kam pieder tā zeme zem tava purva???? un moš īpašnieks jau ir sagriezis to zemi gabaliņos un saliekamo mājiņu celtnieki jai ir sapakojuši savus izstrādājumus fūrās un rūcina pie šlagbauma
Tev arī kaut kas cits domās pavīd, kā tikai māju celniecība?
kam pieder tā zeme zem tava purva???? un moš īpašnieks jau ir sagriezis to zemi gabaliņos un saliekamo mājiņu celtnieki jai ir sapakojuši savus izstrādājumus fūrās un rūcina pie šlagbauma
Tev arī kaut kas cits domās pavīd, kā tikai māju celniecība?
aaaaa, kā es varēju palaist garām šito ziņu, ka pasaules sienās cēlāji vairs nebūvēs kurzemē
nu man pazīstama sirdsmāsiņa (kardioloģijas māsa, bet tas laikam tikai ozam kaut ko reāli izteiks) arī aizsipa uz skandināviju viņu penžiem pansionātā pīles pienest un pasaciņas paklausīties
iesaku, bet Tu jau to mediciinas reformu neizgroziisi...
katru gadu ļaļa cik tur tie muljoni ves.apruupei naak klaat...
kkaa nemanu, ka man cilveeku buutu palicis par valsts naudu vairaak, vai alga dramatiski kaaptu...
tas ir viens melnais caurums, tas veseliibas budzets...
Kaapeec Lasmani no onkocentra vadiibas TP nometa kaapeec traktoristu (beerzinju) par veseliibas ministru ielika ne jau taapeec ka nekompetenti vai kompetenti...bet taapeec, ka tur taads pikjis izgrozaas, ka par maz neliekas... samazgu spainis prieks treknajiem gadiem...
Ozz rakstīja: Zheel gan, ka cilveekam ir tikai viena aklaa zarna...
Tev ar piili pienesa...
1 reizi,pēc tam pats gāju.
Klau, es tak nesaku, ka tas ir normāli-dzīvot par 150 latiem. Bet aizbēgt-tas ir stulbi. Droši vien mēs visi esam kaut kādu kļūdu pieļāvuši agrāk, kaut kādā gadā 1990. ajā vai 95. gadā. Ka atļāvām nākt pie varas tiem, kas jau nu tur bija vai ir. Ja reiz tas, kā top mūsu valsts, nepatīk.
Pirmais rakstīja: arī aizsipa uz skandināviju viņu penžiem pansionātā pīles pienest un pasaciņas paklausīties
nu i tur viņas īstā vieta,pie skandināvu penžu pīlēm
var jau ierēkt, bet jamā ir kardioloģijas māsa, tas nozīmē, ka tepat latvijā piemēram kādā sirds operācijā nebūs kas pados dakterim gurķīti
un ja šiten saņemot pārsimt lašus uz rokas jamā dabū nostrādāties 2 slodzes, tad tur patusejot pāris stundiņas baltā halātiņā jamā dabū 10reiz vairāk....
deksi, neskati visu no savām pozīcijām... tev vismaz ir purvs ko pasūkāt un vismaz reizi gadā tu dabū to piķi no tiem ārzemju pircējiem, bet ko darīt tādai māsai??? ēst viņai jau šodien gribas un kautkur jādzīvo arī, nerunājot par to, ka kautkas jāvelk mugurā.....
saki, ko viņa varētu darīt lietas labā???? reformēt veselības ministriju? piketēt pie saeimas???
da neko? jamā pār pāris mēnešiem būtu badā nosprāgusi.... bet kāds kautkur brauktu ar Q7
Crash tests. Nu un kā lai pēc tam brauc?