Tā lielīšanās ar simtnieka un škodas dueli atgādina aņuku par to,ka brāļi Kļičko uzvarējuši lauku skolas boksa turnīrā
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tā lielīšanās ar simtnieka un škodas dueli atgādina aņuku par to,ka brāļi Kļičko uzvarējuši lauku skolas boksa turnīrā
Īpaši grūtām galvām varu vienkāršot notikumu: atsaldēts škodists tā nesās pa apdzīvotu vietu, ka krustojumā pa apli mašīnu sanesa par 180 grādiem.
Tagad skaidrs, nuhaj? Nebija tur ne LC, ne kāda cita. Sagremo šito un tad iesim tālāk.
Nortel rakstīja: Īpaši grūtām galvām varu vienkāršot notikumu: atsaldēts škodists tā nesās pa apdzīvotu vietu, ka krustojumā pa apli mašīnu sanesa par 180 grādiem.
Tagad skaidrs, nuhaj? Nebija tur ne LC, ne kāda cita. Sagremo šito un tad iesim tālāk.
Ja nebūtu atsaldēta LC vadītāja,kurš gribēja parādīt savu krutumu škodiņai,škoda nebūtu pieņēmusi izaicinājumu
Sagremoji?
nuhajs rakstīja: Tā lielīšanās ar simtnieka un škodas dueli atgādina aņuku par to,ka brāļi Kļičko uzvarējuši lauku skolas boksa turnīrā
Tas atgādina arī neseno notikumu, kur vienam aunam trešajā joslā ar neejošu auto priekšā ielīda sābs.
Tukšpaura cienīgs salīdzinājums no tevis. Pričom te priekšā ielīšana???
Es ar savu nebūt ne vājo auto neizvēlos pie krustojumiem un braucot sacensties ar škodām vai kia Parati tie ir 330 bmw vai kādi ar M uzlīmēm
Baigā māksla,izkost škodu lohi.
nuhajs rakstīja:
SAABISTS rakstīja: nu kas tas LC 100 tāds ir
Kaut kāda mizkaste ar ko seksuālām minoritātēm censties panākt efektu, ka sēž aukstāk par citiem.....
Patiesība ir tikai viena, un tā ir tepat....
Ja tev naf Saabs, tad Tevis nav vispār...
tad Tu esi tāds pūt un -pavelc, nemašinas draiverītis...
Nu Tu jau vakar redzēji kārtīgu braucamo,kas izkož meršus,vai ne ?
Ne jau braucamais tur bija Topā, bet gan Pilots...
Vot ja Tu tajā Škodā sēdētu...
tad man škiet, ka tas LC varētu atsūkāt un ostīt dūmu...
Ko tad tā jauda dod uz mūsu ceļiem? 1o sekundes handikapu uzrāvienā da neko vairāk...
Smadzenes un prasme stūrēt ir noteicošais!!!
Auzinjsh rakstīja:
Vot ja Tu tajā Škodā sēdētu...
tad man škiet, ka tas LC varētu atsūkāt un ostīt dūmu...
Oi,šitā nevajadzēja teikt...tagad cilvēks apvainosies,ka viņa kruto ķerru apliek Japānas bleķa kasti
nuhajs rakstīja:
Nortel rakstīja: Īpaši grūtām galvām varu vienkāršot notikumu: atsaldēts škodists tā nesās pa apdzīvotu vietu, ka krustojumā pa apli mašīnu sanesa par 180 grādiem.
Ja nebūtu atsaldēta LC vadītāja,kurš gribēja parādīt savu krutumu škodiņai,škoda nebūtu pieņēmusi izaicinājumu
Sagremoji?
Man ar LC nav nekāda sakara, novēroju visu to no cita auto. LC neko neizrādīja, bet brauca nedaudz ātrāk kā parasti. Škodists laikam gribēja pārliecināties par savām spējām un dabūja rezultātu.
Kas gribēja saprata, kas nesaprata (nuhajs), lai rej tālāk un pierāda netā savu krutumu, ko nevar dzīvē.
Vsjo.
Man gan tīk domāt, ka ja šis raidījums ir tik sarežīts, ar tik daudz teāterī iesaistītām personām, kā Škodists, LCkruīzerists, Nortel un Baisulis...
tad bez licenzētu ekspertu viedokļa, kurš ir sliktais, kurš labais a kurš ir vispār nekoneperītājs ir ,šajā storijā, neiztikt!!!!
Palūgšu studijā neitrālu un nepiekukoļamu Ekspertu!!!
Yetti... kur Tu esi
Auzinjsh rakstīja: Man gan tīk domāt, ka ja šis raidījums ir tik sarežīts, ar tik daudz teāterī iesaistītām personām, kā Škodists, LCkruīzerists, Nortel un Baisulis...
tad bez licenzētu ekspertu viedokļa, kurš ir sliktais, kurš labais a kurš ir vispār nekoneperītājs ir ,šajā storijā, neiztikt!!!!
Palūgšu studijā neitrālu un nepiekukoļamu Ekspertu!!!
