Skats no malas, he,he
Skats no malas, he,he
Pirmais rakstīja:
Seene rakstīja:
Pirmais rakstīja:
tu, katrā ******* līdēj, te neumņičī, bet atbildi uz konrētu jautājumu ar konkrētu datumu un laiku
Viss uz ko esi spējīgs, ir kārtējā rupjība?
TU KO??? sābists esi? jamaiem parasti ir problēmas saprast ko no viņiem grib?
atbildi uz jautājumu - kurā datumā un cikos pēdējo reizi applūda tā zeme?
Aizej paprasi vietējai tantiņai, ja tev ir svarīgi tik precīzi zināt. Neesmu izziņu birojs.
Seene rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Seene rakstīja:
Pirmais rakstīja:
tu, katrā ******* līdēj, te neumņičī, bet atbildi uz konrētu jautājumu ar konkrētu datumu un laiku
Viss uz ko esi spējīgs, ir kārtējā rupjība?
TU KO??? sābists esi? jamaiem parasti ir problēmas saprast ko no viņiem grib?
atbildi uz jautājumu - kurā datumā un cikos pēdējo reizi applūda tā zeme?
Aizej paprasi vietējai tantiņai, ja tev ir svarīgi tik precīzi zināt. Neesmu izziņu birojs.
mani personīgie novērojumi atļauj man izdarīt secinājumus, ka tiklīdz cilvēks nopērk (viņam uzdāvina, viņš aizņemās) sābu, tā uzreiz indivīdi faktu vietā sāk operēt ar VIEDOKLI ![]()
![]()
p.n.
kad pēdējo reizi slīka jaunbauska?.
Pirmais rakstīja:
mani personīgie novērojumi atļauj man izdarīt secinājumus, ka tiklīdz cilvēks nopērk (viņam uzdāvina, viņš aizņemās) sābu, tā uzreiz indivīdi faktu vietā sāk operēt ar VIEDOKLI
p.n.
kad pēdējo reizi slīka jaunbauska?.
Mani personīgie novērojumi atļauj izdarīt secinājumus, ka esi tipisks ceurkritis latvju nekustamā īpašuma darbonis, kas, izbeidzoties argumentiem, pievieno tiem pilnīgi neasistītas lietas un rupjības.
Ir FAKTI - no valsts budžeta ir segti zaudējumi un glābšanas darbu izmaksas plūdu zonās. Un cietušie visi kā viens vainoja neparedžetu dabas stihiju. Bet tas, ka dažus gadus, kamēr paspēja uzcelt māju bija bezsniega ziemas, kas plūdus neradīja, likās pietiekams garants, ka plūdi nekad vairs nebūs.
Pats FAKTS, ka prasi, kad "pēdējo reizi slīka jaunbauska", apliecina, ka esi informēts par to, ka tā IR plūdu zona.
1. Nestrīdies ar muļķi - viņš tevi novedīs līdz savam līmenim, bet pēc tam sakaus ar pieredzi;
2. Jo sūdu vairāk kustina, jo sūds vairāk smird!
Maija_Eskuella rakstīja: Attiecībā uz komentiem šajā portālā (un vispār) ir vērts atcerēties 2 teicienus:
1. Nestrīdies ar muļķi - viņš tevi novedīs līdz savam līmenim, bet pēc tam sakaus ar pieredzi;
2. Jo sūdu vairāk kustina, jo sūds vairāk smird!
labs 1. teiciens
Seene rakstīja:
Mani personīgie novērojumi atļauj izdarīt secinājumus, ka esi tipisks ceurkritis latvju nekustamā īpašuma darbonis, kas, izbeidzoties argumentiem, pievieno tiem pilnīgi neasistītas lietas un rupjības.
nu, ta tagad sīkāk par šito ![]()
![]()
![]()
![]()
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Sretsked rakstīja: Pirmais, nesalīdzini ******* ar pirkstu. Viena zeme ir noplūstošās pļavās aiz piena kombināta, otra-centrā.
kad tās pļavas pēdējo reizi noplūda?
Nezinu, neesmu bijis pēdējo pusgadu tur, bet gadus 15 atpakaļ biju bieži, tur dzīvoja ļabi paziņas gan daudzstāvenēs, gan privātmājās.
applūstošas daudzstāvenes
lepni skan ![]()
![]()
kautkas tāds laikam ir iespējams tikai pašā pasaules malā, tobiš bauskā
joprojām neviens nav atbildējis - kad pēdējo reizi applūda linkā uz ss pieminētais zemes gabals pie zemeņu ielas????? aiz pārupes ielas??????????????
