ValdisM rakstīja: augsts pašnovērtējums (ļoti augsts) un lepnums komplektā ar ļoti šauru redzesloku , vāju iepriekšrakstītā uztveri (tu bieži vien bliez pilnīgi ne pa tēmu atbildod uz kaut ko)
Interesanti, tevis uzskaitītās lietas neesmu pamanījis un arī mani tuvinieki tādas neredz
Mana mutere kak raz uzsver, ka man ir pārāk zems pašnovērtējums. Un tas, ko es rakstu iauto, ir spams. Ja te varētu uzlikt normālu parakstu, es tajā pierakstītu klāt vienu rindiņu "manis rakstīto neuztvert pārāk nopietni
iauto ir un paliek iauto.
ValdisM rakstīja:
viduvējas un virspusējas zināšanas, kas aprobežojas ar netā un auto manuāļos izlasīto un no kaimiņa Jāņa dzirdēto. Iemācīties izjaukt un salikt atpakaļ A80 nav auto zināšanu rādītājs-tas ir tikai nedaudz advancētāks bērnu konstruktora līmenis (katrā sādžā ir 1 vai 2 kas to dara un remontēt laukos aužus māk katrs otrais autobraucējs). Vai Tu saliktu kopā atpakaļ līdz pēdējai skrūvei izjauktu un kastē sabērtu renault autobusa automātisko kaut kādu 10 robu ātrumkārbu?
Toties atšķirībā no vesela bara, man KE-Jets nav mistisks, neizprotams sūds, kuru pēc iespējas ātrāk jāaizvieto ar k-jetu
Stiliņā var novērot veselu baru tevis uzskaitīto subjektu, kas skrūves skrūvēt māk, bet kā sākas vadi, tā labākajā gadījumā māk tos salodēt, bet nespēj iedziļināties elektronikas darbībā - hvz kāpēc, jo mašīnas elektrosistēma vispārējos vilcienos ir vienkāršāka kā, teiksim, radiotehnikas pastūzis [vadības bloki neskaitās, tās ir atsevišķas detaļas, kuras parasti nomaina vai, ja nagi niez, var mēģināt salabot], vienīgi grūtāk pieejama
Stiliņā ir redzēti visādi ķīmijas paraugi, k-jeta uzmuhļīšana ke-jeta vietā ir tikai vienkāršākais gadījums
Tas tā.
ValdisM rakstīja:
Domāju ka nē! Tiešī tādēļ ir nepieciešama izglītība.
Un iegūstot izglītību, cilvēks ne tikai iegūst zināšanas, cilvēks arī saprot (nu labi, ne vienmēr) arī ka zin ļoti maz, cilvēks paplašina redzesloku, tiek ārā no sādžas kompeksiem un aizspriedumiem, kontaktē ar ļoti inteleģentiem cilvēkiem, saprot kā ir jārunā darba intervijās un ar citiem cilvēkiem. izdarīt būs grūtāk un grūtāk.
Izglītība ir papīrs. Nekas vairāk. Tavuprāt, ja es izstudēšu tās reņa kārbas diagrammas, rasējumus utt utjpr, es uzreiz būšu baigais speciālists? Kuj, bez skrūvēšanas neiztiks. Bet ja to dara otrādi - skrūvē un neskaidro izlasa, tad ir vēl labāk. Tāpat kā jebko citu - vajag vēlmi saprast un vajag rakties iekšā. Nevis kā ļoti bieži no cilvēkiem dzird "ai, tas ir sarežģīti" utt, utjpr. Nevis tur kaut kas ir sarežģīts, bet attiecīgais kekss nevēlas pakustināt smadzeni.