- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
phenom rakstīja: www.tvnet.lv/...
Stukaču bārs. Lejā var atrast arī citus rakstus par šo tēmu.
Nezinu kā Jums, bet priekš manis, vissnoželojamakais ko es varētu izdarīt - tas ir nostučīt citu.
vai neesi no šīs kategorijas: Iemesli, kādēļ cilvēks faktiski nekad nerēķinās nedz ar sevi, nedz līdzcilvēkiem, var būt dažādi – grūta bērnība, smaga galva vai kas cits, taču nevar noliegt, ka ir šoferi-sacīkšu braucēji, kas sevi uzskata par tiem labākajiem un vienīgajiem tiesīgajiem satiksmes dalībniekiem. ...
![]()
Nezinu kā Jums, bet priekš manis, vissnoželojamakais ko es varētu izdarīt - tas ir nostučīt citu.
Šis nav tas gadījums. Cilvēki izdara likumpārkāpumu, apdraud citu cilvēku veselību un dzīvību. Tas ir jānovērš un šis ir viens no iespējamiem veidiem kā tos visatļautības pārmāktos kingus pie vietas nolikt.
Un kadu risinajumu tu pats piedava? Jeb tavuprat situacija uz celiem ir normala? Diemzel musu valsti policija ir represiva institucija, kas ir loti attalinata no realas kartibas nodrosinasanas. Tadel si ir viena no iespejam, ka sabiedriba var meginat cinities ar savam padibenem. Diemzel tik talu esam nonakusi...
Pasaakums nozheelojams! Tie, kas piedalaas, dunduki.
Geex rakstīja: Agresivu braukshanu neatbalstu, bet stukachismu ne tik ne.
Pasaakums nozheelojams! Tie, kas piedalaas, dunduki.
PN!
Tu vismaz zini ko nozīme stukačs?
Un vispār ja esi aprobežots - tad varbūt paklusē... je tevi piz*itu uz ielas - to cilvēku kurš izsauktu mentus arī uzskatītu par stukaču? dziļi apšaubu ka to tu ta uztvertu... un ja kads nostučītu par tavu nozagto auto kuram iepriekšējā denā izbeidzas KASKO - tu laikām būtu dziļi nelaimīgs.... baigi šauri domā....
PS. re kur par vienu jau noziņoja....
![]()
tev tāds zeka domu gājiens
ģenerējas trafiks un viss ir labi
Dienvidkorejā šādas bildītes var sūtīt pa taisno uz CP un tie savukārt "varoņiem" izsūta soda kvītis pa pastu
Pasākumu atbalstu.
edzulis rakstīja: jefiņu, čīkstētāju un pie zaļā bremzētāju pasākums
nu nu,..... un kurš tad nesabremzēja tur kur vajadzēja, gadījumā ar tavu M5?
pie tam tev gan nav taisnība.... kamēr kluse - tikmēr ir jefiņi un čīkstētāji.... BEt ja sāk ziņot un sodīt tādus varoņus - tad ātri vien tie kļūs par izsmietiem jefiņiem un līdz čīkstēšanai tāli arī nebūs....
![]()
Agresīvo vispār nofočēt nevar ![]()
Tagad tikai jaņem normāla kamera vienmēr līdzi un aidā pilsētā. Jācer, ka jau šodien varēs kaut ko nosūtīt.
tiksi pats vēl bildē
ps- neesat padomājuši, ka kādā varētu radīt vēlmi TUR tikt.... ???
Protams, es neatbalstu agresīvu brauksānu, bet TVNET rīcība arī nav korekta.
Pie mums jau ir kaut kā pieņemts, ka darīt var jebko, taču tiklīdz kādu mēģina nolikt pie vietas un palūgt ievērot kārtību, tā šie 'godprātīgie pilsoņi' pēkšņi ieslēdz apbižoto pogu un parādās viņu 'cilvēktiesības' un 'tiesības brīvi pārvietoties'
Vēlreiz saku-pilnībā atbalstāma akcija.
JLo rakstīja: Lai gan... topiks 100% atbilstošs un piemērots LATVIETIM
Un Tu kas esi??? Ja atbalsti tādu braukšanu?? Var jau redzēt...tiešām izveidojusies zināmā slānī doma, ka tas ir vareni un kruta, jo sodi ta neseko. Pozijs pat,baigi neapmierināts bija, ka par līšanu šo esot,redz, atļāvušies apturēt un viņa draudzene,redz,esot zobārstu kavējusi.
Tizli.
Laiks rakstīja: besii muusu debiilie autovadiitaaji, kas ir MEGA pieklajiigi palikushi un laizj visus gan no mazsvarigiem celjiem, gan apbraucot par preteejaam utt., n
Tāpēc es nelaižu. Un tad sākas taurāšana no KINGA puses un izpildīšanās, kura tad ir jautrākā sadaļa. Viens pat kāpa vienreiz ārā no mašīnas
Tik pat ātri atpakaļ iekāpa ![]()
Ieteikums visiem edzuļiem,jlo un tamlīdzīgiem...pirksteļus nolaidiet lejā.
Ja organismā ir izteikts smadzeņu trūkums tad protams, ka ir grūti saprast kas ir stučīt vai nodot kādu, un par ko!
Jo mazāk būs vienaldzīgo, jo civilizētāk dzīvosim.
Autors mudакs... topics so so...
Cik tev gadu autoriņ?
Neesi tiko no malaljetkām izlidis...
tipisks zalja gailja domugājies.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23