vot vajag mums luxoforus saprogrammēt kā skandināvijā - tur viss notiek ātri ...
1 krustojumā vispār bij tā - braucu, iedegas zaļais (čerez dzelteno, bet dzeltenais tur pat pussekundi nedega)
Apstājos ...
Doma, ka ir sarkanais un sāku vandīties pa GPSu ...
Te pamanu, ka rubās jau dzeltenais es no GPSa nost un liek robā un sāk braukt ... Nu principā kurstojuma beigās, ka d vēl nebiju ticis pāri, jau atkal slēdzās uz sarkano (čerez dzelteno)
Šādi luxofori mūsējos degunu revidētājus ātri izmācītu ... kad nostāvētu viens pats pie luxofora, tad saprastu kas jādara un ka tūļāties nedrīkt ...
Kad es vēl strādāju tajā galā (Grostonas iela) un katru dienu braucu mājup pa krastmalu, šajā krustā turpināju kustību pa labi caur DUS`u un tad pie Pētersalas ielas griezos riņķī. Laika ekonomija samērā maza, vien sūda 5 minūtes (lai gan tas ir dažkārt gana daudz), taču atrodies kustībā, nevis dirni tajā kreisajā taisni braucošajā joslā. Ja arī pretējā virzienā uz Ganību dambja iestrēdzis viss - tad pa Pētersalas, Katrīnas dambi, Eksporta ielu. Reiz man kaut kas jautāja - vai man neapnīk diendienā tur to līkumiņu braukt? Nē, neapnīk. Vienkārši esmu no tiem tipiem, kuriem sirdsapziņa neļauj kaut kur līst kur nevajag. Pat tad, ja tur iespraucies pirms kāda, kurš nav laikā ieštepselējis robu un it kā nepatraucē - viņš taču rēķināja, ka pie nākamā zaļā tiks pāri, bet tevis dēļ nepaspēs. Tavā virzienā lido negatīva enerģija, no kuras ir taču tik viegli izvairīties.