- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
P.S. Viņi tagad pelna, nav vairs laika spamot.
Nu jā - nepiederu pie tiem, kas "treknajos gados" metās dzīvot pāri līdzekļiem un pelnīt lielo kāpostu lauciņos, kuru sabrukums nebija nemaz tik neparedzams.
Sliktums - tas ka tomer i jūtams ka parādās ielās vasaras braucēji. Kustībā sāk palikt haotiskāka !! Tik tam ar krīzi nav liela sakara.
recluse rakstīja: Vai ta nevar vnk uzrakstīt, ka tiek meklēts Gregers, Edzulis u.c., kuriem esot pajāt uz degvielas patēriņu, tikai dažas markas uzskata par auto, serviss tikai pie dīlera, labi apmaksāts darbs utt.
P.S. Viņi tagad pelna, nav vairs laika spamot.
Edzjulis cik nu maniijis iru- iekampis kriizes autosu- 740 ... degviela ta pa leeto...
Kindzulis rakstīja:
Edzjulis cik nu maniijis iru- iekampis kriizes autosu- 740 ... degviela ta pa leeto...
Varētu būt ka mazāk pa M5 tērē, viņš jau agrāk rakstīja, kad degviela maksās 1Ls litrā, varēs normāli braukt un viņam būs pohuj tā degvielas cena. Cerams, ka tā arī ir.
P.S. Man arī joprojām pohuj cik degvielu tērē mani auto.
P.S. autoss neir jauns... ir pat ljoti vecs ...91g
Kindzulis rakstīja: man ar iistas skaidriibas nair par L/100 apmeeram 10-11 diesel sanaak... un ar to pietiek
Man 8-17l, atkarīgs no auto (neviens nav jaunāks pa 10.g. vai līzingā pirkts ) un po, ja braucot uz darbu ar sabiedrisko jātērē ~30min vairāk, tas nav to vērts, lai vasarā iesvīdušas paduses ostītu vai ziemā pieturā saltu.
P.S. Varbūt autors vēlas uzzināt kā ir dzīvot uz parāda ![]()
Sretsked rakstīja: Kaut kāda sāpe jau autoram iekšā sēž.... gan jau līzingu nedeva un tagad ,kad kaimiņam, kuram iedeva, līze atņēma auto...priecājas un svin svētkus ar akcijas Selgas paciņu un Burbulinādes pudeli...tad nu saņēmās ar te savu prieku izteikt.
Varbūt meklē savus kaimiņus, kuri kredītus grāba, tāpēc arī raksta: "A kur palikuši lielmuši?"
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23