- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
SPARTAKS84 rakstīja: Tuvojoties siltatam laikam un retro auto pasākumiem, ir vajadzība pēc PSRS laiku bākugunīm kuras bija uz miliču mašīnām (1980-1990 gada) Labprāt par saprātīgām naudiņām iegādātos !
Ja neatrodas Latgalītē, tad šķiet Argus un Auto Plus redzēju zilās vao oranžās bākugunis par ~ Ls 13/gab. Ja uzsprauž divas, tad iespējams, izskatīsies kā "retro", tikai CP attieksme pret zilajām varētu nebūt īpaši draudzīga
i_edgars rakstīja: Meklē pie bijušajiem soc laiku dīdžejiem - katram otrajam bija.
padomju ražojuma bija slikta....
labāks bija importa socsadraudzības, sevišķi demovācu izstrādājums...
man kaurkur mērājās oranžā (strādājoša)
un padomju zilā (sadegusi)
padomju lampa bija jūtīga uz spriegumu >12v, sevišķi pakārta ar kājām gaisā...
mēs viņas likām uz regulējama španunga.... tad vareja disenē pagriezt klusāk
kas tieši vainas neatceros vairs.... nedeg točno... bet vai viņa vēl griezās neatceros vairs...
vēl viena (importa) man bija tāda, kurai nosvila motors un lampa sakausēja stiklu (plastmasu).... neatceros tā bija zilā vai dzeltenā
man viss tas pasākums ir laukos, cerams, ka nav ārā izmests....
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja: Topiks audi zonā.
bet nu audi daudz neatpaliek no psrs ražojumiem...
un tu esi tas eksperts,ja?
audī ir kaka to tak visi zina....
tikai dārga kaka, tāpēc dažiem liekas, ka tas ir kruta ![]()
p.s. seksu nepiedavat varu ari piekrist ![]()
Yetti rakstīja: PM = privātais pasts...
atverot forumu, kreisajā pusē ir logs ar \"aktīvajiem\"
lietotājiem... uzklikšķini uz nika un raksti, vai arī izmanto šīs, foruma dāvātās, priekšrocības:
www.iauto.lv/...
...
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23