\'\'Atsaldētie\'\' sābisti. - Forums - iAuto

\'\'Atsaldētie\'\' sābisti.

Baisulis Reģ.: 02.10.2007

Kaut kā sabiedrībā ieviesies viedoklis,ka vistrakākie esot BMW vadītāji. Es varētu apgalvot,ka SAAB vadītāji sevišķi neatpaliek. Samērā bieži iznāk novērot SAAB markas autovadītāju atsaldētas rīcības pazīmes uz autoceiem. Neadekvātas apdzīšanas,mētāšanās pa joslām,agresīva braukšana.

Šorīt atkal viens izcēlās,braucot uz lidostu,pēdējais lielais krustojums ar luksoforiem. Iedegās sarkanais, šis 2. vidusjoslā stājās,apstājās aiz baltās līnijas. Tad (dega tikai sarkanais,nekādas papildbultas) no vidusjoslas pāri visām līnijām aizrāva pa labi. Pie sarkanā,protams.

Pagājšnedēļ Krasta ielā,ātrums visai plūsmai tā ap 100-110,kā jau vienmēr. Braucu pa kreiso joslu,distance kādi 10 metri. Viens īblis ar sābu,protams, izdomāja,ka 10 metri ir viņam atstāti un ņem un ielien tajā šķirbā,man jābremzē.

Un tādu gadījumu un tamlīdzīgu nav mazums.

Tātad, ne jau auto markā ir vaina, ja arī ir, tad sanāk, ka sābi ar pievelk atsaldētus indivīdus un tas šai auto markai godu nedara.

1.. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ..25
nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Tā lielīšanās ar simtnieka un škodas dueli atgādina aņuku par to,ka brāļi Kļičko uzvarējuši lauku skolas boksa turnīrā

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Īpaši grūtām galvām varu vienkāršot notikumu: atsaldēts škodists tā nesās pa apdzīvotu vietu, ka krustojumā pa apli mašīnu sanesa par 180 grādiem.

Tagad skaidrs, nuhaj? Nebija tur ne LC, ne kāda cita. Sagremo šito un tad iesim tālāk.

0 0 Atbildēt

Nortel rakstīja: Īpaši grūtām galvām varu vienkāršot notikumu: atsaldēts škodists tā nesās pa apdzīvotu vietu, ka krustojumā pa apli mašīnu sanesa par 180 grādiem.

Tagad skaidrs, nuhaj? Nebija tur ne LC, ne kāda cita. Sagremo šito un tad iesim tālāk.

Ja nebūtu atsaldēta LC vadītāja,kurš gribēja parādīt savu krutumu škodiņai,škoda nebūtu pieņēmusi izaicinājumu

Sagremoji?

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Tā lielīšanās ar simtnieka un škodas dueli atgādina aņuku par to,ka brāļi Kļičko uzvarējuši lauku skolas boksa turnīrā

Tas atgādina arī neseno notikumu, kur vienam aunam trešajā joslā ar neejošu auto priekšā ielīda sābs.

0 0 Atbildēt

Tukšpaura cienīgs salīdzinājums no tevis. Pričom te priekšā ielīšana???

0 0 Atbildēt

Es ar savu nebūt ne vājo auto neizvēlos pie krustojumiem un braucot sacensties ar škodām vai kia Parati tie ir 330 bmw vai kādi ar M uzlīmēm

Baigā māksla,izkost škodu lohi.

Auzinjsh Reģ.: 17.09.2007
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

SAABISTS rakstīja: nu kas tas LC 100 tāds ir

Kaut kāda mizkaste ar ko seksuālām minoritātēm censties panākt efektu, ka sēž aukstāk par citiem.....

Patiesība ir tikai viena, un tā ir tepat....

Ja tev naf Saabs, tad Tevis nav vispār...

tad Tu esi tāds pūt un -pavelc, nemašinas draiverītis...

Nu Tu jau vakar redzēji kārtīgu braucamo,kas izkož meršus,vai ne ?

Ne jau braucamais tur bija Topā, bet gan Pilots...

Vot ja Tu tajā Škodā sēdētu...

tad man škiet, ka tas LC varētu atsūkāt un ostīt dūmu...

Ko tad tā jauda dod uz mūsu ceļiem? 1o sekundes handikapu uzrāvienā da neko vairāk...

Smadzenes un prasme stūrēt ir noteicošais!!!

0 0 Atbildēt

Auzinjsh rakstīja:

Vot ja Tu tajā Škodā sēdētu...

tad man škiet, ka tas LC varētu atsūkāt un ostīt dūmu...

Oi,šitā nevajadzēja teikt...tagad cilvēks apvainosies,ka viņa kruto ķerru apliek Japānas bleķa kasti

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja:

Nortel rakstīja: Īpaši grūtām galvām varu vienkāršot notikumu: atsaldēts škodists tā nesās pa apdzīvotu vietu, ka krustojumā pa apli mašīnu sanesa par 180 grādiem.

Ja nebūtu atsaldēta LC vadītāja,kurš gribēja parādīt savu krutumu škodiņai,škoda nebūtu pieņēmusi izaicinājumu

Sagremoji?

Man ar LC nav nekāda sakara, novēroju visu to no cita auto. LC neko neizrādīja, bet brauca nedaudz ātrāk kā parasti. Škodists laikam gribēja pārliecināties par savām spējām un dabūja rezultātu.

