Kādas jums versijas?
Ceru, ka problēmas sapratāt, ja vajag ko sīkāk zināt, droši jautājiet! ![]()
Kādas jums versijas?
Ceru, ka problēmas sapratāt, ja vajag ko sīkāk zināt, droši jautājiet! ![]()
Yetti rakstīja:
axel182 rakstīja:...zb jau sviest katru reiz 15 ls par reguleeshanu.../
riepām platums ta kāds?
Tagad staav 195, bet iepriesh bij 175...
cik te aatrumaa paskatiijos vakar, balstiekaartaa labajaa pusee it kaa nav luftes nekur, toties kreisajaa kkas makjeniit kustas.. iisti nevaru saprast, kas: vai atbalsta gultnis vai ritenja rumbas gultnis... it kaa vareetu buut, ka rumbas gultnis, jo tas jau hvz, kad mainiits, bet tad ta4u vinjsh gaudotu, vai ne? Ta4u tas gultnis tak nevareetu izraisiit buukshkji, vismaz man taa liekas...
vairaak iespeejams, tak, ka buukshkji izraisa atbalsta gultnis, bet to, tak, es mainiiju nepaaraak sen..
Te ar vienu dzeku runaaju, vinjsh man izstaastiija, ka vinja wento ar vienai riepai kusteejies gultnis, kas izsauca piekshas peldeeshanu pa celju, bet vinjam tas gultnis negaudoja....
Un veel kas.... bremzeejot, stuuri diezgan speeciigi velk uz kreiso pusi; biju uz stendiem- bremzes vienmeeriigas un gjeometrija pareiza.... ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13