Kaksis rakstīja: Kas ir akumulatora lādēšana?
Матом крыть.
Kaksis rakstīja: Kas ir akumulatora lādēšana?
Матом крыть.
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja: Minerālkaksis.
Atrabotku dzēri?
Ne, no atrabotkas būtu degkaksis.
Značit akmensvati ēdi.
At bļe es vakar aizlaižu uz stroiku, a tur vienai pakai stūris vaļā un gabals izrauts.
Atkal kaut ko zagi ?
Nē. Tikai apskatījos, cik lielu gruzaviku vajadzēs.
ja tā ir stiklavate, tad vari droši vest man
kāpēc viņš nav Neibādē?
Girc44
i_edgars
scope
ursis
+ viesi: 115
Sretsked rakstīja:
Ursi, vari beigt apstiprināt savu stulbumu ? Mēs to jau sen zinām.
Ursis nekādi nevar pārdzīvot, ka viņu par stulbumu izmeta pat no retromoto pionieru pils! Tagat kož visiem pēc kārtas kam tik var iekost. Kompleksains - nu ko tur izdarīsi!
i_edgars rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Ursis nekādi nevar pārdzīvot, ka viņu par stulbumu izmeta pat no retromoto pionieru pils! Tagat kož visiem pēc kārtas kam tik var iekost. Kompleksains - nu ko tur izdarīsi!
Čau, saldais puika!
![]()
Kaksis rakstīja:
i_edgars rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Cik ilgi to fordu ir jākurbulē...
Trīs paaudzes.
i_edgars rakstīja:
Sretsked rakstīja:
tevi narcisms nemoka?
es zinu ,ka lasit nemaaki 
P.S. es veel aizvien NEESMU izmests no retromoto.lv kaut esmu gana izluudzies 
NEESMU ![]()
		Bijušais Stellantis boss nosauc autobūves uzņēmumus, kas izdzīvos nākamajos 10 -15 gados (+ VIDEO)
			 21			 			

Kruzaks? AUDI Q5? Dacia vai Subaru? Kurš no 5 auto uzvarēs nominācijā "4x4 bezceļu auto 2026"? (+ VIDEO)
			 10						

Skūtera akku lādēšana
Esmu pilnīgs nulle moto lietās. Interesē tāds jautājums - kā lādēt skūtera aķi? Aķis ir 12V 3Ah un pilnīgi tukšs. Aparāts pats nostāvējis nekustināts 2 gadus. Vajag pielecināt :mrgreen: lai pārvietotu līdz garāžai, jo tagad stāv apsildāmā novietnē.