- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kaartmenc rakstīja: Vajadzeetu izshkjirt striidu par to vai kaadreiz Riiigaa sabiedriskajam transportam bija zonas vai nee. Man liekas, ka bija. Kaadreiz, piemeeram, ar tramvaju braucot bija jaakompostree jauna biljete iebraucot naakamaajaa zonaa. Vai es kaut ko jaucu? Netaa nekur nevaru atrast info par sho... Varbuut juus varat paliidzeet ar kaadu info vai pakomenteet sho lietu?
jaa un nee....
ja par zonaam var uzskatiit to, ka piemeeram, liidz Ropažiem nenoziimee to pašu ko tepat ap stuura, tad jaa-zonas ir...pilseetas marsrutos nav..
Bet tu veel Noasa laikus atceries![]()
![]()
![]()
kaartmenc rakstīja: Vajadzeetu izshkjirt striidu par to vai kaadreiz Riiigaa sabiedriskajam transportam bija zonas vai nee. Man liekas, ka bija. Kaadreiz, piemeeram, ar tramvaju braucot bija jaakompostree jauna biljete iebraucot naakamaajaa zonaa. Vai es kaut ko jaucu? Netaa nekur nevaru atrast info par sho... Varbuut juus varat paliidzeet ar kaadu info vai pakomenteet sho lietu?
Liekas, ka bija biļetes kur bija virsū rakstītas zonas, resp., brauc 1,2 zonā kompostrē abas kopā kaut kā tā.
Un vēl bija laiki, kad trambulis maksāja 3, troļuks 4 un busis 5 kapeikas.
![]()
Velomens rakstīja: lv.lv/...
Ceturtā rinkopa no beigām!
ceturtā no beigām ir par zaudējumiem sakarā ar lielajām atlaidēm skolniekiem un penčām..
F323F rakstīja:
Velomens rakstīja: lv.lv/...
Ceturtā rinkopa no beigām!
ceturtā no beigām ir par zaudējumiem sakarā ar lielajām atlaidēm skolniekiem un penčām..
Izlasi šīs rindkopas pēdējo teikumu.
Zonas bija vilcieniem. Iekšrīgas sab tr. nav tāda zvēra redzējis ka vienīgi projektā un uz papīra.
uupis rakstīja: Kas tie par murgiem? Ko jūs tādu esat pīpējušī? Kādas zonas?
Zonas bija vilcieniem. Iekšrīgas sab tr. nav tāda zvēra redzējis ka vienīgi projektā un uz papīra.
Es nezkāpēc arī atceros tās kartes sabtransportā pie sienam, kur bija norādītas tās zonas, tik neatceros - vai bija speciālas biļetes pa zonam, jeb bija jākomostrē papildus tādas pašas kā iepriekš...
var jau pajautāt šeit! www.rigassatiksme.lv/... ![]()
Katrai zonai bija savas biļetes, ja maršruts gāja pa 2 zonām, šķērsojot zonas robežu, vajadzēja kompostrēt citu biļeti atbilstoši zonai.
Tajā laikā es vēl Rīgā nedzīvoju, braucām uz kaut kādām sacenēm ar tramvaju (kaut kur pa Ganību dambi laikam), kad mainījās zona, pa mikrafonu ziņoja, ka laiks kompostrēt jaunu biļeti ![]()
Kā jau tikko skaidroja, tad pa centru bija 1.zona, uz mikrorajoniem jau bija otrā zona, bet 3.zona bija ārpus Rīgas un tā bija tikai autobusiem.
Tā arī bija, ka bija jākompostrē attiecīgās zonas biļetes.
Kad būšu laukos, mož atradīšu to biļeti un ieskanēšu.
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
TROLEJBUSIEM NĒEEEEĒ!
tauta runā!
Zonas bija .... vismaz 6.tramvajā
Pie VEFa mainījās.
Šo to vēl atceros.
Oscar rakstīja:
Zonas bija .... vismaz 6.tramvajā Pie VEFa mainījās.
Šo to vēl atceros.
ZONAS BIJA.
TROLEJBUSIEM NĒ!
TROLEJBUSIEM NĒ!
TROLEJBUSIEM NĒ!
Magistrs rakstīja: Zonas ir joprojām...
Jā, bet toreiz visi rīdzinieki dzīvoja zonā....