saprotu ka no pacaniem reaalu pačotu un respektu nesagaidiisu, bet man taas masiinas patiik...
spams accepted!
![]()
saprotu ka no pacaniem reaalu pačotu un respektu nesagaidiisu, bet man taas masiinas patiik...
spams accepted!
![]()
![]()
ņem tik ciet fantastisko auto....
![]()
modena rakstīja: Piekabes āķis, praktiski nav rūsas, regulāras apkopes (ir servisa grāmata un ražotāja rokasgrāmata). Benzīna patēriņš ap 8 litri/100km vasarā + 1 litrs/100km ziemā. Ar bāku 75 litri var nobraukt nepilnu 1000km (~960km), tas ir līdz rezervei. Sākumcena 1700 ls (būs lētāk, ja uzreiz pērkat).....
www.ss.lv/...
Preiļi un raj.... tb granti nav redzeejis...ekspluateets saudziigi uttt ![]()
Kaspersky rakstīja: Nu tad nodod lūžņos un ņem no Sviestca saabu
vèl ne.tas ir labojams,bet ne tagad.A ko es ar saab lai daru?braukt tàpat newar![]()
modena rakstīja: Piekabes āķis, praktiski nav rūsas, regulāras apkopes (ir servisa grāmata un ražotāja rokasgrāmata). Benzīna patēriņš ap 8 litri/100km vasarā + 1 litrs/100km ziemā. Ar bāku 75 litri var nobraukt nepilnu 1000km (~960km), tas ir līdz rezervei. Sākumcena 1700 ls (būs lētāk, ja uzreiz pērkat).....
www.ss.lv/...
nupat apskatìju-ja nemaldos un àtrumà pa minioperu browsèjot tad b230fb bija jàbùt zemspiediena turbìnai,bet es neko tamlìdzìgu tur nemanìju. ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23