cena 200ls par komplektu, pashsavaksana Iljgjuciemaa.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
cena 200ls par komplektu, pashsavaksana Iljgjuciemaa.
smaidiigais rakstīja: pārdodu Debica Frigo, 195/65R15, 4 gab, jaunas, tikko no ReifenDirekt, maitas atsūtīja nepareizo izmēru, pa 120 lati visas četras,
29284997
vēl joprojām neviens nau interesējies par riepām, tās man aizņem vietu, tāpēc atļaušos atgādināt par tām!
smaidiigais rakstīja:
smaidiigais rakstīja: pārdodu Debica Frigo, 195/65R15, 4 gab, jaunas, tikko no ReifenDirekt, maitas atsūtīja nepareizo izmēru, pa 120 lati visas četras,
29284997
vēl joprojām neviens nau interesējies par riepām, tās man aizņem vietu, tāpēc atļaušos atgādināt par tām!
smaidiigais, njemu.
bizenajs rakstīja:
smaidiigais rakstīja:
29284997
smaidiigais, njemu.
Laimīgais paspēji pirmais
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
1