Mazda 626, 1996.gada, 2.0, hečbeks

Sveiki, esmu noskatījis tēmā pieminēto auto. Kāds paziņa piedāvā pa 1500-1700 euro. Par cik esmu diezgan liels tumsonis auto lietās, līdz ar to vēlējos noskaidrot auto + un -.

Kam vēl jāpievērš uzmanība? Saprotams, ka auto pirms pirkšanas dzīšu uz motora diagnostiku, bet varbūt vēl ir kādas nianses, lietas utt.

Paldies!

< 1 2
Vai ir kādam ideja, kur var dabūt/lejupielādēt Mazdas "user manual"? ;D auto ir nopirkts, bet grāmatiņas nav. Zin, droši vien nākotnē noderēs.

Vēl jautājums ir par auto audio ierīci/magnetolu. Gribu nomainīt esošo pret biku labāku. Vai var ņemt jebkuru, jeb jāskatās štekeris/kontakts/whatever, lai savienotu.

Tev veicas

spynet.lv/...

Tas 1.6 DOHC nav galīgs nīkulis? Fāterim ir MX-3 1.6 DOHC, kārba īsa, pats zems, uz šosejas kādu apdzenot griezes nav, lielāka pārliecība par manevra veikšanu ar mk3 vw golf 1.6
Tā Mazda nav 1.6l

2.0 motoriņš izrādās....iet labi

Paldies par RAR'u
Nu tā...šodien ar savu Mazdu pabiju servisā...apskatīja hadeni, rezultāts pašvaks Jāmaina priekšējie/pakaļējie bremžu kluči, bukses, jāmetina glušaks. Ir kādam info, cik apmēram tas viss varētu maksāt?

Kā arī pie reizes jautājums par zobsiknu - nav informācijas, iepriekšējais saimnieks to ir mainījis, līdz ar to cik varētu maksāt nomaiņa ar visām detaļām?

Bija man tāda mazda. Teikšu atklāti - briesmīgs autiņš.

Visu laiku kautkas bija jātaisa. Baigās veiksmīgi nošķīlu, tagad miers mājās.

Labas detaļas labi maksā. Kreisās arī dārgas. Dārgāk nekā audi.

AlphaDog rakstīja: Nu tā...šodien ar savu Mazdu pabiju servisā...apskatīja hadeni, rezultāts pašvaks Jāmaina priekšējie/pakaļējie bremžu kluči, bukses, jāmetina glušaks. Ir kādam info, cik apmēram tas viss varētu maksāt?

Kā arī pie reizes jautājums par zobsiknu - nav informācijas, iepriekšējais saimnieks to ir mainījis, līdz ar to cik varētu maksāt nomaiņa ar visām detaļām?

rekjinies ar kadiem 300ls.

Manuālis ir te:

digital.ktu.lt/...

< 1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti