Bet ja tā paklausās, pie mums viss tik dārgs, tik dārgs........... .
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet ja tā paklausās, pie mums viss tik dārgs, tik dārgs........... .
azors rakstīja: Biju nesen noskatījis ebay rokaspulksteni Rado. Zināju tikai ka šeit tam modelim ir cena 800 - 1000 Ls. Neatceros cik bija ebay, bet cena bija baigi saldā, kaut gan līdz izsoles beigām bija krietns laiciņš. Beigās paskatījos uz pārdevēja niku - nu baigi līdzīgs mūsu braļukām LT. Ņemu un rakstu šim meilu, ka esmu gatavs pie šī aizlaist uz LT, bet šis man atbild, ka tas pulkstenis nav vērts ne šīs summas, ne arī mana laika ko pavadīšu braucot pie viņa. Izrādās ka ražots ĶTR. Prikiņ - nosoli to pa kādiem kaut vai 500 EUR un tev atnāk tāda padjo.ka
Ja gribaas pirkt brendu(skalju), tad tas jaapeerk shikaa veikalaa, nevis ebajosturkautkaados
. Jo Tu to padjobku no iista neatshkjirsi tik un taa, taapeec Tavs garants ir tikai un vieniigi oficiaals veikals
Tu tach 300gramiigu zelta kjeedi nepirktu staavlaukumaa no narika pa 80Ls?!
![]()
info peedeejaas lapaas....
Bija arī "slikta pieredze", kad paka nepienāca un pārdevējs taisījās no manis vaļā (laikam jau uzmeta). Sāku ar Ebay "disput", bet tur biju nokavējis termiņus, kuros var iesniegt sūdzību (pārdevējs speciāli vilka laiku vislaik sakot ka ir izsūtijis paku), ebay resolution center nevarēja neko līdzēt, tad savu taisnību izcīniju (un naudu dabūju atpakaļ 100%) piepalīdzot European Consumer Centre (LV izrādās viņiem arī ir pārstāvji, bet tos neizmantoju, jo UK atbild pāris dienu laikā, bet LV bija ierakstīts ka 2 nedēļas vai kkas uz to pusi- karoč letiņi strādā lēnāk
). Pārdevējs atģidās no oficiālām vēstulēm un no tā, ka nākamais solis būtu tiesa ar ECC palīdzību (visi pirmtiesas resursi tika iztērēti). Tā kā Eiropas ietvaros var sūtīt puslīdz droši, vismaz zini, ka ir institūcija, kam ir ir uzdevums tev palīdzēt krāpšanas gadījumā. Man naudas atgūšana prasīja 6 mēnešus neatlaidības, bet varēja būt gan ātrāk (ja paspētu uz Ebay resolution center) gan arī ilgāk (ja notiktu tiesa)..
Veiksmi iepirkumos!
P.S. Padoms. ja prece ir vērtīgāka par ~50 Ls, vajag uzreiz pēc iepirkuma prasīt sūtījuma pakas tracking No, ja pārdevējs nedod un pūderē smadzenes, tad fiksi jāsniedz sūdzība Ebajā par krāpšanu, tad naudu var dabūt atpakaļ- pārdevēju nobloķē pats Ebay. Protams vēl ir tāda lieta kā reitingi, nevajag iepirkties (riskanti) pie pārdevēja kam ir zems reitings (zem 98 % positive)
vai vispirms palasīt atsaukmes par šo pārdevēju!