Vai kāds var pastāstīt, kā soli pa solim nomainīt bremžu šķidrumu? Ar visu atgaisošanu... nekad nav nācies to darīt, un ja rīt būs labs laiks, esmu sev izgudrojis šādu izklaidi.
Un kādu šķidrumu labāk izvēlēties?
Auto iraid ar ABS.
Vai kāds var pastāstīt, kā soli pa solim nomainīt bremžu šķidrumu? Ar visu atgaisošanu... nekad nav nācies to darīt, un ja rīt būs labs laiks, esmu sev izgudrojis šādu izklaidi.
Un kādu šķidrumu labāk izvēlēties?
Auto iraid ar ABS.
Un pazuda viņas toreiz, jo pārkarsa
Un tas nemaz nebija Šveicē, bet Rīgas centrā, tā nedaudz padzenājām, pabremzējām un pie Dailes teātra pazūda
tas gan bija sen un tas bija žiga , un šķidrums vispār bija droši vien s... un nekad nebija mainīts ![]()
VWfans rakstīja: Vai Jūs domājat, ka man vasarā pie nākamās apkopes derētu Merivai nomainīt bremžu šķidrumu, kurš nekad nav mainīts? Nobraukums trīs gados 66 tūkstoši km.
labāk ielej degvielu par to naudu ![]()
Slinkais rakstīja: vienmeer brinos par otra paliiga nepiecieshamiibu pie gaisoshanas. attais tik nedaudz kaada ritenja shtuceri, truba virsuu, to pudelee, un iet pumpeet pedali, seko bachokam. aiziet aizgriezh shtuceri. un viss.
1) šķidrumu bremzēs pilda no riteņu gala - vienkārši katram ritenim iespiež noteiktu daudzumu - nekas nav jāgaiso
2) tačkām ar abs vispār nevajag neko pumpēt arī ja nejēdz izdarīt kā vajag
tikai vairāk šķidruma vajadzēs....
Pirmais rakstīja:
Slinkais rakstīja: vienmeer brinos par otra paliiga nepiecieshamiibu pie gaisoshanas. attais tik nedaudz kaada ritenja shtuceri, truba virsuu, to pudelee, un iet pumpeet pedali, seko bachokam. aiziet aizgriezh shtuceri. un viss.
1) šķidrumu bremzēs pilda no riteņu gala - vienkārši katram ritenim iespiež noteiktu daudzumu - nekas nav jāgaiso
nav nekaada shkirba ar abs vai bez. taa pat, izpumpee cauri un vis. un pa otru galu pilda tik iesnu zales
un gaidiit kad pashtecee iziez, nu nez, taa nosirmot var gaidot
Slinkais rakstīja:
Pirmais rakstīja:
nav nekaada shkirba ar abs vai bez. taa pat, izpumpee cauri un vis. un pa otru galu pilda tik iesnu zales un gaidiit kad pashtecee iziez, nu nez, taa nosirmot var gaidot
tukšu sistēmu pilda "pa otru galu", vismaz zavodā TĀ dara
Pasēdēju jaunajā Meganē - nu trakoti ērts auto. Labprāt pirktu 5 durvju auto ar 85 zirgu 1,5 dCi...
Dorisa rakstīja: Renaultiem zavodā pilnīgi visu izpilda caur otru galu.
laaaps!
Slinkais rakstīja:
Pirmais rakstīja:
nav nekaada shkirba ar abs vai bez. taa pat, izpumpee cauri un vis. un pa otru galu pilda tik iesnu zales un gaidiit kad pashtecee iziez, nu nez, taa nosirmot var gaidot
Nevar gan nosirmot... max. 1h ar pīpēšanām un dročīšanām.
--------------------------------------
Cik un kaados "zavodos" tad tu esi bijis, ka tik paarliecinoshi taadas muljkjiibas runaa
Es nevienaa neesmu taadu joku redzeejis ![]()
Kindzulis rakstīja: Kolenval- tas ir Pirmais...vish vnk zin
Pirmais ieņem mutē tormazuhu un tad pūš ventīlī... galvenais , lai bačokam korķis būtu noskrūvēts, bet citādi , tāda bērnu spēlīte.
...lieki būtu piebilst, ka mainot bremžu eļļu Pirmais arī pieliecas, vai pat nometas uz četrāpus.
Ej nu zini ko ar viņu viri tados gadījumos ir izdarījuši.
Varbūt tāpēc viņš tāds... ![]()
Raspredvals....dļa podģeržaņija razgovora.![]()
Dorisa rakstīja:
Raspredvals....dļa podģeržaņija razgovora.
Dlja podderzjki- es jamo personazju labaak gan atceros kaa Kolenvalu
bet tas taa...
Starter Rotor Generator...i Karobka peredach
![]()
Dorisa rakstīja:
nē,raspredvals ir camšafts ![]()
Zoo rakstīja:
Dorisa rakstīja:
nē,raspredvals ir camšafts
OK. Ja tu tā saki... Es pa angliski zinu tikai Ailaujū.
Kindzulis rakstīja:
Dorisa rakstīja:
Dlja podderzjki- es jamo personazju labaak gan atceros kaa Kolenvalu bet tas taa...
Starter Rotor Generator...i Karobka peredach
+1
Un arī Kolenvals=Crankshaft=kloķvārpsta
Raspredvals = Camshaft=sadales vārpsta
OK. Ja tu tā saki... Es pa angliski zinu tikai Ailaujū.
=========================
Oooo, tas ir ieksh "Slaughter-English"?
Tjipa:
" Duu juu spiik inglishshsh?
" Duju, duju, no ploha... "
![]()
29.03.2009 09:29
Un arī Kolenvals=Crankshaft=kloķvārpsta
Raspredvals = Camshaft=sadales vārpsta
Un ja gribi no mainīt numura apgaismojuma lampiņu tad jāsāk jaukt no priekšējā paneļa
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2