Treknajos gados cilvji ierodoties vecajā eiropā (ciemos) brīnījās, kur tad viņiem te (BE, DE utt) tā labklājība? Izskatījās jau točna dīvaini, jo aizbraucot uz LV likās, ka cilvēki tiešām labi dzīvo. Pirms vairāk kā gada viens paziņa no LUX prasīja, ķipa ar ko LV naudu pelna, ka tā tik strauji attīstās. Ātrumā bija slinkums domāt un gvelzu muļķības par kaut kādiem kokmateriāliem u.c sū, jo nenāca nekas prātā. Sākumā jau paredzēja, ka LV vecās eiropas valstu līmeni sasniegs 50-70 gados, bet letiņi iedomājās, ka ir eiropā
Īstenībā es apbrīnoju Latviešu tautas optimismu, jo pēc visām indikācijām normālai situācijai vajadzētu būt tādai, ka jauna auto iegāde latvijā būs gluži kā neaizsniedzms sapnis. Principā droši ir tas, ka Latvijā krīze vēl pat nav sākusies, jo trūkties dabū pārsvarā tikai tie, kas sasapņojās par mūžīgi labo dzīvi.
A kas attieca uz GETZU, tad auto nav ne vainas, ja viņu pērk tiem nolūkiem kam viņš paredzēts. Nav jāuzskata par normu lietotu auto pirkšanu. Ja var atļauties vaig pirkt jaunu. Es getzu uzskatu par lētu auto, ar ko var uz veikalu vai darbu braukt utt. Ja man būtu vairāk naudas es savai tantei, kam kājas sāp vecā eskorta vietā nopirkt jaunu Getzu un viņa bēdu nezinātu, reizi 3 dienās uz veikalu, šad tad pie radiem 15km utt.
Bet ja sākās tāda ākstīšanās, ka cilvēki getzus pērk kā vienīgo auto lai ar 5 cilvēku ģimeni pa LV braukātu apkārt, tad sorry, pie tam vēl lecās uz tiem, kas ar lietotiem auto brauc.
Ja cilvēkam getz ir viss ko viņam vaig, tad ir ok, bet ja cilvis vienatnē siekalojās gar bumeriem vai audiem, bet tikai tāpēc ka kruta ir būt pirmajam auto īpašniekam un naudas trūkuma dēļ var atļauties un nopērk GETZ, tad sorry komentāru nav.