- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nuhajs rakstīja:
history34 rakstīja:
nuhajs rakstīja:
history34 rakstīja: ....un mans Saabs no skaistas dārza mēbeles atkal kļūs par īstu rūcošu BMW nīdēju.
kad sapnīts atnāk, actiņas piever,OK ? Kad sapratīsi,ka tavs sūda sābs nav nekāds BMW kodējs, tad zini, esi uz zemes atgriezies.
Tavu viedokli cienu, bet palieku pie sava. Sūds nav ne saabs nedz arī bmw
Paliec,es palieku pie sava. Nez kas tevi tirināja obligāti to BMW pieminēt? Laikam jau kaut kāds iekšējais aizvainojums. Ja jau tev ir tik labs un jaudīgs dampis, ko vēl iekšēji cīnies ar sevi un piemini to, kad nu beidzot sataisīsi zem ābeles stāvošos soliņu, nu tad dosies ielās un nīdīsi BMW ??
Nespīd kaut kāds dīvainums no tavas domas? Laikam kāds BMW smagi apvainojis tevi
BMW sava butiba ir laba masina, lai gan man personigi nepatik. Bet visa problema slepjas videji statistiskaja latvijas BMW vaditaja. BMW latvija ir kluvis par nekaunibas, agresivitates u.c. uz celiem valdosas visatlautibas simbolu. To vajadzetu saprast un apzinaties tiem, kas so auto ir izvelejusies ne tadel, lai komplektetu ar adidas treninbiksem.
P.S. Sapuvušas huligankas nav BMW.
tur tā populāra tēma ![]()
Marteens rakstīja: Tagad pārvietojos ar CLK mersīti nu dien ļoti skumji...Atvainojiet protams merša fani,bet Jums ir elegants piedāvājums iegādāties CLK 200 mersi 2000.gada par nieka 7900 eirām.(Slēptā reklāma) interesentus uzklausīšu.
Sīkāk lūdzu varētu? Kas konkrēti nepatīk, ka liec zem tirgus cenas? Kas piedāvātajam aparātam aprīkojumā utt.? Var šeit (offtopics gan sanaktu) vai uz uggga@inbox.lv
anonimikis rakstīja: vari iet uz tvnet auto diskusijām parunāt par to vai bmw ir vai nav sūds .
tur tā populāra tēma
To jau tam sāpes īpašniekam jādara, tas jau taisījās savu dampi izvilkt no ābeles apakšas un doties.
lav ne labāku ne sliktāku auto marku - ir tikai katra cilvēka vajadzības konkrētajā brīdī.
Tik kamēr kāds sābists gānīs bmw īpašniekus, man neviens nevar aizliegt gānīt saab īpašniekus.
Apmēram tā. Ja sābists pasaka,ka bembisti ir atsaldeņi, es pasaku ka sābisti ir īgņas un dīvaiņi un lecīgi tītari.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23