Sretsked rakstīja:
Vai tiešām ,kopš es nedzīvoju Bauskā, tur saviesušies šitādi pamuļķi ,kā tu ??
man jau liekas ka bauskā izsenis gandrīz tikai pamuļķi vien bijuši
bet laikam jau mums abiem nespīd
p.n.
iauto ir portāls, kur visātrāk un visprecīzāk var uzzināt kas tu esi ![]()
![]()
![]()
Pirmais rakstīja: sāba nopirkšana tikai paātrina to procesu
man gan tas nav radījis problēmas
ja neskaita sen atpakaļ dzīves jēgas meklējumi sarunās ar deksteru..
pārējos no Bauskas īpaši neņemu pierē ![]()
zemesgabala pārdošanā iegūtie līdzekļi tiks ieguldīti sābā?
anonimikis rakstīja:
zemesgabala pārdošanā iegūtie līdzekļi tiks ieguldīti sābā?
nedomāju vis....
dekstera sābs turpina rūsēt kopš brīža, kad viņam neļāva ar to sābu piedalīties sābistu tusiņā, tikai tā iemesla dēļ, ka tā miskaste nespēja iziet tehnisko apskati ![]()
![]()
![]()
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja:
applūstošas daudzstāvenes
Tu nekas neesi redzējis applūstošas mājas pagrabu ??? Vienkārši, blakus daudzstāvenēm, kuras ir SAUSĀ vietā, ir ieplaka un pļava, kura ir MITRA un uz kuras ŠAD TAD ir ūdens. Kas tev neskaidrs ???
Varbūt tagad ir veikta meliorācija, bet agrāk tur bija reāls ūdens.
Pirmais, PN.
pohij daudzstāvenes
mani interesē tas zemes gabals tur aiz zemeņu ielas.... domā pārdevējs teiks, ka jams 2reiz gadā applūst, bet visādi kakši un pat deksters saka, ka applūst, bet nespēj pateikt KAD
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Kaksis rakstīja:
ValdisM rakstīja:
Kaksis rakstīja: To futbolu es tikai tā, man nepatīk futbols. Bet ezeru jau sāku rakt.
Cik tagad piķo rakšana, Cik sant. par izrakto grunts m3?
10 Ls dienā + degviela
Losi tu, ir pasaulē arī jaudīga tehnika. Bet tev jau, kā zagtu bliešu tirgonim, prāts nestrādā, ka var samaksāt vairāk lielai tehnikai, nevis mēnesi čakarēties ar jumzu
Man nav vajadzība pēc pagarinātāja, neesmu čangalis. Pats neroku, *******. Šovasar izraks, plus mīnus nedēļa nekas nav tādiem darbiem.
A rok ar kautkādu padomju laiku kāpurnieku. Ahujenna liels. Kausā var samest vismaz trīs deksterus un paliek vietas vēl citiem sūdiem.
Cik stundas dienā rok, cik m3 dienā spēj izrakt un cik degvielas noēd.
Vienkārši gribas saprast izmaksas.
Kaksis rakstīja:
Seene rakstīja:
Sretsked rakstīja: Var tikai iedomāties, kas tas par ekskavatoru, ekskavatoristu un cik eļļas iztek zemē, ja samaksa par 1 dienas darbu ir 10 lati
Nesanāk iedomāties. Man jau likās ka 500Ls par dienas darbu ir ļoti ok, ņemot vērā, ka manu vajadzību var atrisināt 2 dienās.
Par 500 Ls dienā ezerus rok ar spridzināšanu.
Kā spridzina mālu?? ![]()
Sretsked rakstīja: Patiesība ir tāda, ka es vēlos pārdot zemi Bauskā ar kopplatību 3000 m2 par kopējo cenu 33000 Ls. Ja kādam tas liekas par dārgu, viņš var droši paklusēt.
Tā ir tikai un vienīgi mana darīšana, par kādu naudas kaudzīti es vēlos pārdot SAVU īpašumu. Un tā ir tikai un vienīgi MANA darīšana-pārdošu vai nē.
Ja kādam kaksim vai prime tas nepatīk, viņi DRĪKST izteikt savu viedokli, bet DRĪKST arī to uzrakstīt uz lapiņas, sarullēt un ievadīt tur, kur kaksis dzīvo.
Ha-ha-ha, ar šo ir pateikts viss, biznesmens hrenovs...
msh var pieteikties uz audī 90q 2.3 ar navarotiem
kaksis uz to bauskas zemi
sēne uz sābu
un Pirmais varētu paņemt to sūda aprīliju pa sakarīgu cenu
Sretsked rakstīja: pagājšnakt Mārupē, kad nolija 53,4 mm...nezinu.
nu tad pizģec ir kūdras biznesam ![]()
![]()
noslīka???
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Sretsked rakstīja: pagājšnakt Mārupē, kad nolija 53,4 mm...nezinu.
nu tad ******* ir kūdras biznesam noslīka???
Figu, pareizi grāvji un ūdeņi tutū.
es tev varu aizdot bebru ![]()
![]()
![]()
Pirmais rakstīja: kautkur dzirdēju baumas,ka deksters ir ierāvis ******* ar zemes tirgošanas biznesu un tūlīt mēģinās pa lēto iztirgot visu, kas viņam vēl ir palicis no tā floridas vecmāmiņas mantojuma....
msh var pieteikties uz audī 90q 2.3 ar navarotiem
kaksis uz to bauskas zemi
sēne uz sābu
un Pirmais varētu paņemt to sūda aprīliju pa sakarīgu cenu
Kam man dekstera sābs? Tak jau pēc viņa dvēseles stāvokļa skaidrs, ka kāds viņu ir kārtīgi piecākarējis. Un pat ja ne - ar kolekcionēšanu nenodarbojos.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13