- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
teoretiski- metinaat ciet to caurumu...i griezt jaunu viitni... bet- kur i garantija ka rezultaats nebuus tik vien kaa skruuves notureeshanai? vai arii lielaaku skruuvi virpot...
Kindzulis rakstīja: shinii briidii- domaajams ka kjiimija nederees... njem nu maini diskus...
teoretiski- metinaat ciet to caurumu...i griezt jaunu viitni... bet- kur i garantija ka rezultaats nebuus tik vien kaa skruuves notureeshanai? vai arii lielaaku skruuvi virpot...
abus!!! ![]()
ja nu nopietni..tad es laikam panjemtu ~liidziigu biezumu svalkaa... bet tad reekjinoties ...ka kaadu briidi bremzes nevienmeeriigi njemtu... (santiimsipshana...)
2) mana senča 3 golpam servisā norāva priekšējam ritenim vienu no 4 skrūvēm.... un vel šodien brauc bez bēdu.......
...
Kindzulis rakstīja: ne tikai abus.. bet veel kopaa ar bremzju kluchiem...
ja nu nopietni..tad es laikam panjemtu ~liidziigu biezumu svalkaa... bet tad reekjinoties ...ka kaadu briidi bremzes nevienmeeriigi njemtu... (santiimsipshana...)
neko sev santīmtaupīšana!!! Divi diski, kluči, darbs - 100 ls garantēti
Un tas viss tikai tāpēc, ka kāds ietaupīja uz metāla rēķina ![]()
Gatins rakstīja: 1) elementāri.... noņem nost to bremžu disku un uz kārtīgas stacionarās urbmašīnas(pie kāda opja laukos) to skrūvi var izurbt!
2) mana senča 3 golpam servisā norāva priekšējam ritenim vienu no 4 skrūvēm.... un vel šodien brauc bez bēdu.......
...
nevis skrūvi norāva, bet diska vītni. tur zināma šķirba ir...
viktors1961 rakstīja:
Kindzulis rakstīja: ne tikai abus.. bet veel kopaa ar bremzju kluchiem...
neko sev santīmtaupīšana!!! Divi diski, kluči, darbs - 100 ls garantēti Un tas viss tikai tāpēc, ka kāds ietaupīja uz metāla rēķina
nevaig sacepties..... vajag izurbt...... vai labākajā gadījumā sapūst ar WD40 un ar pusautomātu kaut ko pieķert galā(ja ir tāda iespēja)
viktors1961 rakstīja:
Gatins rakstīja: 1) elementāri.... noņem nost to bremžu disku un uz kārtīgas stacionarās urbmašīnas(pie kāda opja laukos) to skrūvi var izurbt!
...
nevis skrūvi norāva, bet diska vītni. tur zināma šķirba ir...
nu tad to pašu galu var izurbt un iemetināt citu vietā..... elementāra matemātika
vajadzētu tādai būt .
ursis rakstīja: te viens staasta pekstinjus par viitni bremzju diskaa. nav un nekad nav bijusi.
Tfu nu pareizi, tas viss stupicai jādara. Kad mainīsi gultni nomainīsi arī stupicu.
ursis rakstīja: te viens staasta pekstinjus par viitni bremzju diskaa. nav un nekad nav bijusi.
Gribi teikt, ka stupicai nav nekāda sakara ar bremžu disku ? Tā varētu būt laba ziņa
Uz ko velies saderet ka ir???
viktors1961 rakstīja:
Gribi teikt, ka stupicai nav nekāda sakara ar bremžu disku ? Tā varētu būt laba ziņa
protams ka nav sakara vienīgi cik uzlikts virsū ,vitnes tak stupicā .
tev auto ar abs vai bez. stupicai ar abs ir vēl abs gredzens klāt.
viktors1961 rakstīja: Neticami, bet fakts! Šodien mainot riteņus, darbojoties tikai ar parasto krustu (bez trubas piedevām!!!!), pievelkamā skruve aizmugures ritenim iznāca ar "gaļu"ārā!!! Cik sapratu, tagad jāmaina viss bremžu disks. Varbūt kāds zina kādu izeju? Pagaidām esmu spiests iztikt ar 4 stiprinājumiem 5 vietā Mīkstmetāla stupica atrodas uz A6 (C4)
nu pļā, automehāniķi.... bremžu diskien nav pilnīgi nekādas saistības ar riteņu skrūves vītni ![]()
sākot no jauna pakaļējā tilta iegādes auto rīgā līdz problēmas ignorēšanai....
es personīgi mājas apstākļos izvēlētos piesvarkot špiļku un izmantotu atbilstošu uzgriezni.... ir tak daudzas mašīnas, kurām ratu mauc uz špiļkām....
batka rakstīja:
aha - bremžu disku pieskrūvē pie stupicas ar vienu 6 milimetru resnu skrūvi un tad pie bremžu diska ar 5 resnām skrūvēm mauc klāt riteni ![]()
![]()
moš audī megainženieri arī ir aizdomājušies līdz tādai kuiņai, bet normāliem renaultiem tā nav ![]()
![]()
![]()
Pirmais rakstīja:
batka rakstīja:
aha - bremžu disku pieskrūvē pie stupicas ar vienu 6 milimetru resnu skrūvi un tad pie bremžu diska ar 5 resnām skrūvēm mauc klāt riteni
moš audī megainženieri arī ir aizdomājušies līdz tādai kuiņai, bet normāliem renaultiem tā nav
C4 ja bet A4 pakaļejiem diskiem vitne un gultnis nak tieši diska
shitiem vecajiem hlamiem bremzhu diskaa vitnes nav un nekad nav bijusi. jamaina ir stupica, tas ari viss.
jaunajiem audi tiesham ir tur kautkadas vipedronsisteema ka batka saka. isteniba viniem tur vispaar vis ir caur pakalju uztaisiits...
batka rakstīja:
DERAM, un raadu uz C4 (sava) -par kuru autors ARII RAKSTA !
nejauc STUPICU(kuraa IR viitne) ar bremzju disku !
viitne var but buut bremzju "barabanaa" ! bet ne DISKAA !
Batka-durnis !
taadiem aizmuguree ir barabani.
bet nu aarkaartiigi reta komplektaacija...
autors raksta par DISKU.
ursis rakstīja:
batka rakstīja:
DERAM, un raadu uz C4 (sava) -par kuru autors ARII RAKSTA !
nejauc STUPICU(kuraa IR viitne) ar bremzju disku !
viitne var but buut bremzju "barabanaa" ! bet ne DISKAA !
Batka-durnis !
Palasi talak durni kur rkstiju ka a4 ir nevis c4.Un 2litrigam var but gan barabani gan diski.Parasti ir disku bremzes
ursis-durnis
Reku tur postā numur viens ir smuki uzrakstīts C4 A6 ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23