nee, veci, ja runa iet par 330d ar 204zs, tad cepuri nost, super dvizoks, jauda dod sevi maniit un nav taads strafnojs kaa vecais 184zs 3.0d, bet.... taa ekonomija ir moz uz trases 6litri, nu nedaudz pilsetaa.vid 10litri.. man pazinam ir taads, bet kvatra- tatad 330xd 2004-taa gada sedans, iet super, ziema patikami del x-sa, ja nav nokauts dzinejs, kas ir reti jaunajiem 204zs, tad lec labi pie -25 arii
utt bet ceniks uz auto... kosmoss, tiesham labu eksemplaru zem 15-16eur nevar panemt, talak ja NORMALI brauc del xd ir paterins pilseta ziema 12, vasara ap 10... ziema arii jalej tikai laba dd statiks, kas ir savus 8-10sant dargaaks, ja kas nobirst, tad tur gan serviss, gan detalas, gan priitiva diagnoztika ir dargaaka....
es jau arii mekleju un skatijos tos 330, bet es gribeju kupeju 330cd, zb, man visi tikai sedani bijusi
nu luuk, izbraukajos ar vieniem (330cd- diesel) un otriem (330ci benziins) un tomer nonacu pie secinajuma ka 330ci bus labaaks, iepr. posta jau mineju, gan paterinus (nu loti lidzigs), gan kopejo bildi- cenas (diesel no 15- uz augsu, benzins sakot no 11.5-14), aprikojumu (diezeli parasti papliki, bez adas, bez elektro, bez ksenona, pdc, navi utt, savukart bezninam- viss
) utt
tad jau man ir cita ficha, pec kadiem 2-4g, kad kupeja apniks, panemt jau jauno piekto ar 215zs 530d, nu tr ka saka cita klase, paaudzi jaunaks dizains un dvizoks, bet tas jau cits stasts