- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nortel rakstīja: Tas pats vēzis (fords) tikai citā kulītē.
Ja jau tā, tad vēl nebūtu tik traki, ne tā? ![]()
juuzveris rakstīja: man te draudzenei senči pacēla 1999 xjr laikam (ar 375bhp motorīti ), bet nu ieberziens nevājš.. autiņš pats par sevi lēts, bet izmaksas remontam utt. diezgan augstas... pietam jāskatās vai nav sists. konkrētajam pepelacam līda ārā visādi gļuki, bet iespējams tas dēļ tā, ka sists bijis.
Nu jā, tas tiešām nav lēti
, bet x-type ir tipa ekonomiskās klases
Jaguar.
- tāpēc nu it kā gribējās uzzināt cik liela tā ekonomija uz pārējo Jaguar fona ir ![]()
maxgroup rakstīja: Neiesaku esmu pabraukājies gan ar 2000, gan 2003 gada izlaidumu. Kamēr ar vienu brauc, otrs stāv servisa un remontējās. Tiešām tas pats Ford Mondeo. Nerunājot par tadiem sīkumiem, ka pelnutrauks neverās ciet, braucot pa brugi bardačoks taisās vaļā. Abi auto jauni ņemti Latvijā. 2003 gada izlaidumam pēc pirmajiem 5000km nobira motors - 2 mēnešu laikā nomainīja. utt.
Mja... bēdīgi, tad jau Mondeo pat ir tipa labāks ![]()
i_edgars rakstīja: Rokas nost no Forda! Tik lētu remontos, kā arī tik ilgmūžīgu vāģi ir vēl jāpameklē! Nu ļoti reti kad to vajag remontēt.
Tad tev ir paveicies vai arī gadā nobrauc 320 km.
i_edgars rakstīja: Rokas nost no Forda! Tik lētu remontos, kā arī tik ilgmūžīgu vāģi ir vēl jāpameklē! Nu ļoti reti kad to vajag remontēt.
Tas par ford?
Lēts remonts, pat tagad vēl kāds eksemplārs kustās pa ceļiem ![]()
Edgarpo rakstīja: To pašu varētu teikt par veco žiguli!
Lēts remonts, pat tagad vēl kāds eksemplārs kustās pa ceļiem
.. a žiguļus bij' lēti remontēt, jo katram mājās mētājās vismaz 3 spaiņi ar detaļām. tajos laikos tak pirka visu, ko varēja dabūt un nemaz nedomāja - vajag vai nē
gan jau kādreiz noderēs ..
nuhajs rakstīja: Nu kas tas par Jaguāru ar dīzeļdzinēju??? Jaguāri ir tie riktīgie 80 gadu un 90. gadu sākuma Jaguāri.
Principaa tev taisniiba... es arii vinju uztveru kaa jaguaara replicu
Bet taa... normaala mashiina.
nuhajs rakstīja: Nu kas tas par Jaguāru ar dīzeļdzinēju??? Jaguāri ir tie riktīgie 80 gadu un 90. gadu sākuma Jaguāri.
ne vien ar diesel bet arii universaalis un awd...
Kindzulis rakstīja:
ne vien ar diesel bet arii universaalis un awd...
Labi, labi... nevajag dramatizeet... arii BMW reiz kljuva par universaali un diizeli... Un arii Porsche driiz buus taads pats ![]()
Droši vien nepamatoti
Ford= diagnoze
Pievienojies: Feb 08, 2005
Sūtījumi: 1094
No: Liivaani
Iesūtīts: 2008-03-21 22:34 Es teicu ka Fordam ir ne tikai lēti remonti (ja te piemin Žiguli), bet arī reti tos jāveic! Ja kādu interesē, tad gadā no 20 - 30 taukšķi noripinu. Un nespriežu par auto ja nobraukts tikai 20 000 km. Paša 190 000 km.
Treniņš, bet Ford toč ir diagnoze.
Uh_ti rakstīja: _edgars
Pievienojies: Feb 08, 2005
Sūtījumi: 1094
No: Liivaani
Iesūtīts: 2008-03-21 22:34 Es teicu ka Fordam ir ne tikai lēti remonti (ja te piemin Žiguli), bet arī reti tos jāveic! Ja kādu interesē, tad gadā no 20 - 30 taukšķi noripinu. Un nespriežu par auto ja nobraukts tikai 20 000 km. Paša 190 000 km.
Treniņš, bet Ford toč ir diagnoze.
Nu jau jābūt!
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23