Zajepaļi fiksā prasītāji šitie ....
pilns nets ar aprakstiem, uz paplātes un pa fikso,redzieties,kundziņam pasniedziet....
tūlīt,Kungs, jā,Kungs...
Zajepaļi fiksā prasītāji šitie ....
pilns nets ar aprakstiem, uz paplātes un pa fikso,redzieties,kundziņam pasniedziet....
tūlīt,Kungs, jā,Kungs...
sintris rakstīja: Zajepaļi fiksā prasītāji šitie ....
tūlīt,Kungs, jā,Kungs...
žetons
uz fikso varu pateikt, ka tam auto tūlīt būs 13 gadi.
tūlīt,Kungs, jā,Kungs...
TIEŠI TEv es nemaz neprasīju. Ja nav ko teikt, tad klusē. Ir cilvēki kuriem nav grūti padalīties pieredzē.
Lai Tev jauka diena Nervozais k-gs...
username rakstīja:
tūlīt,Kungs, jā,Kungs...
TIEŠI TEv es nemaz neprasīju. Ja nav ko teikt, tad klusē. Ir cilvēki kuriem nav grūti padalīties pieredzē.
Paldies par laba vēlējumiem Tev arī jauku dienu!
P.S. Tepat iauto ir lietotāji dalījušies pieredzē par visādiem autosiem, taisni vai neticami-par AUDI arī , vēl jau runā ka esot visādi audi-styli utt , pat Google šur tur sastopama......
Sretsked rakstīja:
username rakstīja:
tūlīt,Kungs, jā,Kungs...
Klau,nelecies...šitā tu neko nesaņemsi. Gribi lekties,pēti pats netu, pilns ar infu ....
Neviens nemaz nelecās, tikai kautkādu nervozo gudrinieku uzbraucienus arī negribās uzklausīt.
autoritatīvi ziņoju, ka audī ir sūc..... un 2.8 ne tuvu nav veiksmīgākais fofāgenkoncerna izgudrojums
palīdzēju?
paldies!
username rakstīja: Sveiki!
Ko uz fikso varat pastāstīt par 1996 gada A6 2,8L benzīna motorīti, kā arī par kārbu automātu, cik tā laba/slikta utt, kam pievērst uzmanību?
paskaties lasītāju pieredzē.
Tai mašīnai ir 4 durvis, ja sedans. 5 durvis, ja universālis.
4 braucamie riteņi un 1 zapaska - gan sedanam, gan universālim.
Automātiskās kārbas kloķis atrodas pa labi no šofera Eiropas variantā, pa kreisi GB variantā.
Motors novietots priekšā.
Ātrumkārba novietota aiz motora.
Var atrast mašīnu arī ar piekabes āķi.
Riepu spiediens rakstīts uz uzlīmes bākas vāciņa iekšpusē.
Bamperi ir no plastmasas - lūžņos nepieņem, motora bloks no alumīnija. To lūžņos pieņem.
labojums vairs to motora alumiiniju nepienjemot,neesot pareizais.
Un protams viņa ražota '96.gadā; viņai ir 2.8L tilpuma benzīna motors...
ursis rakstīja: labojums vairs to motora alumiiniju nepienjemot,neesot pareizais.
Atvainojos par novecojušu informāciju.
cap rakstīja: uz fikso varu pateikt, ka tam auto tūlīt būs 13 gadi.
Jā, labi ja puse no kvalitatīvi uzražota audī vecuma
Dursi, tad jau tava mazmotoriņa galvu arī pretī neņems?
Bloku arī ne, chuguns droši vien arī nepareizais?
Ak, un vēl par tēmu - šad un tad manīti C4 2.8 ar uzbāztu parasto gāzes iekārtu, tādu varbūt labāk neņem...
Pa visiem esat sametuši galvenos parametrus kam jāpievērš uzmanība pērkot konkrēto Audi
Sretsked rakstīja: Es nepirktu. Labāk 96. gada A6 ar TDi, tas ir ok.
+mehāniskā kārba.
tad ir pavisam OK.
Man ir 2.8q A6 99.gada, ja interese var sho to apstaastiit.
īpašas pazīmes, līdzīgs audi100.
96 gadaa ir veel vecais au tomaats,un vecais A6(C4). shim vajadzeetu buut jaunajam 2.8 dzineejam.
vismaz citas siksnas,citi rulji. leets/praktisks,nu vai vajag ar au tomaatu?
konkrētais noskatītais auzis ir no lietuvas
Pirmais rakstīja: autoritatīvi ziņoju, ka audī ir sūc..... un 2.8 ne tuvu nav veiksmīgākais fofāgenkoncerna izgudrojums
palīdzēju?
paldies!
Nu nelej-tā taču ir vācu kvalitāte kas nekad nelūst.
Varētu būt piedāvājumā 98 A6 ar 2,4 automātu tiptronic, ar jaunu TA
man joprojām šķūnītī mētājas audī ejošs 2.0 audī muļķutroniks.... pati kārba komplektā ar vadību
ja runa ir par C4 - laps auto ar sliktu 2,8 motoru
tas 2,8 V6 bij ar klibu eļļošanas sistēmu ka rezultātā dzinējs taisija ''kirdik'u''
P.S.''jaunais'' 2,8 , kurš naca C5 , vairs nau tik ''klibs'' bet , salikumā ar Q un tiptroniku , ar nekas dižs ar nau manas vislabakās atmiņas ir par 2,2R5 un 2,1turbo - ne eļļu rija ne kirdikojās .
Audi A6 2,8L benzīns-automāts
Sveiki!
Ko uz fikso varat pastāstīt par 1996 gada A6 2,8L benzīna motorīti, kā arī par kārbu automātu, cik tā laba/slikta utt, kam pievērst uzmanību?