nodoklis par dienesta auto - Forums - iAuto

nodoklis par dienesta auto

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

modena rakstīja: baltkrievi joprojām ražo "sūda" sulu-spiedes - kaut ka nemanu ka tām ir slikts noiets...

Baltkrieviem mazais «krirdiks» jau stāv pie robežas un formē vīzas…

Technikas nolietojums pārkāries pāri par 65 %…

Tā kā vēl nevar zināt kā viņiem ar Belaziem un Kačigarkām ies…

šo jau sen stāsta... tikai nez kāpēc prognozes nepiepildās...

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: šo jau sen stāsta... tikai nez kāpēc prognozes nepiepildās...

Klaigāt jau sāk parasti labu laiku pirms kirdika atnākšanas.

Pie mums jau arī klaigāt par krīzi sāka 2005. gadā. Šogad atnāca…

Belarusija lielāka – poloceklistu vairāk – kirdikam grūtāk – ilgāk jābrien… Un tad vēl Baķka pa vidu pamaisās…

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Kaksis rakstīja: Tunisijas kartupeļi un Spānijas tomāti taču ir daudz garšīgāki

Lietuvas piens un krējums arī.

Kad Latvijā izaug pirmie kartupeļi ? Kāds klimats Spānijā un kāds enerģijas patēriņš nepieciešams,lai izaudzētu Latvijā tomātu siltumnīcā ar apkuri tad,kad Spānijā tas izaug nesildot ??

Siltumnīcas tas pašas... un vate arī...

un klimats labs... tikai ar ūdeni ir problēmas...

0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja:

Sretsked rakstīja:

modena rakstīja:

baltkrievi joprojām ražo \"sūda\" sulu-spiedes - kaut ka nemanu ka tām ir slikts noiets...

Kur tās var nopirkt ? Vācijā var ? Londonā var ? Briselē, Madridē ? Belarusus arī ražo.... tu esi ar to pamēģinājis pastrādāt ??

Jūs ar kaksi neesat brālis ar māsu gadījumā ?

Tās var nopirkt visā NVS teritorijā, diemžēl pie mums tikai no rokas.

Pie mums jau atvēra baltkrievu veikalus.... www.d-pils.lv/...

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Esi tur bijis? Nez kādēļ tie, kas ir uzdrošinājušies nogriezties no atļautajiem tūristu maršrutiem, ir šo prognožu piepildījumu jau redzējuši.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU bišķu jau nu ir sviests veči - nu VEF nebija jēga glābt - pazīstu cilvēkus kas tur vadībā sēdēja. Ja to būtu vadījis kāds inženieris vēļ ar nelielu sapratni par tirgus ekonomiku - varētu vēl runāt, bet citādi mironis ar sirds implantu tik un tā ir mironis. VEF nekad nespētu kļūt par mazu efektīvu uzņēmumu, kādas tajos laikos būtu spējis izdzīvot !!! Tāpat ir ar daudzām LV rāžotnēm, es godīgi sakot brīnos kā vel Laima velk savu dzīvību.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: man kaut kur šķūnītī vēl stāv tā baltkrievu spiede. kādreiz tika lietota. atvaino, bet sūds tā spiede ir pēdējais.

instrukciju lasīji pirms darboties?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Novelt visu vainu uz ES vai vienalga kādu citu ir ļoti populāri. Reāli EK jau 2006. gadā sāka Latvijai aizrādīt par ekonomikas nesabalansētību un pārkaršanas draudiem.

Ražošanu iznīcināja tas, ka visi resursi tika iegāzti NĪ tirgošanā. Un to paveica ne jau ES, bet paši vietējie.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

modena rakstīja:

Varēja izvirzīt prasību ka ražotājs ir VEF - ja Siemejns grib, lai kooperējas... līdzīgi ka notiek Ķīnā

Jap... Un tāpat ar Škodu - pērkam tehnoloģiju, bet ražojam uz vietas...

Škoda pati tos poļus nopirka - jo ar tehnoloģijām bija bišk atpalikuši...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

anonimikis rakstīja: man kaut kur šķūnītī vēl stāv tā baltkrievu spiede. kādreiz tika lietota. atvaino, bet sūds tā spiede ir pēdējais.

ej irst! instrukcija tika izlasīta. tas nekādi nemaina faktu, ka iekšpusē esošais alumīnija siets tiek aiztirsts jau ar pēc pirmo divu ābolu sagriešanas. izjaucam, notīram, un varam turpināt procesu. Plastmasa ir sūds un netur. Motors skaļš, visa tā kuiņa vibrē, ļurkājas ...