Kas gribēja saprata, kas nesaprata (nuhajs), lai rej tālāk un pierāda netā savu krutumu, ko nevar dzīvē.

Vsjo.

0 0 Atbildēt

Man gan tīk domāt, ka ja šis raidījums ir tik sarežīts, ar tik daudz teāterī iesaistītām personām, kā Škodists, LCkruīzerists, Nortel un Baisulis...

tad bez licenzētu ekspertu viedokļa, kurš ir sliktais, kurš labais a kurš ir vispār nekoneperītājs ir ,šajā storijā, neiztikt!!!!

Palūgšu studijā neitrālu un nepiekukoļamu Ekspertu!!!

Yetti... kur Tu esi

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

Auzinjsh rakstīja: Man gan tīk domāt, ka ja šis raidījums ir tik sarežīts, ar tik daudz teāterī iesaistītām personām, kā Škodists, LCkruīzerists, Nortel un Baisulis...

tad bez licenzētu ekspertu viedokļa, kurš ir sliktais, kurš labais a kurš ir vispār nekoneperītājs ir ,šajā storijā, neiztikt!!!!

Palūgšu studijā neitrālu un nepiekukoļamu Ekspertu!!!

Yetti... kur Tu esi

kur kur ap shito laiku weel nekur mosh Madonaa , tur shon dubljuwannas ira dabonamas

0 0 Atbildēt

Jūs par to atsalušo un vēju sapūsto jūras krasta iemītnieku runājat

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

A KUR PALIKA LIELISKIS TOPIKS AR LIELISKU PIEDAAVAAJUMU IEGAADAATIES VISU LAIKU LIELISKAAKOS AVUDIII ???

R0ze Reģ.: 19.01.2005
0 0 Atbildēt

SAABISTS rakstīja: nu kas tas LC 100 tāds ir

Kaut kāda mizkaste ar ko seksuālām minoritātēm censties panākt efektu, ka sēž aukstāk par citiem.....

Nu SAABisti jau ar laikam grib kaut ko panākt.. augstāk ar 9-7x

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja: A KUR PALIKA LIELISKIS TOPIKS AR LIELISKU PIEDAAVAAJUMU IEGAADAATIES VISU LAIKU LIELISKAAKOS AVUDIII ???

LIEC MIERAA SIVEENU VINJSH JAU TAAPATAAM IRA AIZMUCIS NO SHAAS AARPRAATA VALSTINJAS , KUR NAU NEVIENA IEVEERTEET SPEEJIIGA SUPERTYP85 PIRCEEJA GAIDAT ZIEMU UN AUDZEEJAT DI_SAA MATUS , LAI BUUTU KO PLEEST , ja nau par ko SUPERAUDI TYP85 IEPIRCIIT

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

TDI rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja: A KUR PALIKA LIELISKIS TOPIKS AR LIELISKU PIEDAAVAAJUMU IEGAADAATIES VISU LAIKU LIELISKAAKOS AVUDIII ???

LIEC MIERAA SIVEENU VINJSH JAU TAAPATAAM IRA AIZMUCIS NO SHAAS AARPRAATA VALSTINJAS , KUR NAU NEVIENA IEVEERTEET SPEEJIIGA SUPERTYP85 PIRCEEJA GAIDAT ZIEMU UN AUDZEEJAT DI_SAA MATUS , LAI BUUTU KO PLEEST , ja nau par ko SUPERAUDI TYP85 IEPIRCIIT

a, sapratu... chalim Tvaika ielaa atsleedza netu....

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

lol

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Es ar savu nebūt ne vājo auto neizvēlos pie krustojumiem un braucot sacensties ar škodām vai kia Parati tie ir 330 bmw vai kādi ar M uzlīmēm

šitais labs

Man, piem, pokuj, kas blakus stāv pie luksofora, braucu, kā parasti, nevis, kā te dažs labs- kā ierauga jaudīgāku verķi blakus- tā spiež, acis pārgriezis, ka tikai viņu izdarītu...

Tas tāda pumpaina tīņa gājiens...

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Es ar savu nebūt ne vājo auto neizvēlos pie krustojumiem un braucot sacensties ar škodām vai kia Parati tie ir 330 bmw vai kādi ar M uzlīmēm

šitais labs

Man, piem, pokuj, kas blakus stāv pie luksofora, braucu, kā parasti, nevis, kā te dažs labs- kā ierauga jaudīgāku verķi blakus- tā spiež, acis pārgriezis, ka tikai viņu izdarītu...

0 0 Atbildēt

Saki, dubults neplīst a vēlreiz, slabo?

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Saab Rullē!!

0 0 Atbildēt

Auzinjsh rakstīja: Saki, dubults neplīst a vēlreiz, slabo?

sevreris pārslogots...

0 0 Atbildēt

krishus rakstīja:

šitais labs

Tev kaut kāds pāķisks priekšstats,latgaļu puika. Es nepārgriežu acis,nesatrauc savu jau tā nestabilo prātu,nojuksi vēl un tas tautsaimniecībai par abu nenāks. Ja kāds izrāda vēlmi,tad uzspiežu

1.. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ..25

Lasītākie raksti

Jaunie raksti