dziivo ![]()
Biideklis rakstīja: polaarlaacis duraks, nezin ka polaarlaachi arktikaa dziivo, ne antarktikaa...
antarktikaa tik pingviini dziivo
Tu noteikti mister esi viens no tiem zaljajiem ruki$iem,kur$ nevar sagaidit ka iezagties sve$a maka,jo izklausies pec tada.![]()
Es ticu...
Polarlacis rakstīja:
Biideklis rakstīja: polaarlaacis duraks, nezin ka polaarlaachi arktikaa dziivo, ne antarktikaa...
antarktikaa tik pingviini dziivo
Tu noteikti mister esi viens no tiem zaljajiem ruki$iem,kur$ nevar sagaidit ka iezagties sve$a maka,jo izklausies pec tada.
labaak zaljsh ruukjiitis, nekaa zils polaarlaacis...
Vācijā ir kaut kādi plāni taupīt un NODOKĻU POLITIKA, Japānai tehnoloģijas, amīši reizi pa reizei kaut ko uzmeistaro, bet tad, kad katrs ķīnietis gribēs vasara dzeset un ziomā sildīt , tad janvarī tomāti ziedēs
vai ir dzirdēts, ka ir īpašas nodokļu atlaides un stimuli siltumizolācijas , siltumsūkņu, efektīva apgaismojuma, sabtransa attīstībai?????
raimondsm rakstīja: es tikai nesapratu, kur tad ir tās daudzās valdības, kas ņem par pilnu zaļos profesorus un taupa enerģiju ???
Vācijā ir kaut kādi plāni taupīt un NODOKĻU POLITIKA, Japānai tehnoloģijas, amīši reizi pa reizei kaut ko uzmeistaro, bet tad, kad katrs ķīnietis gribēs vasara dzeset un ziomā sildīt , tad janvarī tomāti ziedēs
vai ir dzirdēts, ka ir īpašas nodokļu atlaides un stimuli siltumizolācijas , siltumsūkņu, efektīva apgaismojuma, sabtransa attīstībai?????
Par Kinie$iem pilniba piekritu,kautgan ari tur ta nebus muzigi,jo kad cilveki paliks turigaki kopuma,vinji saks domat pla$ak-nevar tikai njemt! Stimulu utt lideris Eiropa ir Lielbritanija,tur pieejami visadi nodoklju atvieglojumi.......ar Latviju $obrid ir drizak ka ar Kinu,jo cilveki aiznjemti ar naudas taisi$anu,nevis ar rupem par ko citu,bet vienu varu pateikt ne ilgi,jo esam taja nolapitaja SOVIET EURO UNION,kur zaljie partizani driz vien saks iejaukties ar savu bull$itu parastu mirstigo dzives,visticamak tas bus ar vairak nodokljiem valsts kase,neko citu........
Gnoms rakstīja: bet rezumējot - Topiks Sūds Autors Stulbenis - brīvs tulkojums... TSAS
Tikai midgeta kungs ludzu neesi pats tikai iedomajies kad esi $eit gudrakais bariga,ap kuru te puse Bananu Republikas grozas,jo pienaks ari mans laiks,kad es tevi noker$u uz varda te!![]()
Ja nepatik lasamviela,vienkar$i nelasi un ignore,vai aizej palasi nodalja kura cilveki dalas ar iespaidiem par Getciem un aizvesturiskam koka Vektram,jo esmu pilnigi parliecinats kad tu tie$i ar tadiem parvietojies,jo citu iemeslu tavam dzives apnikumam nevaru saskatit!![]()
Gnoms rakstīja:
Polarlacis rakstīja:
Gnoms rakstīja: bet rezumējot - Topiks Sūds Autors Stulbenis - brīvs tulkojums... TSAS
Tikai midgeta kungs ludzu neesi pats tikai iedomajies kad esi $eit gudrakais bariga,ap kuru te puse Bananu Republikas grozas,jo pienaks ari mans laiks,kad es tevi noker$u uz varda te! Ja nepatik lasamviela,vienkar$i nelasi un ignore,vai aizej palasi nodalja kura cilveki dalas ar iespaidiem par Getciem un aizvesturiskam koka Vektram,jo esmu pilnigi parliecinats kad tu tie$i ar tadiem parvietojies,jo citu iemeslu tavam dzives apnikumam nevaru saskatit!
da nē... neesmu gudrākais...
turēt pie vārda tu draugaļu vari...
ar ko braucu...?
es tokš braucu un tavs viedoklis galīgi neko nemainīs....
Es jau skatos,jo sapnju pasaule noteikti brauc uz copi sava F430,vai CAYENNE TURBO S.........ka kartigam republikas nekustamo ipa$umu magnatam pieklajas......![]()
Vai tikai tu nebiji tas,kur$ 90to gadu sakuma sledza "MILJONS DOLLARU DEALUS" ar visadiem Preilju pensionariem,likdams burtiski parakstit tiem visu to zemi,ipa$umu uz tava varda,preti dodams kadus 30 latus,ja pat tik daudz un solidams tiem pienacigas vecumdienas????????
Polarlacis rakstīja:
Gnoms rakstīja:
Polarlacis rakstīja:
Tikai midgeta kungs ludzu neesi pats tikai iedomajies kad esi $eit gudrakais bariga,ap kuru te puse Bananu Republikas grozas,jo pienaks ari mans laiks,kad es tevi noker$u uz varda te! Ja nepatik lasamviela,vienkar$i nelasi un ignore,vai aizej palasi nodalja kura cilveki dalas ar iespaidiem par Getciem un aizvesturiskam koka Vektram,jo esmu pilnigi parliecinats kad tu tie$i ar tadiem parvietojies,jo citu iemeslu tavam dzives apnikumam nevaru saskatit!
ar ko braucu...?
Es jau skatos,jo sapnju pasaule noteikti brauc uz copi sava F430,vai CAYENNE TURBO S.........ka kartigam republikas nekustamo ipa$umu magnatam pieklajas...... Vai tikai tu nebiji tas,kur$ 90to gadu sakuma sledza "MILJONS DOLLARU DEALUS" ar visadiem Preilju pensionariem,likdams burtiski parakstit tiem visu to zemi,ipa$umu uz tava varda,preti dodams kadus 30 latus,ja pat tik daudz un solidams tiem pienacigas vecumdienas????????
nu atziisties.. ko tu njammaa vai shnjauc ja jau otro dienu nelaizj valjaa
Kindzulis rakstīja:
Polarlacis rakstīja:
Gnoms rakstīja:
Polarlacis rakstīja:
ar ko braucu...?
Es jau skatos,jo sapnju pasaule noteikti brauc uz copi sava F430,vai CAYENNE TURBO S.........ka kartigam republikas nekustamo ipa$umu magnatam pieklajas...... Vai tikai tu nebiji tas,kur$ 90to gadu sakuma sledza "MILJONS DOLLARU DEALUS" ar visadiem Preilju pensionariem,likdams burtiski parakstit tiem visu to zemi,ipa$umu uz tava varda,preti dodams kadus 30 latus,ja pat tik daudz un solidams tiem pienacigas vecumdienas????????
nu atziisties.. ko tu njammaa vai shnjauc ja jau otro dienu nelaizj valjaa
$naukt man kindzulja kungs kautkadu veljas pulveri nepiedur gan un dzeru tikai $orid rupmaizes udeni......(nelik$u tikai ta nosaukumu te,jo ta jau bus klasificeta ka reklama).....![]()
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23