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

modena rakstīja:

ej irst! instrukcija tika izlasīta. tas nekādi nemaina faktu, ka iekšpusē esošais alumīnija siets tiek aiztirsts jau ar pēc pirmo divu ābolu sagriešanas. izjaucam, notīram, un varam turpināt procesu. Plastmasa ir sūds un netur. Motors skaļš, visa tā kuiņa vibrē, ļurkājas ...

Hmm nu ja tā ņem tad ļoooti daudzas ES tirgotās spiedes ir tieši tāc pac sūc, jau kādas vismaz 3 dažādas esam par tādiem atzinuši!!!

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Novelt visu vainu uz ES vai vienalga kādu citu ir ļoti populāri. Reāli EK jau 2006. gadā sāka Latvijai aizrādīt par ekonomikas nesabalansētību un pārkaršanas draudiem.

Ražošanu iznīcināja tas, ka visi resursi tika iegāzti NĪ tirgošanā. Un to paveica ne jau ES, bet paši vietējie.

Es nenogāzu vainu ES, es jau raxtiju, ka vainigi ir esam pasi (nu vismaz oficiali 54 vai cik tur % kas nobalsoja par) ka ar savu urrapatriotismu skrējam uz ES, un nemaz nepalasijam kas ir rakstīts ar mazajiem burtiem ES "manuālī". Un NĪ investīcijas jau tika grūstas iekšā pēc iestājas ES, jo lidz tam visi kam bija brīvi līdzekļi ticeja un gaidīja ka līdz ar iestāju ES varēs kaut ko ražot un eksportet, bet kad saprata ka tur aiz Oderas nevienam nafig nav vajadzīgs Straumes blenderis un RVR tramvajs, tad lai nauda neietu zuduma tika uzsakts NĪ "bizness", kura atkal ar saucienu URRA MES DZĪVOSIM KĀ EIROPĀ metās iekšā visi kuriem bankas deva naudu, piemiedzot aci uz to ka reālais zemes pleķis nemaksā prasīto summu, bet ari uz to ka Janis, Peteris un Laimonis neko vairak ka suņu būdu uzcelusi nav. Un veiksmīgakais biznesa gajiens bija kaimiņu puikam pa 150 Ls pārdot neejosu Žiguli.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

modena rakstīja:

Esi tur bijis? Nez kādēļ tie, kas ir uzdrošinājušies nogriezties no atļautajiem tūristu maršrutiem, ir šo prognožu piepildījumu jau redzējuši.

redzējuši... te daži nespēj izlasīt tekstu, tik redz ko šie vēlās.... a tu vel ar pasakām par uzdrošināšanos... "atļautiem tūristu maršrutiem"....

ja tādi eksistētu - šaubos ka kāds nogrieztos no tiem...

par situāciju zinu no baltkrievu paziņām, kuri regulāri brauc pie mums ciemos. Pēc pirmā Maximas XXX apmeklējuma šiem optimisms par Eiropu mazinājās... prasīja lai pievedu šos pie stendiem ar normāliem produktiem

trim paziņām - savas nozares spečiem darbs piešķīra dzīvokļus, kolhozā pēc 3 gadiem mehanizatoram piešķīra jaunbūvētu 4 istabu māju. normālo, vidēja izmēra.

0 0 Atbildēt

Nē par Baltkrieviem cepuri nost - Ja godīgi tad Latvijas mazajam lauksaimniekam tie jaunie Belarusi ir ļoti OK, jā jamie nav domāti smagākiem zems aršansa darbiem utml. Bet uz 50 ha ar domu lopkopībai - ir ļoti OK !!! Baltkrievu gaāļs mašīnas - arī Ļoti OK, jā skaļas utml. bet tik cik šad tad medījumu koteltēs sadabūt - ļoti OK kvalitāte vs cena !!!

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

anonimikis rakstīja:

modena rakstīja:

Hmm nu ja tā ņem tad ļoooti daudzas ES tirgotās spiedes ir tieši tāc pac sūc, jau kādas vismaz 3 dažādas esam par tādiem atzinuši!!!

neiznīcini ilūzijas cilvim - viņš joprojām tic ka kaut kur rietumos ir kruta sulas spiede...