Yetti... kur Tu esi
kur kur ap shito laiku weel nekur
mosh Madonaa , tur shon dubljuwannas ira dabonamas
Jūs par to atsalušo un vēju sapūsto jūras krasta iemītnieku runājat
A KUR PALIKA LIELISKIS TOPIKS AR LIELISKU PIEDAAVAAJUMU IEGAADAATIES VISU LAIKU LIELISKAAKOS AVUDIII ???
SAABISTS rakstīja: nu kas tas LC 100 tāds ir
Kaut kāda mizkaste ar ko seksuālām minoritātēm censties panākt efektu, ka sēž aukstāk par citiem.....
Nu SAABisti jau ar laikam grib kaut ko panākt.. augstāk ar 9-7x
DeaDMoroZZZ rakstīja: A KUR PALIKA LIELISKIS TOPIKS AR LIELISKU PIEDAAVAAJUMU IEGAADAATIES VISU LAIKU LIELISKAAKOS AVUDIII ???
LIEC MIERAA SIVEENU VINJSH JAU TAAPATAAM IRA AIZMUCIS NO SHAAS AARPRAATA VALSTINJAS , KUR NAU NEVIENA IEVEERTEET SPEEJIIGA SUPERTYP85 PIRCEEJA
GAIDAT ZIEMU UN AUDZEEJAT DI_SAA MATUS , LAI BUUTU KO PLEEST , ja nau par ko SUPERAUDI TYP85 IEPIRCIIT
TDI rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja: A KUR PALIKA LIELISKIS TOPIKS AR LIELISKU PIEDAAVAAJUMU IEGAADAATIES VISU LAIKU LIELISKAAKOS AVUDIII ???
LIEC MIERAA SIVEENU VINJSH JAU TAAPATAAM IRA AIZMUCIS NO SHAAS AARPRAATA VALSTINJAS , KUR NAU NEVIENA IEVEERTEET SPEEJIIGA SUPERTYP85 PIRCEEJA GAIDAT ZIEMU UN AUDZEEJAT DI_SAA MATUS , LAI BUUTU KO PLEEST , ja nau par ko SUPERAUDI TYP85 IEPIRCIIT
a, sapratu... chalim Tvaika ielaa atsleedza netu....
nuhajs rakstīja: Es ar savu nebūt ne vājo auto neizvēlos pie krustojumiem un braucot sacensties ar škodām vai kia Parati tie ir 330 bmw vai kādi ar M uzlīmēm
šitais labs
Man, piem, pokuj, kas blakus stāv pie luksofora, braucu, kā parasti, nevis, kā te dažs labs- kā ierauga jaudīgāku verķi blakus- tā spiež, acis pārgriezis, ka tikai viņu izdarītu...
Tas tāda pumpaina tīņa gājiens...
nuhajs rakstīja: Es ar savu nebūt ne vājo auto neizvēlos pie krustojumiem un braucot sacensties ar škodām vai kia Parati tie ir 330 bmw vai kādi ar M uzlīmēm
šitais labs
Man, piem, pokuj, kas blakus stāv pie luksofora, braucu, kā parasti, nevis, kā te dažs labs- kā ierauga jaudīgāku verķi blakus- tā spiež, acis pārgriezis, ka tikai viņu izdarītu...
Saki, dubults neplīst a vēlreiz, slabo?
Auzinjsh rakstīja: Saki, dubults neplīst a vēlreiz, slabo?
sevreris pārslogots...
krishus rakstīja:
šitais labs
Tev kaut kāds pāķisks priekšstats,latgaļu puika. Es nepārgriežu acis,nesatrauc savu jau tā nestabilo prātu,nojuksi vēl un tas tautsaimniecībai par abu nenāks. Ja kāds izrāda vēlmi,tad uzspiežu
\'\'Atsaldētie\'\' sābisti.
Kaut kā sabiedrībā ieviesies viedoklis,ka vistrakākie esot BMW vadītāji. Es varētu apgalvot,ka SAAB vadītāji sevišķi neatpaliek. Samērā bieži iznāk novērot SAAB markas autovadītāju atsaldētas rīcības pazīmes uz autoceiem. Neadekvātas apdzīšanas,mētāšanās pa joslām,agresīva braukšana.
Šorīt atkal viens izcēlās,braucot uz lidostu,pēdējais lielais krustojums ar luksoforiem. Iedegās sarkanais, šis 2. vidusjoslā stājās,apstājās aiz baltās līnijas. Tad (dega tikai sarkanais,nekādas papildbultas) no vidusjoslas pāri visām līnijām aizrāva pa labi. Pie sarkanā,protams.
Pagājšnedēļ Krasta ielā,ātrums visai plūsmai tā ap 100-110,kā jau vienmēr. Braucu pa kreiso joslu,distance kādi 10 metri. Viens īblis ar sābu,protams, izdomāja,ka 10 metri ir viņam atstāti un ņem un ielien tajā šķirbā,man jābremzē.
Un tādu gadījumu un tamlīdzīgu nav mazums.
Tātad, ne jau auto markā ir vaina, ja arī ir, tad sanāk, ka sābi ar pievelk atsaldētus indivīdus un tas šai auto markai godu nedara.