Nikaragva rakstīja: Tā ir KARMA. Topika autors ar Āri Jakobsonu bija saistīts iepriekšējā dzīvē!!!!!!!!! Iesaku aiziet pie speciālistiem lai noņem karmu, citādi tas nebeigsies!!!!!!!
paarbaudiities sen esi bijis ?
Nikaragva rakstīja: Tā ir KARMA. Topika autors ar Āri Jakobsonu bija saistīts iepriekšējā dzīvē!!!!!!!!! Iesaku aiziet pie speciālistiem lai noņem karmu, citādi tas nebeigsies!!!!!!!
paarbaudiities sen esi bijis ?
Sveiki! Nu beidzot pēc tam, ka esmu noskraidiijis pa policijaam, csdd- sodu, kurš bija piesiets manam auto beigu beigaas izdevaas nonjemt. Skaidrs ir viens, ka situaacija ir varen neapskauzhama, bet ir visaa arii pazitiiva lieta, kura mani ljoti paarsteidza- attieksme pret mani.
Esmu ljoti pateiciigs par sapratni un aatru darbiibu no celju policjas un CSDD puses. Mans ieteikums- ja reiz ir taada situaacija, ja avaarija ir radusies treshaas personas deel (liidziigi, ka manaa situaacija)- viennoziimiigi ir jaasauc policija, jo ja nebuutu lietas materiaalu tad sodu naaktos maksaat man...
sveiki sveiki
Latvji, brauciet kosmosā! Projektā Pirmie Latvijas 100 km kosmosā šodien palaista izmēģinājuma raķete
Kafija, pirts un auksta duša? Narkoloģe komentē populārākos mītus par atskurbšanu pirms sēšanās pie stūres
2