Octu nēmu Parex jo tur bija vis leetākais piedāvājums.
Kasko Bta piespiedu kārtā, jo auto ir uz hanza līzingu un hanza banka strādā tikai ar Ergo vai Bta, tā kā Ergo bija astranomiski cipari uz kasko panēmu Bta
P.S. ir tāds saits www.eagents.lv kur ierakstot savus auto datus vinš vienlaicīgi apstrādā visus i netā pieejamos kalkulātorus un izmet vismas 6 kantoru piedāvātās cenas.
Marteens rakstīja:
Bonuss -Malus sistēma ar jau izkosta,kā no grēkiem atbrīvoties...
padalies ja nav baigais noslēpums... 
djgaca rakstīja: Octu nēmu Parex jo tur bija vis leetākais piedāvājums.
Kasko Bta piespiedu kārtā, jo auto ir uz hanza līzingu un hanza banka strādā tikai ar Ergo vai Bta, tā kā Ergo bija astranomiski cipari uz kasko panēmu Bta
P.S. ir tāds saits www.eagents.lv kur ierakstot savus auto datus vinš vienlaicīgi apstrādā visus i netā pieejamos kalkulātorus un izmet vismas 6 kantoru piedāvātās cenas.
par to hanzu, kad ta tu ņēmi uz līzingu? man=no 06.2007., un Balva, Hanzai bij pilnīgi vienalga, kur KASKO.
pedaalis rakstīja:
Agnia rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Agnia rakstīja: Balta, IF
jā... jā!!!!! ņem IF tas ir visdārgākais
ja gribi lai pie pirmās iespējas tevi uzmet, tad ņem baltu, tā arī nev nekāda lētā bodīte
Apdrošināšanas noteikumus kādreiz esi izlasījis, pirms pērc polisi?
oj - nu gan gudrīte. ko dos ta noteikumu izlasīšana. Labi vispārīgās lietas tur var paredzēt bet ne jau katru gadījumu kas ar tevi notiks.
Protams, ka gudrīte
es ta lasīt māku
Noteikumos viss ir rakstīts, pie kādiem riskiem ko drošina (lasi: apmaksā)
un ko nedrošina (lasi: neapmaksā).
Apdrošināšanas noteikumi ir neatņemama līguma sastāvdaļa.
OCTA- Baltikums, KASKO Balta. Labākās cenas.
Pirmais rakstīja:
Agnia rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Agnia rakstīja: Balta, IF
jā... jā!!!!! ņem IF tas ir visdārgākais
ja gribi lai pie pirmās iespējas tevi uzmet, tad ņem baltu, tā arī nev nekāda lētā bodīte
Apdrošināšanas noteikumus kādreiz esi izlasījis, pirms pērc polisi?
gribi par TO parunāt???
Es jau runāju par TO
Nu stāsti, par ko Tevi apdrošinātājs uzmeta?
Ko Tu izdarīji, par ko Tev nesamaksāja?
Butix rakstīja: OCTA- Baltikums, KASKO Balta. Labākās cenas.
Tas ir tik pat prātīgs apgalvojums kā "Ludzā ir vislētātākā maize" 
Agnia rakstīja:
Protams, ka gudrīte es ta lasīt māku
Noteikumos viss ir rakstīts, pie kādiem riskiem ko drošina (lasi: apmaksā) un ko nedrošina (lasi: neapmaksā).
Protams, ka rakstīts. tomēr man ir nojausma, ka tu konkrēti nevarētu nosaukt - cik maksā un cik ilgā laikā.
līguma noteikumu lasītāja atradusies!
Nenoliedzu - ir jālasa noteikumi. bet vienpusēji sastādīti noteikumu nekad primāri nekalpo, lai atvieglinātu dzīvi otrai pusei.
