Ko varat piedāvāt nopirkšanai!

Interesē 1.6TD Passat B2 Kompensātorniece galva! Cik naudas vēlaties? Kur lokalizējaties?
< 1 2
SIKSPĀRNIM : Ja reali ir vertikālais, ar stiprekli, darba kārtībā, TAD pa 70 ls ņemu. Ja ir interese pārdot, var man darba dienas laikā uzzvanīt : 7087180.

Siksparnis rakstīja:

IkdienasViesis rakstīja: Sojuz 101 ? Tādu modeli gan neatceros, droši vien kāds no to laiku pajauniem modeļiem.

Bija tādi arī Olimps 001, tā bija augstākā klase, kamēr Sojuz 1-ā klase.

blablabla mehaanika abiem bij taa laikaka haiends vienk sojuuzam bij veel iekshaa pastuuziitis -tas arii ti '1' klassi sariikoja a citaadi 3pauri , reverss utt , laps bija + kopaa ar 90nieceem +Lapinska banteem skaneeja taa ka tagad xren , bez nkls , kaut ko liidziigi skanoshu var saruupeet un vispaar CD su x

Audiofīls

Ja jau tu esi tāds audiofīls, tu varbūt lieto DVDA un SACD?

msh rakstīja: Audiofīls

bet protams , deelinj , pie kam 1,8karb., un zinu visu par visu

msh atkal tēlo umņiku?

Ozz rakstīja: NJemu tumbas..

ls 30.

varu pats aizbraukt pakalj...

Ozzies at inbox ellvee

ko nu aaxties... normaalas ss.ss.lv/...

un 70nieces ar tajaa pashaa ciparaa

es nesaprotu kur prats cilvekiem maksaat teju 100ls par tiem antiikajiem pretiigaa izskata meesliem.
protams kada garazha tadas var iebazt. bet nejau pa 80ls. pratin nav maajaas!
ZENIT objektiivi kaadam neaiznjem vietu maajaas?

mx_black rakstīja: ZENIT objektiivi kaadam neaiznjem vietu maajaas?

shvaagjers taadus uz svara iekampa ieksh Latgaliites i cik atceros ss ar bija kaukaadi briinumi...

TDIOTS rakstīja:

msh rakstīja: Audiofīls

bet protams , deelinj , pie kam 1,8karb., un zinu visu par visu

Kāds 1.8 karbulis, kur?

Magistrs rakstīja:

Kautkur mētājās zenīts ar spoguļkameru. Kautkādi objektīvi arī bija.

iemet info, kas par stikliem tev ir, mok kko sarunaasim!

Magistrs rakstīja:

Kautkur mētājās zenīts ar spoguļkameru. Kautkādi objektīvi arī bija.

Mantu ir jālieto, nevis jāmarinē

ziņa SIKSPARNIM : Sakarā ar to maģi. Nākamnedēļ būšu Lieldienu brīvdienās. Sazinaties ar mani varēs pa mobilo : 29417312
Mājai&Darzam veikalos tagad ir atlaides sniega lāpstām!

IkdienasViesis rakstīja: ziņa SIKSPARNIM : Sakarā ar to maģi. Nākamnedēļ būšu Lieldienu brīvdienās. Sazinaties ar mani varēs pa mobilo : 29417312

viesi , tavs autoo nummurs nesatur burtus GJ ?

Lasu un brīnos. Ko Jūs te kravājaties ar tiem padomju lūžņiem? Vienam aizlidinājies pagātnes vīzijās ar vēlmi paklausīties vecās lentas un panesās. Tās S-90 var uzreiz uzlikt uz miskastes. Šļupstošas augšas, pilnīgi izplūdis un neprecīzs bass. Tām pašām S-30 augšas ir daudz labākas, bet nav apakšas. Īsāk sakot - gan vienas gan otras nekam neder.

Stāsti par mans padomju rēgs labi velk S-90 vispār spārda

Mans QSC EX-4000 (tādi ir vairāki saimniecībā) labi velk astoņus 500W subus, toties S-90 apmauc spoles minūtes laikā, un ko man tagad darīt?

< 1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti