Kompim visu laiku rādās paziņojums - Automatikgetriebe.
Kas pa problēmu?
Izpaužas tā, ka automātu ieliekot D, šis iet ar kaut kādu 3šo ātrumu.
Kompim visu laiku rādās paziņojums - Automatikgetriebe.
Kas pa problēmu?
Izpaužas tā, ka automātu ieliekot D, šis iet ar kaut kādu 3šo ātrumu.
Ja slēdz 1--2--3 (ir viņam tādi), tad iet ok. Pēc tam var likt arī D.
Der arī rekomendācijas, kur atrādīt. Jelgavas iela ALDL nemāk paņemt.
a pa teemu- nez...elljas truukums nevareetu trauceet draivaa paarmest... vadiibas bloks driizaak... un izeja- tomeer remonts
26095740 -vechuks kas njemaas ar automaatiem... un neskatoties uz visnotalj spartisko servisinju(driizaak boksu) straadaa godam un cenas ar nebij briesmiigas
Kindzuli - kaa to keksu sauc un kur vinjam tas spartiskais bokss ir?
man bija doma pasham saprast kas pa probzu un pamainiit tad ko nu tur vajag.
Kaa nekaa, ar kraisleri probleemu atrisinaaju - paarkniebjot 3 vadus, palodeejot garaakus un pabaazhot zem luktura no motortelpas, kur bija par karstu. a raadiija solenoiidu bloka kljuudu (nepatiesiiba). i neviens neko nevareeja pateikt. Protams, mainiit abus blukus visi ar mieru (100+250+darbs).
Vai tiko uzsākot(ar tiko ieslēgtu aizdedzi) uzsāk ar 1 un pēctam čuš?
Un ALDL štekeri uz sitiena neatradu. www.opelmoscow.ru/...
Gribējās sākt ar šo :> Un tad jau varētu varbūt apjaust - varbūt kāds devējs noklājies vai tml.
Sākās viss ar to, ka atpakaļgaitu meklēju, kur pazudusi. Tā neparādījās. Jāparakņājas zem konsoles, varbūt tur kas atrodas. Varbūt kāds zin? Kad to sataisīšu, tad arī uz TA varēs braukt, ceru, ka šodien :>
Nevaru saprast, kur viņš ir, pie konsoles nemana, varbūt kaut kur pie kārbas. Bez stieples 2 drošinātājus izsita pie atpakaļgaitas tieši. Ampērmetru vlom bij slēgt klāt un strāva gan jau gana liela tāpat.
Tā tas ir bijis un tā tas arī turpinās ![]()
![]()
Taxšto jem tik šrubi + spec'dixlofosu' un aidā kontaktus birstēt ![]()
![]()
![]()
PiepZz rakstīja: Nja. Laikam vainīgs tomēr būs atpakaļgaitas datčiks :> Ieliekot stiepli, atpakaļgaita spīd ļoti blāvi. Un drošinātājs izskūst :>
Nevaru saprast, kur viņš ir, pie konsoles nemana, varbūt kaut kur pie kārbas. Bez stieples 2 drošinātājus izsita pie atpakaļgaitas tieši. Ampērmetru vlom bij slēgt klāt un strāva gan jau gana liela tāpat.
Automātam atpk devēja parastajā izpratnē nav. Tiek savienoti kontakti selektora kontaktgrupā, kas atrodas kloķim sānos. Meklē vien vainu pašos vados līdz aizm. lukturim. (kāda locījuma vieta vai tmldz. Varbūt arī grauzēju darbs)
Par drošinātāju - apzinos, ko daru
Man kādreiz bija 4.tā grupa elektrodrošībā (no piecām, piecas maz kam vispār ir)
Man vajadzēja apskati iziet bez pārsteigumiem :> Un ne jau atpakaļgaitā visu laiku braucu. Šodien ieliku dzimto 10nieku, viss ok, pa rajonu pabraukalējot (ar vasarenēm, hi, hi
) neizblieza. Maz ticams, bet varbūt vaina tiešām selektorā un/vai tā regulējumā (kontakti nepasēja ar mehānisko saslēgumu). Man gan ticamāka liekas versija par vadiem. Kaut gan problēma notika sausā un saulainā vasaras dienā to pusotru gadu atpakaļ.
Man jau liekas, ka kaut kur varbūt vadus uz īso laida tajā pašā apakšā. Nu neko - jābrauc un jāskatās :> Vasarā varbūt tas aizejošais žguts jāpačeko.