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

par situāciju zinu no baltkrievu paziņām, kuri regulāri brauc pie mums ciemos. Pēc pirmā Maximas XXX apmeklējuma šiem optimisms par Eiropu mazinājās... prasīja lai pievedu šos pie stendiem ar normāliem produktiem

Arī Rīgā ir cilvēki, kas pat nenojauš, kā citi dzīvo dziļos laukos. Tikai neaizmirsti, ka Baltkrievi pārspēj pat mūsu katastrofāli zemo IKP. Viņiem tas uz vienu iedzīvotāju ir par trešdaļu zemāks.

0 0 Atbildēt

modena rakstīja: Pēc pirmā Maximas XXX apmeklējuma šiem optimisms par Eiropu mazinājās... prasīja lai pievedu šos pie stendiem ar normāliem produktiem

trim paziņām - savas nozares spečiem darbs piešķīra dzīvokļus, kolhozā pēc 3 gadiem mehanizatoram piešķīra jaunbūvētu 4 istabu māju. normālo, vidēja izmēra.

Paga paga neiet jau runa ka traktoriem un kolchozam tas kurdiks piezagsies.

Kirdikam poloceklis uz Belarusiem. Viņam lielāka interese par ražošanas iekārtām – virpām, katliem, konvejiejieriem, metāllietuvēm, ķīmijas laboratorijām, elektrostacijām… Uz partiku, tici man, kirdikam ir uzkrāmēt no piektā stāva – kartupelis aug bez elektrības palīdzības…

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Arī Rīgā ir cilvēki, kas pat nenojauš, kā citi dzīvo dziļos laukos. Tikai neaizmirsti, ka Baltkrievi pārspēj pat mūsu katastrofāli zemo IKP. Viņiem tas uz vienu iedzīvotāju ir par trešdaļu zemāks.

Šiten spamojot tavs IKP ar nav diži lielāks par pussešiem…

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Seene rakstīja: Arī Rīgā ir cilvēki, kas pat nenojauš, kā citi dzīvo dziļos laukos. Tikai neaizmirsti, ka Baltkrievi pārspēj pat mūsu katastrofāli zemo IKP. Viņiem tas uz vienu iedzīvotāju ir par trešdaļu zemāks.

Šiten spamojot tavs IKP ar nav diži lielāks par pussešiem…

Es te nespamojot varu uzlabot Baltkrievijas ekonomiku? Spēcīgi...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: Es te nespamojot varu uzlabot Baltkrievijas ekonomiku? Spēcīgi...

Baltkrievijas nē – bet mūsējo gan.

Tā teikt centies un cel to lielo IKP, lai mammai, tētim un Valdim būtu prieks…

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

IKP- ja baltkrievi paceltu kaut elektrības cenu līdz mūsējai, tad apsteigtu mūsu IKP vienā setā.

Atraduši rādītāju IKP

Nekustamo īpašumu burbulis arī veidoja IKP

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

jebkurš subsidētās elektrības "ražotājs" atdotu labo roku par elektrības cenas pieaugumu

0 0 Atbildēt

A mēs ko – nodokļus ceļam – un ceļas IKP vai krīt…

0 0 Atbildēt

STALINS rakstīja: IKP- ja baltkrievi paceltu kaut elektrības cenu līdz mūsējai, tad apsteigtu mūsu IKP vienā setā.

Atraduši rādītāju IKP

Es runāju par purchasing parity indeksu, nevis absolūto. Absolūtajos ciparos (kas patiešām ir tieši tik bezjēdzīgi, kā tu saki) starpība būs daudz lielāka.

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

STALINS rakstīja: IKP- ja baltkrievi paceltu kaut elektrības cenu līdz mūsējai, tad apsteigtu mūsu IKP vienā setā.

Atraduši rādītāju IKP

Es runāju par purchasing parity indeksu, nevis absolūto. Absolūtajos ciparos (kas patiešām ir tieši tik bezjēdzīgi, kā tu saki) starpība būs daudz lielāka.

Ja iestādē strādā 3 cilvēki- direktors ar 2000Ls algu un divas apkopējas ar 50 Ls algām, tad vidējā alga iestādē ir 700 Ls.

Pasaulē 1% cilvēku pieder 40% resursu, domāju, ka Latvijā šī proporcija ir vēl greizāka, kādi tur vēl indeksi.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti