Kā tos vislabāk dabūt nost nesabojājot krāsojumu un lai paliek minimālas pēdas? Ir kāda speciāla ķīmija?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kā tos vislabāk dabūt nost nesabojājot krāsojumu un lai paliek minimālas pēdas? Ir kāda speciāla ķīmija?
theerny rakstīja: Brīvdienās pucierējot auto (sudraba metāliks) tika konstatēts ka visa durvju un spārnu apakša ir notāšķīta ar darvas/bitumena pikučiem.
Nesen bij līdzīga problēma, bet man vini nogāja mazgājot autiņu ar parastām putām un vasku... Bet tie, kas neiet nost mazgājot, parasti ar pirkstu noņem ![]()
theerny rakstīja: Kā tos vislabāk dabūt nost nesabojājot krāsojumu un lai paliek minimālas pēdas? Ir kāda speciāla ķīmija?
Ir apmēram 100 paņēmienu, kā nevajag darīt lai nesabojātu krāsu...ar vīli, nazi,žileti, smilšpapīru, burkānu rīvi,fleksa ripu utt.nevajag darīt.
Ir speciāla ķimija, kuru var nopirkt turpat, kur pērc auto šampūnu, vasku, logu ūdeni un kokakolu.
Tāpat ir ar pāris mazajām buktītēm durvīs, ko uztaisījuši pid**asi, kuri nemāk stāvvietās savu šrotu durvis virināt ![]()
Kāds kvalitātē ir P4 ceļš Ulbroka-Suntaži?
Man tur gribētos braukt, lai ātrāk nokļūtu galamērķī - negribās pa D-pils ceļu!
Kas būtu labāks risinājums?
Ceļu Rīga-Nereta-Aknīste niesaku - nenormāli slikts zemes ceļš.
Atliek Maskavene!
aeg rakstīja: Vaitspirts un lupatiņa .
Tieši tā!
vmartini rakstīja: OFFTOPIC
Brauc pa Rīgas apvedceļu līdz Ķegumam, tur pāri HES un mauc tik talāk!
phenom rakstīja:
Tas jau būs pa garu un laika ziņā nemaz tik ekonomisks!
Man vajag tukšu ātru ceļu! Maskavene der! Gribēju tik zināt par to Suntažu p4 ceļu, bet beigās pats tiku pie skaidrības!
vmartini rakstīja:
phenom rakstīja:
Tas jau būs pa garu un laika ziņā nemaz tik ekonomisks!
Man vajag tukšu ātru ceļu! Maskavene der! Gribēju tik zināt par to Suntažu p4 ceļu, bet beigās pats tiku pie skaidrības!
Kas būs pa garu?? Tie paši kilometri.. Ja Tu tikai nedzivo uz krastenes vai kaut-kādos Pļavniekos.. Ja tā ir, brauc pa Ulbrokas šoseju līdz Ogrei, un tur izgriez uz D-pils šoseju. Jo piektdienā izbraukt no Rīgas pa d-pils šoseju ir nereali ilgi
Salaspilī viena josla..
vēlams biezā slāni ![]()