Galvenais - pret kādiem riskiem apdrošina ar kādiem nosacījumiem. Bet aizberga neredzamā daļa atklājas konkrētos gadījumos.
pedaalis rakstīja:
Agnia rakstīja:
Noteikumos viss ir rakstīts, pie kādiem riskiem ko drošina (lasi: apmaksā) un ko nedrošina (lasi: neapmaksā).
Protams, ka rakstīts. tomēr man ir nojausma, ka tu konkrēti nevarētu nosaukt - cik maksā un cik ilgā laikā.
Nenoliedzu - ir jālasa noteikumi. bet vienpusēji sastādīti noteikumu nekad primāri nekalpo, lai atvieglinātu dzīvi otrai pusei.
Galvenais - pret kādiem riskiem apdrošina ar kādiem nosacījumiem. Bet aizberga neredzamā daļa atklājas konkrētos gadījumos.
Atlīdzības izmaksas ātrums ir atkarīgs ne tikai no paša apdrošinātāja. Ļoti daudz bremzē tā pati mūsu mīļā policija
Tiem, kas nestrādā apdrošināšanā, tas aizbergs ir vēl lielāks.
Agnia rakstīja:
pedaalis rakstīja:
Agnia rakstīja:
Atlīdzības izmaksas ātrums ir atkarīgs ne tikai no paša apdrošinātāja. Ļoti daudz bremzē tā pati mūsu mīļā policija
nenoliedzami. Bet ja policija dot atbildi mēneša laikā, serviss tāmi 3 nedēļu laikā tad jautājums - Kas notiek pārējās 13 -15 nedēļās?
Par policijas atbildi jautājumu apdrošinātājam nav, tāme - arī strīdu nav
smart235 rakstīja:
djgaca rakstīja: Octu nēmu Parex jo tur bija vis leetākais piedāvājums.
par to hanzu, kad ta tu ņēmi uz līzingu? man=no 06.2007., un Balva, Hanzai bij pilnīgi vienalga, kur KASKO.
Man arī Hansa līzings, nekādi noteikumi, kurš KASKOapdrošinātājs jāņem, neatceros, ka būtu bijuši...
Kaspersky rakstīja:
smart235 rakstīja: 2 kolumbs: šitās lietas ir nemitīgās izmaiņās, vnk sēdies pie telefona un apzvani visus pēc kārtas...
To visu var paveikt ar vienu telefona zvanu. Apbrīnoju cilvēku pacietību. Vai stulbumu, kas nu kuram vairāk.
Pa telefonu var noskaidrot tikai cenu un būtiskākos noteikumus, bet ne klientu atsauksmes...
kolumbs rakstīja:
Kaspersky rakstīja:
smart235 rakstīja: 2 kolumbs: šitās lietas ir nemitīgās izmaiņās, vnk sēdies pie telefona un apzvani visus pēc kārtas...
To visu var paveikt ar vienu telefona zvanu. Apbrīnoju cilvēku pacietību. Vai stulbumu, kas nu kuram vairāk.
Pa telefonu var noskaidrot tikai cenu un būtiskākos noteikumus, bet ne klientu atsauksmes...
Aha. Tātad apzvanot visus apdrošinātājus pēc kārtas, var uzzināt klientu atsauksmes. Nav slikti 
Agnia rakstīja:
pedaalis rakstīja:
Agnia rakstīja:
mulkjibas! izzinju no mentenes var dabut 2dienu laikaa. man piemeram baltikums ta arii pateica, 3 meneshus bus jagaida apdroshinashana, iepuut. a BTA nez kapec izmaksaja 2 nedelju laikaa... atshkjiribu juuti?
nenoliedzami. Bet ja policija dot atbildi mēneša laikā, serviss tāmi 3 nedēļu laikā tad jautājums - Kas notiek pārējās 13 -15 nedēļās?
Par policijas atbildi jautājumu apdrošinātājam nav, tāme - arī strīdu nav
Tiešām nezinu
Es pati gaidu atlīdzību nu jau pusgadu, bet tur otrā puse kavē pagastu... un tas jau ir cits stāsts.